Şimdi Ara

|| Alman BMW Severler Klubu || BMW Seven Herkez ! (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.260
Cevap
4
Favori
217.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okan hocam Xenon farlar da mevcut far yıkma ıle beraber onu yazmayı unutmusum...selamlar....
  • ok abı saygılaaaaaar
  • eeeeee arkadaslar yarfımcı olucak yokmu?
  • efe01 kardeş hayırlı olsun aracın allah kazasız belasız güle güle kullanmak nasip etsin..

daha yenidir ama nasıl memnunmusun araçtan... (biraz saçma bi soru oldu öyle bi araç alıpta memnun değilim diyen adam arabadan anlamıyodur heralde..)

ee fotolarıda bekliyoruz en kısa zamanda...
  • Stone kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim..Daha iyileri sizin olsun....Araba gerçekten muhteşem....
    En kısa zamanda resim çekmek istiyorum ama bu ara işlerimde çok yoğun....Söz ama en yakışıklı fotolarını koyacam arabanın...
  • walla herkez nekadar yardım cı oluyor bana masallah ya chat odası acsak daha ıyıdı...
  • Efe hocam yarın köroğlu(gop) borusana bir uğrayayım kafadan bir pazarlık edelim bakalım... Bana ne fiyat verecekler? Bu arada evet beyaz olsun istiyorum Alpina Weiss Gerçektende çok yakışıyor araca... Sonucu yazarım... Seninkinin aynı donanımına belki bide arka perde falan koydururum... Bu arada 6 lı cd changer-koltuk ısıtma-elektrikli koltuk falan varmı yaw? Bunlar benim için önemlide?
  • Okan hocam bende koltuk ısıtma ve 6 lı cd changer yok teklı cd var.....sürücü koltuğu elektrikli fakat hafızalı olanlardan değil...Klima çok ıyı oldugu için sanırım koltuk ısıtmaya gerek yok ..En azından benım ıcın bunlar onemlı degıldı....Birde butceyı zorlayarak aldıgım ıcın fazlası benım ıcın lux olacaktı....
    sansarec deri döşeme gercekten cok guzel..terletmıyo ve üşütmüyo....
    Xenon farlar süper.......Angel parklar karızma...
    Ben manuel vıtes dusunuyordum..Otomatık vıtes bana bayan işi gibi geliyodu ama Bu streptonık vıtes harıka bişi.....Manuelde kullanabılıyosun....ŞU 2 gundur habıre işyerınden bı bahane ıle arabaya bınıp bı yerlere gıdıyorum....Sürüş keyfi müthiş arabanın.....Dizel bır araba ama içeride ses yok....
    Daha arabayla bırbırımızı tanımaya çalısıyoruz.....
    Çankaya Borusanda direkt Özge Hanıma gıt...Sana özelden ismimi yazıyım...
    Bu arada autoshow ıstanbul ıcınde 1.000 euro ındırımde yapıyorlar.....Sıkı bır pazarlıkla benım arabanın fıyatına yakın belkıde daha hesaplı alabılırsın...Yalnız hazır arabalar var...Sana tavsıyem onlardan alman...siparişle verılen arabaların teslımı en az 2 ayı buluyor...O arada euro fıyatı artarsa arabanın fıyatıda artar .......Hazır arabalara daha cok ındırım yapıyorlar...Bana bos bır beyaz arabayı 55 bın euroya bırakmıslardı....Senın yerınde olsam yada sımdıkı aklım olsa oyle bısı de alabılırdım...Çünkü dısardıdada 17 '' jantlar daha uygun fıyata bulmak mumkun...Borusanın 1500 euro koydugu derı dosemeyı dısarıda sadece 800 ytl ye yaptırabılırsın....hatta 200 euroya ısıtma bıle koydurabılırsın.....Çok dolu arabama alma bence.....sonradan doldurmak ınan daha ucuz olur.....sevgılerımle...

• ooof offff bizim ne zamn bi bmw miz olcak yaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: efe01

Okan hocam bende koltuk ısıtma ve 6 lı cd changer yok teklı cd var.....sürücü koltuğu elektrikli fakat hafızalı olanlardan değil...Klima çok ıyı oldugu için sanırım koltuk ısıtmaya gerek yok ..En azından benım ıcın bunlar onemlı degıldı....Birde butceyı zorlayarak aldıgım ıcın fazlası benım ıcın lux olacaktı....
    sansarec deri döşeme gercekten cok guzel..terletmıyo ve üşütmüyo....
    Xenon farlar süper.......Angel parklar karızma...
    Ben manuel vıtes dusunuyordum..Otomatık vıtes bana bayan işi gibi geliyodu ama Bu streptonık vıtes harıka bişi.....Manuelde kullanabılıyosun....ŞU 2 gundur habıre işyerınden bı bahane ıle arabaya bınıp bı yerlere gıdıyorum....Sürüş keyfi müthiş arabanın.....Dizel bır araba ama içeride ses yok....
    Daha arabayla bırbırımızı tanımaya çalısıyoruz.....
    Çankaya Borusanda direkt Özge Hanıma gıt...Sana özelden ismimi yazıyım...
    Bu arada autoshow ıstanbul ıcınde 1.000 euro ındırımde yapıyorlar.....Sıkı bır pazarlıkla benım arabanın fıyatına yakın belkıde daha hesaplı alabılırsın...Yalnız hazır arabalar var...Sana tavsıyem onlardan alman...siparişle verılen arabaların teslımı en az 2 ayı buluyor...O arada euro fıyatı artarsa arabanın fıyatıda artar .......Hazır arabalara daha cok ındırım yapıyorlar...Bana bos bır beyaz arabayı 55 bın euroya bırakmıslardı....Senın yerınde olsam yada sımdıkı aklım olsa oyle bısı de alabılırdım...Çünkü dısardıdada 17 '' jantlar daha uygun fıyata bulmak mumkun...Borusanın 1500 euro koydugu derı dosemeyı dısarıda sadece 800 ytl ye yaptırabılırsın....hatta 200 euroya ısıtma bıle koydurabılırsın.....Çok dolu arabama alma bence.....sonradan doldurmak ınan daha ucuz olur.....sevgılerımle...
    Hocam şimdi, 6 lı cd changer bir nebze fakat emin ol koltuk ısıtma çok gerekli bir fonksiyon... Hatta soğutma bile almak lazım... Benim amacım gerçekten dolu bir araç almak değil fakat kafamda belirlediğim ve şuanda kullanmakta olduğum aracımdada bulunan konfor donanımlarının yeni alacağım araçtada bulunması... Örneği koltuk ısıtma ve elektrikli koltuk-step. şanzıman-xenon far-arka elektrikli perde ve mekanik yan perdeler-vee en önemlisi bluetooth telefon donanımı olmazsa olmazlardan... Hazır araçlarada bakarım kafama yatan bişey olursa ilgilenirim. Fakat amaç burda en ucuzu almak diil. Biz dolu alalım 62 değilde 65 olsun ama yıllarca kullanacağımız için dolu olsun. Bide hocam bazı şeyleri sonradan yaptırsanda orjinali gibi olmuyor... O deri döşeme için o yepyeni aracının koltuklarını söküp btün elektrikli aksamını parçalara ayıracaklar... Sonra kumaşlarını yırtıp üstüne deri kaplayacaklar ki oda bmw nin orjinal derisi gibi olmuyor. hoş sensatec deri dediğimiz suni deri... Montana deri gibi olmasada bende öle bişey bakarım... Çok abartı donanım koymaya gerek yok... Yada bir yan perdeleri yada bluetooth telefonu sonradan nasıl koyduracaksınızki? Ancak bunlar sadece düşnce. Eğer uygun fiyatlı bişey olursa hazırlardan kafama yatan değerlendirebilirim...

• selamlar....
    efe01 kardeş hayırlı olsun...Super araç.... bu arada 320d ile aynı donanımda ne kadar fiyat oynuyor acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: milest

selamlar....
    efe01 kardeş hayırlı olsun...Super araç.... bu arada 320d ile aynı donanımda ne kadar fiyat oynuyor acaba?

hocam yaklaşık 5 bin euro oynuyor okadar fark içinde 5 den vazgeçip 3 e binilmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan

quote:

Orjinalden alıntı: milest

selamlar....

hocam yaklaşık 5 bin euro oynuyor okadar fark içinde 5 den vazgeçip 3 e binilmez...

aynen katılıyorum okan hocam 5 bin euro için kesinlikle 5 bırakılıpta 3 serisi alınmaz..

• Geçen gün 2006 model 3.20 d kullandım chipli 200 hp.
    Aynı gece rüyama girdi ah ah

Bu arada efe hayırlı olsun beklediğine deymiştir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only-e30 -- 13 Kasım 2006; 22:31:11 >
  • saol onyl-e30 arkadaşım....Süper bir araba.......520 d.. birileri güzel araba ama gürültülü demişti....Ama arabada hiç ses yok....Dizel oldugunu ancak arabanın dışından hissedebiliyorsun...1510 kg arabanın hızlanması süper.....Angel parklarına da bayılıyorum.....
  • quote:

saol onyl-e30 arkadaşım....Süper bir araba.......520 d.. birileri güzel araba ama gürültülü demişti....Ama arabada hiç ses yok....Dizel oldugunu ancak arabanın dışından hissedebiliyorsun...1510 kg arabanın hızlanması süper.....Angel parklarına da bayılıyorum.....

hocam o aracın hızlanması iyi olucak tabiki çünkü sınıfındaki en hızlı dizel araç..

sınıfında yapılan karşılaştırmada ( 0-100 hızlanmada ) en yakın rakibinden 1.7 sn daha iyi diye duymuştum...
  • quote:

hızlanması süper.....Angel parklarına da bayılıyorum.....

haa hocam bide söylemeyi unuttum 5.20 lerin angeller gerçekten müthiş..

akşam benzin alıyorum bi tane siyah 5 geldi angeller yanık süperdi ya farkettiriyo hemen kendini bide sinyaller kaputa doğru uzaması yok mu o noktayı koyuyo..

kim ne derse desin aracın mükemmel allah kazasız belasız ailenle mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin..

• Allah razı olsun kardeş daha iyileri sizlerin olsun.......
  • benide yaz pLzzzzzzzzzz
  • efe hocam acaba ortalama yakıt tüketimini litre olarak verirmisiniz? fabrika verileriyle kıyaslamak istiyorumda...
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.