Şimdi Ara

|| Alman BMW Severler Klubu || BMW Seven Herkez ! (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.260
Cevap
4
Favori
217.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni BMW X5 'in nezaman türkiye pazarına gireceğini bilen var mı? Yenisini gördükten sonra eskisi artık pek tat vermez oldu.
  • slm bana 740 hakında biraz bilgi vere bilirmisiniz 98 model bi alma düşüncemiz varda tavsiyelerinbizide tabiki bekliyorum....?
  • herkese selamlar...
    benide üye yaparsanız sevinirim

2004 316 ti
  • quote:

Orjinalden alıntı: milest

herkese selamlar...
    benide üye yaparsanız sevinirim

2004 316 ti

hocam üyelik işlermize ozdamar kardeş bakıyo o yardımcı olur..
  • bende uye olmak istiorm benide ekleyin lutfen

2000 316ti compact
  • Ekledim. Compact cılar cogaldı ..

Aramıza Hoşgeldiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sınan_erdem

slm bana 740 hakında biraz bilgi vere bilirmisiniz 98 model bi alma düşüncemiz varda tavsiyelerinbizide tabiki bekliyorum....?

bilgi derken, objektif sorular sorarsan aracımla ilgili hertürlü bilgi verebilirim, yardmcı olabilrim sana...
  • Artık bende bir BMW kullanıcısıyım...Arabamı teslım aldım dün...2007 model 520 D......Daha önce bora kullanıyordum..Ondan sonra bu bana uçak gibi geldi..Bir sürü özellikler var..Onları ögrenmek için kıtapcıgına çalışmam lazım...sabah dıkmenle oran arasında bır tali yol var..orda muthıs buzlanma vardı.....arabaya bıraz hızlı gaz verınce arka atmaya basladı..Galıba bu durumlarda DTC aktıf duruma getırmem lazım.....
    Hemen gıdıp daha onceden aldıgıgım 16 inç jant ve vakumlu lastıklerı taktırdım.....
    Okan kardeş sanırım senın BMW konusunda tecrubelerıne ve tavsıyelerıne ıhtıyacım olacak.....
    Sürüş teknıklerı hakkında bu araba ıcın bana tavsıyenız olurda buraya yazarsanız çok sevınırım..Bu araba hakkında tüm paylasınlarınızı beklıyorum..selamlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe01 -- 9 Kasım 2006; 16:30:59 >
  • yaa bu m3 niye bu kadar pahalı.......biraz güçten başka ne özelliği varr..

diğerlerinden güç hariç farkı nee
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_gs_10

yaa bu m3 niye bu kadar pahalı.......biraz güçten başka ne özelliği varr..

diğerlerinden güç hariç farkı nee
    farkı yok, diğerleri derken sen hiç M3 powerslide diye bişi duydunmu? otomotiv dünyasına yeni terimler kazandıran başyapıttır m3... Üst orta sınıf coupelerinin şahıdır... Kullanmanız lazım diyebilirim... Dünyanın en iyi sıralı 6 silindirli motoru ünvanını neden verdiler? Atmosferik besleme 3litre bir motordan çıkan 347hp güç... Of of of... Anlatılmaz yaşanır diyebilirim... O süspansiyonlar, o mükemmel yol tutuşu... Yani her erkeğin hayalinde vardır bir m3... 347 hp olabilir ancak pistte verdiği sonuç kendisinden kat kat yetenekli araçları dahi (impreza-evo) yetenekli derken, sürüş potansiyeli daha yüksek araçları dahi alt edebilmesidir...

quote:

Orjinalden alıntı: efe01

Artık bende bir BMW kullanıcısıyım...Arabamı teslım aldım dün...2007 model 520 D......Daha önce bora kullanıyordum..Ondan sonra bu bana uçak gibi geldi..Bir sürü özellikler var..Onları ögrenmek için kıtapcıgına çalışmam lazım...sabah dıkmenle oran arasında bır tali yol var..orda muthıs buzlanma vardı.....arabaya bıraz hızlı gaz verınce arka atmaya basladı..Galıba bu durumlarda DTC aktıf duruma getırmem lazım.....
    Hemen gıdıp daha onceden aldıgıgım 16 inç jant ve vakumlu lastıklerı taktırdım.....
    Okan kardeş sanırım senın BMW konusunda tecrubelerıne ve tavsıyelerıne ıhtıyacım olacak.....
    Sürüş teknıklerı hakkında bu araba ıcın bana tavsıyenız olurda buraya yazarsanız çok sevınırım..Bu araba hakkında tüm paylasınlarınızı beklıyorum..selamlar....

Hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun... Gerçektende türkiyedeki en mantıklı üst sınıf dizeli aldın... 6 ay kadar önce ciddi ciddi almayı düşündüğüm bir araçtı halada düşünyorum. Hatta euroda bir düşüş olsa almayı isterim... Konuya dönecek olursak,
    araçta dsc var sizinde bildiğiniz üzre. Dynamic stability control adında Sürüş güvenlğini ve birazda keyfini artırmaya yönelik bir donanım... Fakat donanım DSC+T olarak geçer. Tuş 2 kademelidir. İlk bastığınızda T yani traction fonksiyonunu kapatır... Yani patinaj kontrol kapanmış olur... 2. kademede ise Dsc kapatılır.... Normalde 2 side açıktır sizin dokunmanız grekmez... Ön kadranda araçta patinaj yada savrulma yanlama varsa bir ikaz ışığı yanıp söner zaten... İşte bu anda dsc devreye girer... T fonsiyonu patinaj atmasını engeller... Fakat dsc nin diğer sıradan stabilite kontrollerden ne farkı vardır(esp) dsc adındanda anlaşıldığı gibi dynamic sürüş keyfini artırmaya yarar, örneğin eğer denemişseniz araçla bir sokaktan örneğin anayola çıkarken gaza sert basarsanız araç arkasını hafifçe savurur dsc ise biraz geç devreye girer... Aracı biraz savurmasına izin verir(limitler dahilinde) çok hoş bir deneyim yaşatır... İşte bu yüzden Ultimate Driving Machine diyoruz belkide DSC açıkken istediğin kadar zorlayabilirsin aracı. Kopma riski yok çünki belirli bir limitten sonra topluyor aracın arkasını tak diye... Fakat kapalıyken eğer deneyimsizsen kötü sonuçlar doğurabilir tavsiye etmem... Arkadan itiş bir aracın karakteristiği bellidir, karda-buzda vakumlu kış lastiğiniz yoksa ölümdür-işkencedir.... Hiçbirşekilde tavsiye etmem... En iyisini yapmışsın jant ve lastik alarak... Hemde runflat kış lastikleri orjinal ebat için biraz pahalıdır... Araçla ilgili hertürlü konuda yardımcı olurum... Çekinmeden sorabilirsiniz... Ayrıca en kısa zamanda aracın fotoğraflarını ve hangi donanımla aldın kaç paraya aldın hepsini bekliyorum... İyi sürüşler

• Bu arada bahsettiğin yolu biliyorum, ilkeri trt civarına bağlayan bir yokuş... Hergün ordan geçiyorum bende... Oraya yakınlarda trt nin az gerisindeki shell civarlarında oturuyorum... Bir ara aracını görmek isterim Vede en son tavsiyem kışın o yolu çok mecburi olmadıkça kullanmaman ve daha aşağıdaki daha az yokuş olan yolu kullanman...
  • Muhabbete Damdan Düşer gibi girecem ama dizel bmw alan dostum yazıları tam okumadım ama hayırlı olsun bende 6 ay sonra onu yapacam siyah olaraktan .

herneyse şu benim aracın topiği klubun ıcındede dursun ıstedım .
    http://forum.donanimhaber.com/m_10305064/tm.htm

Saygılar
  • Bir gün herkes BMW'li olacakkkkk!!1
  • Sevgili Okan
    Çok teşekkür ederim sana...
    En kısa zamanda resimlerini çekip koyacam arabanın...
    Arabayı alırken bayag bir araştırdım....İyi pazarlık yaptım borusanla.....
    METALİK GÜMÜŞ GRİ
    SİYAH SENSAREC DERİ DÖŞEME
    STREPTONIC
    ELEKTRO KROM İÇ VE KATLANABİLİR DIŞ AYNA
    FAR YIKAMA SİSTEMİ
    PARK MESAFE KONTROL ÖN/ARKA
    İÇ AYDINLATMA PAKETİ
    HMJ/YILDIZ ,STİL 138,17'',RFT
    SPOR DERİ DİREKSİYON
    STEPNE
    OTOMATİK KLİMA
    XENON FARLAR ( OKAN HOCAM BUNU UNUTMUSUM)
    FİYAT: 62,000 EURO.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe01 -- 10 Kasım 2006; 12:47:12 >
  • hocam çok çok iyi yaa... acaba ben gitsem aynı fiyattan benzer donanımlı bir araç bizde alabilrmiyizki? Çok uygun fiyata almışsın wala süper...
  • arakdaslar danısmak ıstıyorum beyaz 94-95 model 3.20 almak ıstıyorum temız bulabılırmıyım ızmırdeyım arkadaslar yardımcı olursa sevınırım lpg sız olcak nekadara bulabılırım bende 97 toyota corolla gli var full aksesuar denk gelırmı sızce yorumları beklıyorum
  • OKAN HOCAM KESINLIKLE ALIRIZ....ARTIK GIDE GELE AHBAP OLDUM...VE BEN GERCEKTEN COK IYI ARASTIRDIM...EN UYGUN FIYATI ALDIM....EGER DUSUNUYORSAN BANA BI KERE SOYLEMEN YETER...GIDER SENIN ICINDE AYNI FIYATA ALIRIM....SEN SANIRIM BEYAZ DUSUNUYORDUN..HAZIR BEYAZ BIR ARABADA VARDI BEN ALIRKEN METALIK FIYATTAN DOLAYI ONU DAHADA UYGUN ALABILIRIZ...SERVIS MUDURUDE AHBAB CIKTI....
    BIDE EN GUZEL YANI 30,000 KM SERVISE BAKIMA GEREK YOKMUS....
    BIRGUN GORUSELIM..EVLERIMIZDE YAKINMIS.. SELAMLAR...
  • Hayırı ugurlu olsun dostum .. : ))

Okan hocam senle 520d alak en siyahından ..
  • efe kardesım banamı yazdın anlamadım valla :)
  • 0kan Hocama yazdım size değil.....selamlar...
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.