okan hocam. arabayı su an ıcın sadece sehır ıcınde kullanıyorum...ekranda yakıt tuketımı 8.7-9.2 /100 km gosterıyor...daha cok 8.8 lt/100 km gördüm...Ama araba daha 250 km de......
hmm yani yaklaşık 19 ykr yakıyor... Çok çok iyi bir değer hocam...
sımdı fabrıka verılerıne baktımda gercekten ıyıymıs....Hoş okan hocam arabayı rahat bır yolda kullanamadım kı daha...Dıkmen_kızılay_cebecı arasında trafıgın en yogun oldugu saatlerde kullandım sayılır.... Model Yılı 2007
Performans
Azami hız (km/s) 223
Ağırlık (kg) DIN 1520
0-100 km hızlanma (sn) 8,7
Yakıt tüketimi
Şehir dışı (lt/100 km) 5,5
Ortalama (lt/100 km) 6,9
Şehir içi (lt/100 km) 9,3
Depo hacmi (lt) 70
Özellikler
Bagaj hacmi (lt) 520
Koltuk sayısı 5
Kapı sayısı 4
Ön fren tipi
efe hocam değerleri yazmışsınızda yakıt tüketimi böyle bi makina iyi çok çok iyi ya..
Arkadaşlar fotoğraflar araba temiz değilken ve cep telefonu ile çekilince anca bu kadar oldu ama en yakın zamanda düzgün fotoları koyacağım :) İngiltereden getirttiğim M5 aynaları ve makyajlı siyah böbrekleri de taktıktan sonra, Eibach Sportline yayları da ekledim böylece daha önceden 19" jantlar sonrasında biraz havada gözüken araç yere yaklaşabildi. Yol tutuş inanılmaz derecede arttı, aynaların görüş açısı ve cam rengi çok güzel eskiden kör gibi gidiyormuşum resmen. artık sadece komple M5 bodykit + Makyajlı angel eyes farlar ve hella celis stoplar kaldı. onları da alabilirsem tamamdır :)
üstad araç çok şık olmuş,jantlar çok yakışmış.kazasız belasız binersin umarım.
king hocam araç güzel oldu cidden... Kazasız belasız sürüşler nasip eylesin Allah. Yayları alman mantıklı bir karar, araba çok yükselmişti jantlardan sonra... 2004 civic sedana 18" jant takan bir arkadaşım var. Onada 1000 defa söledim. Arabası jeep gbi oldu. Araban yay istiyor diye... Dinletemedim... Nitekim sen almışsın gerçektende hoş bir mod olmuş... Bu arada böbreklerin fiyatlarını sorabilirmiyim?
teşekkür ederim arkadaşlar... böbrekler bana 90 YTL ye geldi İngiltereden, türkiyede tahminim 150-200 YTL arasındadır
Bu gün benım araba beni korkuttu...İşyerime yakın dik bir yokuş var..Banka dönüşü o yokusu cıkıp işyerimin önüne park ederken arkadan bayaz bır duman cıktıgını gördüm...Arabayı stop etmeden ınıp baktım hala beyaz bır duman cıkıyor......Arabayı stop ettım....Hemen EUROPLUS yardımı aradım...Anlattım durumu benı kosıflere yonlendırdıler....Telefonda cıkan usta turbosarjı yanmıs olabılır dedı..Ne yanacak dedım araba daha 400 km de..Dogru duzgun gaza basmadım kı turbosarjı yansın....Neyse yarım saat ıcınde cekıcı geldı..Yenı arabayı cekıcıye yukledık.....Borusana cektık....Araba orda normal calıstı..Duman vs cıkmadı....Computere baglanmak uzere ıcerı alındı....Yarım saat test edıldı...turbo kablolarına baktılar...Sonucta bısı cıkmadı... belkı mazottan olabılır belkı eksoza yıkanırken su kacmıs olabılır vs dedıler...Arabayı test ıcın yola cıktık...200 e kadar bastık...Araba gayet guzel.....Allahtan bısı cıkmadı.....Tekrar döndük.... Bayag bır korktum yenı arabada bır arıza cıkacak dıye ama çok şükür cıkmadı....Talnız bu Europlus yardım cok guzel...Hemen servıs gondermelerı yolda kalırsan aynı muadıl bır arabayı tamır suresınce emrıne tahsıs etmelerı konaklama gıderlerını yada ucak gıbı yol masraflarını karsılamaları cok guzel...Hızmetı begendım... Borusan servısı cok elestırırler ama ben servısın ılgısı ve cabuklugu ve bılgılendırlmesını çok beğendım....
bugun borusanda baktıım bobreklere 89 euru...Sızı yazınca gözüme ilişmişti.....
quote:
Orjinalden alıntı: King_Arthur
teşekkür ederim arkadaşlar... böbrekler bana 90 YTL ye geldi İngiltereden, türkiyede tahminim 150-200 YTL arasındadır
BUDA BENİM ARAC BENDE KOYU BİR BMW HASTASIYIM
BMW kulüp üyesi olmak için umarım çok geç kalmadım!
yok gorele hocam kalmadın . uye alımı kapalı değil .
alak senide ...
efe hocam borusana gittim az önce... özge hanımın müşterisi vardı uğraşmadım kerem beyle görüştüm... beyaz renkli ve sizinkine ek olarak arka perdeler deri spor direksiyon sunroof vs.. olan bir aracı 66 bin olur dediler. ben ısrar etmedim... ancak 64 civarınada bırakırlar diye düşünüyorum... test aracı yokmuş bugün yarın esenboğadan getirirz dediler... yarın bir kullanayım... ondan sora bakıcam
hocam 66 ya bıraktıkları ne 520 dızelmi ??
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
hocam 66 ya bıraktıkları ne 520 dızelmi ??
evet yusuf hocam 5.20d
donanımınıda taratıp koyarım buraya...
Okan hocam pazarlığa acıklar kesınlıkle.....62,000 teklıf et bence..Alabılecegım lımıt bu kadar de......Sonucta musterı kacırmak istemiyorlar...62 olmazsada 63-64 e bırakırlar....Benımkınde de deri spor dıreksıyon var...Sunroff ve perdeler yok bende.....Stepne iste onu hedıye verıyorlar.....Bende 17' jant var .....Ama su an lastıkcıden aldıgım orjınal sıfır 16 ' jantı kıs lastıklerıyle kullanıyorum.....Güzel fıyat vermısler.....İnşallah anlaşırsınız...... Ben borusan ve çalısanlardar memnunum.....Sana yardımcı olacaklarına eminim....
Ben alp beyazı istiyorum diye teklif ettikleri bahsettiğim araba... Ocak teslimi bir arabaymış ve hala donanımında oynama yapma ihtimalimiz varmış...
bu arada benim gördüğüm eksiklikler, cd changer- sadece hazırlığı var... koltuk ısıtma var ancak elektrikli değil koltuk... fakat onu koydururuz dediler... bluetooth telefon sonradan farkettim deri koltuk varmı yokmu onu anlamadım gittiğimde onuda sorucam
Tabi gönül ister bilgi ekranını widescreen 4:3 alalım. navigasyon ve tv fonksiyonunu hatta dvd changer, müzik sistemini logic7 alalım fakat fiyat birden 17 milyar daha artıyor... Gördüğüm eksikleride koydurunca 64bine verirlerse ciddi ciddi almak isteriz... Birdaha gidicem görüşmeye hayırlısı olur inşallah...
Okan hocam bej sansatec deri döşeme yani suni deri döşeme mevcut listede......Benım arabaya göre esktra fazladan 2000 euroluk aksesuar var...Benım arabada metalık boya farkı var...oda 1,000 euro... Fark 1,000 euroya düşüyor....Ben 62 ye almıstım 63-64 de baglarsan iyi fiyat olur bence....... Okan hocam bu arada 18-21 kasım tarıhlerı arasında otoshow da sergılenen ozel arabalar esenbogada sergılenıyomus..Aslında görülmeye değer .... Bu arada M paket tamponlara süper yakısıyor......Ucuz olsa benım en cok ıstedıgım ekstra oydu ama bayag fark edıyor... Istedıgın ekstralara bakılırsa sende bayag ehli keyfsin hocam.....:)