King_Arthur hocam araç çok güzel olmuş yaylar işe yaramış
ya biş sorcam senin aracın modelini yazarmısın bide sen yakınlarda almıştın galiba aracını ne kadar a gidiyo bu kasa BMW ler..
bizim bi arkadaş istiyoda..
quote:
Orjinalden alıntı: efe01
Okan hocam bej sansatec deri döşeme yani suni deri döşeme mevcut listede......Benım arabaya göre esktra fazladan 2000 euroluk aksesuar var...Benım arabada metalık boya farkı var...oda 1,000 euro... Fark 1,000 euroya düşüyor....Ben 62 ye almıstım 63-64 de baglarsan iyi fiyat olur bence....... Okan hocam bu arada 18-21 kasım tarıhlerı arasında otoshow da sergılenen ozel arabalar esenbogada sergılenıyomus..Aslında görülmeye değer .... Bu arada M paket tamponlara süper yakısıyor......Ucuz olsa benım en cok ıstedıgım ekstra oydu ama bayag fark edıyor... Istedıgın ekstralara bakılırsa sende bayag ehli keyfsin hocam.....:)
eheh hocam esasında ehlikeyf demiyelimde yani bir araca 130bin ytl verirken insanın içi sızlıyor... Bari okadar vermişken birazcıkdaha verelimde yıllarca keyfini sürelim diyorsunuz Bu arada m paket 5k euro civarı... ancak spor süspansiyon deri m koltuklar deri m direksiyon vs.. de oluyor... ancak burda yaptırmak istersen sadece jant+tamponlar 2500 euro diyorlar...
2500 euroda da bir görüntü için çok tabiii.......Bu arada arabaya bayag bır alıstım......Bizde bide seat ibiza var....Artık onu kullanasım gelmıyor.....Araba buyuk gıbı gelmıstı sehır ıcınde kullanımı cok rahat olmaz dıye dusunurken yanılmışım.Görüntülü park mesafesı vs sehır ıcınde kullanımı cok rahat...Kullandıkca arabanın yakıtı dahada azalıyor...Artık yol bılgısayarında 8,6-8,7/100km degerlerıni görüyorum....200 kr dan daha az yakacak gıbı......Haftasonu uzun yol yapacam..İzmite kadar gıdecem..O arada arabanın uzun yol testınıde yapma imkanı bulurum..Kitapcıgın de ılk 2000 km 150 km/h hızı gecmeyın dıyor ama..Bu arabaylada otobanda 150 yle gıdılmezkı...Tek sıkıntım kar lastıklerı...Kar lastıklerıyele 200 e kadar cıksam bır sorun olurmu acaba......lastıkler kumho H sınıfı........H sınıfı ıle ne kadar surat yapılabılır.. bır bakıyım nette arastırayımda yamuga gelmeyelım....
ARKADAŞLAR MERHABA ÖNCELİKLE BÖYLE BİR FORM HAZIRLADIINIZ İÇİN SİZE TŞK EDERİM.. EN KISA ZAMANDA BENDE BİR BMW SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM.. VE GÖNLÜMDEN 5 SERİSİ GEÇİYOR 91 MODEL KONSOLOSLUKTAN ÇIKMA 171.000 KM ÇOK TEMİZ BİR 5.25İ BULDUM ALET GERÇEKTEN GÜZEL VE DİRİ DURUYOR ŞİMDİ SİZE SORMAK İSTEDİĞİMİ SORULAR VAR ÇÜNKİ ALMAYA KARAR VERDİĞİMDE ÜSTÜNE MASRAF YAPIP UZUN VADEDE BİNMEK GİBİ BİR İSTEĞİM VAR....
1- ARABAYI ALINCA İLK İŞİM TÜP TAKICAM (İÇİNİZDEN BAZILARI KIZABİLİR.. BENZİNLİ KULLANMAK İSTERDİM AMA DURUMUM BUNA MÜSAİT DEİL) 5.25İ YE EN İYİ GİDEN SIRALI LPG MARKASI VE SERİSİ NEDİR? VE FİYATLARI NASILDIR?
2- FARLARI ANGEL EYE ZENON YAPMAK İSTİYORUM 5.25 İÇİN UYGUN PİYASADA ANGEL EYE BULMAK MÜKÜNMÜDÜR VE FİYATI NEDİR??
3 BMW MOTORLARI ALİMİNYUM BLOK OLDUĞUNU DUYMUŞTUM 100.000 KM DEN SONRA PERFORMANSLARI OLDUKÇA DÜŞÜYOR GİBİ BENİ SİNİR EDEN DUYUMLAR ALIYORUM BUNLAR NE KADAR DOĞRU? 171.000 KM DE ALACAĞIM ARAÇTA MOTOR VE ŞANZIMAN İLE İLGİLİ SORUNLAR YAŞAYABİLİRMİYİM? YAŞASAM BİLE ÇIKMACILARA GİDİP HERŞEYİNİ BULMAK MÜMKÜN MÜ? VE BU MODELDEKİ BMW LERİN PARÇA FİYATLARI ÇOK MU PAHALIDIR?
ARKADAŞLAR BU KONUDA İŞİNİN EHLİ BİRİLERİ BANA ACİL AMA ÇOK ACİL...YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM ARTIK SABAH AKŞAM BMW BMW DİYE İNLER DURUMA GELDİM NE ZAMAN ÖNÜMDEN BİR BMW GEÇSE KAPIYA DUVARA YUMRUK ATAR DURUMDAYIM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN HEPİNİZE SEVGİLER SAYGILAR...
quote:
Orjinalden alıntı: efe01
2500 euroda da bir görüntü için çok tabiii.......Bu arada arabaya bayag bır alıstım......Bizde bide seat ibiza var....Artık onu kullanasım gelmıyor.....Araba buyuk gıbı gelmıstı sehır ıcınde kullanımı cok rahat olmaz dıye dusunurken yanılmışım.Görüntülü park mesafesı vs sehır ıcınde kullanımı cok rahat...Kullandıkca arabanın yakıtı dahada azalıyor...Artık yol bılgısayarında 8,6-8,7/100km degerlerıni görüyorum....200 kr dan daha az yakacak gıbı......Haftasonu uzun yol yapacam..İzmite kadar gıdecem..O arada arabanın uzun yol testınıde yapma imkanı bulurum..Kitapcıgın de ılk 2000 km 150 km/h hızı gecmeyın dıyor ama..Bu arabaylada otobanda 150 yle gıdılmezkı...Tek sıkıntım kar lastıklerı...Kar lastıklerıyele 200 e kadar cıksam bır sorun olurmu acaba......lastıkler kumho H sınıfı........H sınıfı ıle ne kadar surat yapılabılır.. bır bakıyım nette arastırayımda yamuga gelmeyelım....
hocam tüketim mükemmel... uzun yol tüketimlerinide bekliyorum... 7lt dolaylarında olursa mükemmel olur... 1.5dizel accent var arkadaşta 8 litre yakıyor
arkadaşlar öncelikle merhaba bende sizden birisi olmaya karar verdim ama yardımınıza ihtiyacım var. ben 1997 opel vectra cd sahibi birisiyim. bu otomobilimi satıp yerine 316 vey 318 almayı düşünüyorum ki vereceğim para 14000 ytl civarı acaba hangi bmw yi almalıyım yakıt sarfiyatları hakkında bir bilgi verir misiniz ? ikisi de aynı mı yakıt harcar bunların bazıları öyle diyor bazıları 318 için 320 kadar yakar diyorlar sizce hangisini tercih etmeliyim bir de bu paraya sanırım 1995 modelden daha iyi bulamam buna göre servisten çıkaramazsın diyenlerde var sizce ne yapmalıyım ? teşekkürler
ya hocam o kasa temiz bişey bulman biraz az bi ihtimal gibi ama bildiğim kadarıyla o kasada 1.6 ağır kalıyo diyolar 1.8 tercih et ama bu seferde 1.8 alıcağına almışken 2.0 motor alamk var..
illaki 1.6 yada 1.8 mi dersen ben 1.8 derim..
selamlar.. Once 97 vectra B den kurtulmak çok iyi fikir (97 otomatik 2.0 GLS 24000 km de satmıştım)....yakıta gelince: 320 6 silindir olduğundan 318 den yaklasık % 20 fazla yakacaktır.318 in sizin vectradan fazla yakacağını zannetmem..316 ya gelince evet daha az yakacaktır ama arkadan itişin serilik dezavantajını 318 le hafifletebilirsiniz...
efe01 hocam resimleri bekliyoruz en kısa zamanda koyuyosun dimi...
quote:
Orjinalden alıntı: okan
bu bmw neden reklamlarında bile mercedesin adını kullanıyor bu kadar sevmiyorsa,onun adını kullanarak reklam yapmak olmasın sakın?
@okan
aracın gerçekten çok şık ve çok bakımlı..
quote:
Orjinalden alıntı: maestro_34
quote:
bu bmw neden reklamlarında bile mercedesin adını kullanıyor bu kadar sevmiyorsa,onun adını kullanarak reklam yapmak olmasın sakın?
@okan
aracın gerçekten çok şık ve çok bakımlı..
hocam o reklam gerçekmi yoksa birisimi ps lemiş bilmiyorum... ancak böle bir reklam olabilecğini sanmıyorum...
Ayrıca teşekkürler aracımı çok seviyorum ve iyi bakıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: STONE_16
efe01 hocam resimleri bekliyoruz en kısa zamanda koyuyosun dimi...
sevgili Stone haftasonu İzmit yapacam...Sapancaya felan ugrarım...Yanımdada makına olur mutlaka çekerim resimleri...Sevgiler....
quote:
LPG İLE İLGİLİ SON RESİMLER... telefonla çektim kötü çıkmış olabilirler kusra bakmayın... [
HOCAM BİŞEY SORCAM BU ARABANIN YILLIK VERGİSİ NE KADAR BİRDE ARABANIN PERFORMANINDA DÜŞME VAR MI DAYIM LİNCOLN NAVİGATOR'a LPG
TAKTIRMAK İSTİYO PERFORMANSI DÜŞER DİYO SEN KULLANIYOSUN BİLİRSİN
düşme varsa bile günlük kullanımda farkedilmeyecek kadar az... hem 4.4 286hp lik bir motorda düşme olsa bile bu nekadar etkilerki beni? Hiç korkmadan taktırabilirsiniz... Bu arada aracımın yıllık vergisi 3.200
sayın kurucumuz ozdamar hocam ya bişey sorcam bizim bu BMW niye opel,hyundaı vs gibi üst başlık altında kendi başına deil..
yani boruya binmiyoz dimi BMW ye biniyoz yakışmaz mı BMW mnize şöyle kendi başına olmak..
ya yanlış anlama bilmediğim için sordum eğer bi nedeni varsa açıklarsan sevinirim..
yani demek istediğim niye direkt markalar bölümünde ayrı başlıkta deilizde böyle bi dışlanıyomuşuz gibi DİĞER markaların altındayız..
Ve buda benım düldülün ilk resimleri
arabanın dıştan resimleri geliyor.....
buda benim co_pilotum......Gelecegın F1 yarışcısı olacak.......