Şimdi Ara

|| Alman BMW Severler Klubu || BMW Seven Herkez ! (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.260
Cevap
4
Favori
217.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sec

Slm benimde 2007 520d Bmw var. Su an 1000 km ulaştı. Istanbul şehir içi majot tüketimi yaklaşık 9 litre/100km. Bu rakam daha aşagı düşer mi?? Ayrıca bu araca navigasyon sonradan orjinal taktırabilirmiyim, fazla bir teferrüatı varmı ??

Öncelikle herkese selamlar uzun zmandır bu topice vakit ayıramıyordum,
    Sizin sorunuza gelince sayın sec

Bilindiği gibi tüm 5 ve 7 serilerinde i-drive yönetim konsolu ekranı ve controller dediğimiz buton mevcut... Fakat navigasyon farklı bir sistem ve ayrıca satın alınması gerekiyor. Öncelikle navigasyon ekrandan ibaret diil. Bagaja dvd okuyucu konuluyor ve bmw nin size verdiği navigasyon dvd sini kullanarak gps e ulaşıyorsunuz. Ancak bmw nin anlaşmalı olduğu navigasyon uydusunun tr bağlantısı yok ve bmw neyazıkki bu servisi türkiyede vermiyor... Ancak illaha taktıracam derseniz hiçbir kablo bağlantısı vs.. yapmadan direk hazır yerlerine vidalıyorlar bagajdaki... Borusan otoyla bu konuda konuşmanız dahilinde anında taktırabilirsiniz. Türkiyede bu hizmeti sürekli olarak verdiğini bildğim ve kia sorentoda test ettiğim NAVTURK gayet başarılı... Tavsiye ederim.... Ancak bmw nin dahili navigasyon sistemi ile çalışıyormu bilmiyorum. Bir sorun derim...

• m3syndikat

dostum eklediğin resimlerden dolayı cok tesekkurler
  • merhabalar,

ben çaylak üyeyim,

daha önce konuşmuş olabilirsiniz ama iki konuda bilgilerinize ihtiyacım var,

1. E39 u ve de DSP sistemi olup, tiz seslerden mutlu olmayanlar var mı? buna çözüm getireniniz oldu mu? Hoparlörleri değiştirneniniz varmı?

2. şimdiki aracımda 15" lastik var, yumuşacık dolaşıyoruz ama görüntüsü hoş değil tabi. daha öncekinde 16 vardı, süspansiyonda çok fazla sertlik yoktu, daha önce 15 veya 16 kullanıp 17" e geçen arkadaşımız var mı? bu konudaki fikirlerini paylaşırlar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 528iA

merhabalar,

ben çaylak üyeyim,

daha önce konuşmuş olabilirsiniz ama iki konuda bilgilerinize ihtiyacım var,

1. E39 u ve de DSP sistemi olup, tiz seslerden mutlu olmayanlar var mı? buna çözüm getireniniz oldu mu? Hoparlörleri değiştirneniniz varmı?

2. şimdiki aracımda 15" lastik var, yumuşacık dolaşıyoruz ama görüntüsü hoş değil tabi. daha öncekinde 16 vardı, süspansiyonda çok fazla sertlik yoktu, daha önce 15 veya 16 kullanıp 17" e geçen arkadaşımız var mı? bu konudaki fikirlerini paylaşırlar mı?

e38 de dsp nin grafik arayüzlü daha gelişmiş bi versiyonunu kullanıyorum, Tizlerdende yankıdanda bass lardanda çoook memnunum hocam... Senin sorunun ndir tam olarak anlayamadım? Ekolayzır ayarları olması lazım diyicem ama grafik eq. yok e39 lardaki dsp de. Bu arada 17" hem şık durur hemde konfordan ödün vermezsin. Forumda e39 unu 19" jant ile kullanan king arthur arkadaşımız var onunlada bir konuş istersen

• bu arada 98 528 kullanıyorum, 1 hafta önce aldım, daha öncesinde de 94 model E34 520 ve 99 Model 520 kullanmıştım
  • bendeki dsp de eq ayarı var
    onu yaptım ama nafile
    tizler hiç tiz gibi çıkmıyor sanki sadece mid ler çalışıyor gibi

bu arada buraya resim gönderebilirmiyim?
  • bendeki dsp de eq ayarı var
    onu yaptım ama nafile
    tizler hiç tiz gibi çıkmıyor sanki sadece mid ler çalışıyor gibi

bu arada buraya resim gönderebilirmiyim?
  • kapılardaki tweeter larda bir sorun olabilir hocam... bir baktır derim servise...
  • Buda Bizim E39 NissW

|| Alman BMW Severler Klubu   || BMW Seven Herkez !
  • quote:

Orjinalden alıntı: m3syndikat

slmmm bu forumu yeni gordumgenelde CluBmw takiliodum..Buda benim arabam ama 2 aydir uzagim ondansuan trdeim is dolayisiyla burda connect kullaniorum

uzaktan salağa benzer bi halimizmi var merak ediyorum
  • merhaba arkadaşlar
    Öncelikle benden büyüklere ve küçüklere selamlar
    Araba almayı düşünüyoruz ailecek.Fakat kararın büyük bir bölümü bende.VW golf bakıyorduk(2.el) fakat o paraya 2002-2004 BMW 1.6Tc gibi arabalarında geldiğini gördüm.(30milyar civarı) Sizce bu araba nasıldır?60bin km altında satılık BMW yok gibi varsada fiyatı çok yüksek oluyor.
    1)Arabanın yakıt sarfiyatı?
    2)2.eldeki kolay alımı satımı? (Bu konuda zayıf olduğunu görüyorum :( )
    3)Konforu ve 3 kişi Rahatlığı nasıldır? Arkada olan kişi tek kapı olmasından dolayı çok rahatsılık çekiyormu?
    Bilgisi olan veya kullanan insanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.Yoksa VW golf almak dahamı mantıklı 2004 model.
    4)BMW ler kaç seneye kadar alına bilir? 2000-2001 seneleri 3.16 veya 3.16i arasında ne fark var.İnjeksiyonmu demek istiyor?
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3804436 ya böyle 4 kapı bir araç yada
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3852400 yada böyle tek kapı bir arac hangisini tavsiye edersiniz? Yalnız fazla yakmaması ve masrafı düşük aile araba olması gerekiyor bunu düşünerek söylerseniz sevinirim.saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdor -- 15 Mart 2007; 17:47:27 >

• hocam 3.16 diye bir araba yok hepsi zaten 3.16i bunların bmw nin 1990 dan sonra üretilmiş bir karbüratörlü aracı zaten yok. hepsi enjeksiyonlu...
  • SELAM ..BEN BMW 1975 yada kaç yıllarında yapıldı ise 2002 modelini resim ve özgeçmişini arıyorum..çok acayip arabaya benziyor..hangi sitelerde daha detaylı resim bulabilirm yardım edermisiniz?
  • x7seriez noldu arkadasim inanamadinmi bekle yeni foto eklicem birazdan
  • eskiden yeniye doru siraliyorum fotolari

• fotodaki tek gecelik yengeniz
  • x7 seriez noldu ses seda yok
  • selamlar,
    epeydir ipod umu adam gibi nasıl E39 un müzik sistemine bağlarım diye bir arayış içinde idim. sonunda bu iş için geliştirilmiş bir modül buldum. DICE ipod integration modul.
    bu modül ipod u BMW orijinal radyo/teyp'e Cd changer gibi tanıtıyor (cd changer var ise çıkartıyoruz) ancak en önemlisi teyp ve varsa direksiyon üzerindeki kumandalardan ipod a komuta edebiliyorsunuz. cd changerdaki cd leri seçtiğimiz 6 düğmenin ayrı ayrı işlevleri var, CD1 şarkı listesine, CD2 Playliste, CD3 Albume, C4 de Chapter a ipod a kumanda ediyor. Bu modülün aynı zamanda kendi üzeride AUX girişi var. yani herhangi bir discman veya başka bir MP3 player'ı da modüle bağlayabiliyorsunuz ve CD5 bu iş ayrılmış. Aux girişinden bağladığınız herhangi bir kaynak üzerinde radyo/teyp den bağımsız olarak bass, mid, treeble ve gain ayarı yapılabiliyor. Sonuncu ve en önemli özellik, çalan şarkı adı, şarkıcı ve albüm bilgisi OBD de görüntüleniyor. CD 6 da bu işe yarıyor.
    Aracınızda orijinal telefonunuz var ise gelen çağrıda veya siz aradığınızda ipod pause durmununa geçiyor ve görüşme bittiğinde tekrar kaldığı yerden devam ediyor, aymı şey radyoyu seçtiğiniz durumda da geçerli.
    Bağlantı E39 için bagajtan ön konsola çekilen özel bir kablo ile oluyor. bunun için profosyonel bir destek almak gerekebilir (ben kendi ustama yaptırdım)
    İpod u bağlamak için konsol adaptörleri de var. konsola bağlamadan vitesin yanında bir yere de ipod u koymak mümkün, bağlantı ince ve esnek bir kablo ile oluyor. bunlar aynı zamanda ipod u şarj da ediyor.
    Video ipod u olanlarıda unutmamışlar ipod cradle konsol bağlantı modülünde araç içindeki bir ekrana görüntüyü aktarabiliyorsunuz.
    Bu firmamın Türkiye de bağlantılı olduğu bir temsilcisi yoktu, ben de araştırmalarım işe yarasın diye temsilciliğini aldım.
    Dice diğer markalar içinde ipod integration modüle üretiyor. BMW modulü, Mini ve Range Rover'a da uygulanabiliyor, neticede Rayda/teyp aynı sistem.
    Diğer markalardan şu an için Audi, VW, Honda ve Toyota için modüller var,
    Kendi aracımdaki sisteme ait bir kaç resimi mesaja ekledim.

• okan merhaba çok güzel bilgler veriyorsun okuyanlar 97 2000 model 520 lerin kac binde bakıma giriyor peryodik bakımları ne kadar tutuyor bide brc ile rampada çekişten düşme sorunları yaşadınmı bir cevap yazarmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: 528iA

selamlar,
    epeydir ipod umu adam gibi nasıl E39 un müzik sistemine bağlarım diye bir arayış içinde idim. sonunda bu iş için geliştirilmiş bir modül buldum. DICE ipod integration modul.
    bu modül ipod u BMW orijinal radyo/teyp'e Cd changer gibi tanıtıyor (cd changer var ise çıkartıyoruz) ancak en önemlisi teyp ve varsa direksiyon üzerindeki kumandalardan ipod a komuta edebiliyorsunuz. cd changerdaki cd leri seçtiğimiz 6 düğmenin ayrı ayrı işlevleri var, CD1 şarkı listesine, CD2 Playliste, CD3 Albume, C4 de Chapter a ipod a kumanda ediyor. Bu modülün aynı zamanda kendi üzeride AUX girişi var. yani herhangi bir discman veya başka bir MP3 player'ı da modüle bağlayabiliyorsunuz ve CD5 bu iş ayrılmış. Aux girişinden bağladığınız herhangi bir kaynak üzerinde radyo/teyp den bağımsız olarak bass, mid, treeble ve gain ayarı yapılabiliyor. Sonuncu ve en önemli özellik, çalan şarkı adı, şarkıcı ve albüm bilgisi OBD de görüntüleniyor. CD 6 da bu işe yarıyor.
    Aracınızda orijinal telefonunuz var ise gelen çağrıda veya siz aradığınızda ipod pause durmununa geçiyor ve görüşme bittiğinde tekrar kaldığı yerden devam ediyor, aymı şey radyoyu seçtiğiniz durumda da geçerli.
    Bağlantı E39 için bagajtan ön konsola çekilen özel bir kablo ile oluyor. bunun için profosyonel bir destek almak gerekebilir (ben kendi ustama yaptırdım)
    İpod u bağlamak için konsol adaptörleri de var. konsola bağlamadan vitesin yanında bir yere de ipod u koymak mümkün, bağlantı ince ve esnek bir kablo ile oluyor. bunlar aynı zamanda ipod u şarj da ediyor.
    Video ipod u olanlarıda unutmamışlar ipod cradle konsol bağlantı modülünde araç içindeki bir ekrana görüntüyü aktarabiliyorsunuz.
    Bu firmamın Türkiye de bağlantılı olduğu bir temsilcisi yoktu, ben de araştırmalarım işe yarasın diye temsilciliğini aldım.
    Dice diğer markalar içinde ipod integration modüle üretiyor. BMW modulü, Mini ve Range Rover'a da uygulanabiliyor, neticede Rayda/teyp aynı sistem.
    Diğer markalardan şu an için Audi, VW, Honda ve Toyota için modüller var,
    Kendi aracımdaki sisteme ait bir kaç resimi mesaja ekledim.

hocam pm den msn adresinizi verirseniz tam aradığım bu sistem için konuşmak istiyorum

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.