Şimdi Ara

ALMAN BASINI ARENADA! ALMANCA BİLENLER İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=VYM2zuILiRY AYRICA KOREOGRAFİYLE İLGİLİ TÜYOLAR DA VAR

• Yok mu forumda bir gurbetçimiz
  • Videonun altında altyazı seçenekleri var. Türkçe seçtim ama karman çorman oldu doğru düzgün bir şey anlaşılmıyor.

2700 shalke taraftarından bahsetti, huntelar'ın oynayıp oynamayacağı sabah belli olacak dedi.

stattan bahsetti. taraftara skor sordu, 2-1 veya 2-2 dedi. Gs taraftarı çok fanatik falan dedi.

kendi futbolcuların bahsettiler. en son sabah gezeceğiz gibi birşeyler söyledi. berbat bir çeviriydi bunları anlayabildim.
  • Ben size ceviri yapayim
    Schalke tv si cekim yapmis
    Özet: türk telekomu cok begenmisler biraz schalkenin stadina benzettiler atmosfer olarak konusan iki kisi de yarin galatasarayi yeneceklerini iddaa ediyorlar huntelaarin oynayacagini sandiklaeini acikladi spiker Galatasaray isminin cok karizma si oldugunu ve taraftarlarinin cok ünlü ve fanatik oldugunu yarinki stadin atmosferi inanılmaz olacagini söyledi sonradan konusan kisi istanbulu cok begendigini herkesin istanbula gelmesi gerektigini söyledi ve sonradan macin 3:1 schalke nin kazanacagini yazdi. Ha birde 2700 schalke li olacak mis ve biletleri komple satmislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt yazıları açtım 6-7 cümlede birde olsa ufaktan ne demek istediğini anlıyorsun aslında biraz çabalayarak
  • İngilizceye çevirip izleyin direk türkçeden birşey anlamazsınız zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Alman Hazırlık mı ?!
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.