Şimdi Ara

|| Alman BMW Severler Klubu || BMW Seven Herkez ! (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.260
Cevap
4
Favori
217.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar bende bir bmw sever olarak yakın zamanda ikinci el 1.16i almayı düşünüyorum ne dersiniz 1.16 lar hakkında yorumlarınız nelerdir. alacağım araba 2006 model ve 30.000 km de fiyatı 37.500 ytl sizce nasıl
  • bence fiyat iyi... Arkadan itiş ve tatminkar performans gibi özellikleri ile sınıfında öne çıkan bir araç. 1.16 yı kullandım hiçte 1.6 gibi değildi. Çok beğenmiştim. Yanlız arkadiz mesafesi birazcık kısa... Ben 1.87 boyundayım. Yinede oturabildim. Yol tutuş vs.. konularda bence sınıfında öncülük eden bir araç. Memnun kalacağınızı düşünüyorum
  • 1.16 ların yakıtları nası acaba
  • msn adresim,

cumhurceken@hotmail.com

önce bir e - mail atarsanız sevinirim

teşekkürler
  • 94 model 318 mi yoksa 520 mi alayım karar veremedim...520 daha ucuz sanırım çok yaktığından...bu araçlar nekadar benzin yakar,masraf çıkartırlar mı,çünkü 170000 km nin altında araç yok...otomatik olanları çok sorun yaratırmı...bu konularda bilgi paylaşırsanız sevinirim...
  • ben 94 e34 520iA kulamıştım. aracı o zamanlar almanyadan getirtmiştim. geldiğinde km si 90.000 di ben devrettiğimde 200.000 nin üzerinde idi. çok memnun kalarak kullanmıştım. şehir içinde pek atak bir araç değildir. ama ank ist arası 240'ı görmüştüm. uzun yolda çoooook rahat bir araçtır. şehiriçi benzin sarfiyatı biraz fazladır. ancak alacağın aracın motoru iyi ise LPG sistemini düşünebilirsin. Alt takımı ve yürüyeni oldukça sağlamdır. temiz bir E34 bulursan 0 km alacağın bir çok orta sınıf arabadan daha uzun ve rahat kullanırsın. kaça alıyor olduğun önemli tabii
  • TeK kEliMe iLe BMW En iYi aRaBa MaRKaSı//E36
  • ARKADAŞLAR YILLARDIR SAHİP OLMAK İSTEDİĞİM TEK ARABA OLAN 2003 BMW M3 CABRİO NUN FİYATI NEDİR BİLEN WARMI
  • bmw cs concept...

|| Alman BMW Severler Klubu   || BMW Seven Herkez !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canfbmetu -- 2 Aralık 2007; 0:46:55 >

• ziyaretciyim BMW hayranlari icin bir kac site vereyim bu iki site en iyi ve en hizli BMW leri yapiyor.
    BMW tuning de bu sirketlerden daha iyisi yoktur.
    HARMANN TUNINGhttp://www.hamann-motorsport.de/index_start.php
    AC SCHNITZERhttp://www.ac-schnitzer.de/bmw-automobile/

EYVALLAH

• quote:

Orjinalden alıntı: TrabzonReady

ziyaretciyim BMW hayranlari icin bir kac site vereyim bu iki site en iyi ve en hizli BMW leri yapiyor.

EYVALLAH

saol bakalım siteler güzelmi

• quote:

Orjinalden alıntı: EkoFresh

quote:

Orjinalden alıntı: TrabzonReady

ziyaretciyim BMW hayranlari icin bir kac site vereyim bu iki site en iyi ve en hizli BMW leri yapiyor.

EYVALLAH

saol bakalım siteler güzelmi

o sitelerde her seyi göstermiyorlar. bmw m5 hamann veya m5 ac schnitzer yazan arabalardan uzak durun yolda, gerekirse saygi diye yol verin onlara
    http://www.youtube.com/watch?v=RXBx6WK0Hng

• Arkadaşlar bende BMW E-39 97-98 model 520i almayı düşünüyorum. bu aracı kullanan bu araç hakkında bilgi sahibi olanlardan yardım bekliyorum.
    1- Bu arabaların tahmini fiyatı nedir
    2- Bu arabalarda çıkan çıkmış kronik arızalar varmıdır
    3- Bu arabaların bakım masrafları nedir
    4- Bu arabaların otomatik viteslimisi daha çok tutuluyor yoksa düz viteslimisi
    5- Bu aracı kullananlar memnuniyetlerini yada menuniyetsizliklerini paylaşırsa sevinirim
    6- E-39 kasayı çok seviyorum( yunus burunda deniliyo herhalde ama tam bilmiyorum) bu araçlarda sunulan standart ve opsiyonel özellikler nelerdir
    7- Bu araçların kilometresinin orjinal olup olmadığını nasıl anlarım
    8- Sıralı tüplü sistem kullanıldığında performansı nasıldır
    9- Lpg takıldığında arıza çıkartma durumu nedir
    10- Sanırım ikinci eli biraz zayıf aslında aldıktan sonra uzun süre kullanmayı düşünüyorum çünkü çok keyif veren bir kullanımı olsa gerek ama bakım masrafları ve ikinci elinin zayıf olması beni düşündürüyo Malum devir ekonomi devri
    11- Arkadaşlar son olarak bu aracı alırken tam olarak nerelerine dikkat etmek gerekiyo...

Arkadaşlar yardımlarınız için şimdidden teşekkürler herkese kolay gelsin

• arkadaşlar forumu takip etmiyormusunuz?
  • selam,

ben 99 E39 520iA kullanmıştım, şimdi de 98 528iA kullanıyorum.
    sorularına gelince;

1. üzerindeki aksesuarlara bağlı olarak çok değişken fiyatlar var ortada ama 22.000 YTL ye iyi bakımlı bir tane alınabilir, KM si az olanların fiyatlar daha da yüksek olur,

2.sadece direksiyon kutusu ses yapar ama çalışmaya devam eder başka kronik bir arızası yoktur.

3. normal bir arabadan farklı değildir. ama adam gibi işi bilen bir ustaya götür. Borusan'dan uzak dur!! Ankara da isen TBS Otomotiv Harun ustaya götür Elektronik sorunlarda Ankaranın en iyisidir.

4.İkinci eldeki değerlemesinden bahsediyorsan, Borusan paket aksesuarı olan araba alacaksın ( deri döşeme, arka park sensor, telefon, direksiyon kumandaları, sunroof, perdeler ) otomatikleri daha kolay satılır, piyasadakilerin çoğunluğu da otomaik zaten, ancak düz viteslileri de gayet eğlencelidir. Neticede BMW,

5. Son derece memnunum, iyi bir araç alır iyi de bakarsan son araban olur. yeni çıkmış ve çıkacak bir çok orta sınıf arabadan uzak ara daha konforludur. uzun yolda arabanın içinde fısıltı ile konuşabilirsin, ses yalıtımı mükemmeldir, gittiğin sürati hiçbir şekilde hissettirmez ( onun için otoban haricinde dikkatli olmak lazım )

6. Bu çooook geniş bir konu, ikinci el alacağın için öncelik arabanın fiyatına karşılık Motor ve yürüyen aksam durumu önemli, arabayı güveneceğin ve sonrasında da bakımlarını yaptıracağın bir ustaya göstermeden sakın alma. Motorun durumuna ve şanzımandaki hata kodlarına mutlaka baksınlar, KM o kadar önemli değil, sahibi adam gibi kullandı ise bu motorlar 400.000 KM yi tık demedem yapar. Aksesuar ve donanımda altenatifler çok, elektirikli koltuklarda bile iki ayrı tip var,biri standart diğeri şişen koltuklar, bulduğun arabanın özelliklerini yazarsan fikrimi söylerim

7. adam gibi ustaya gidersen far modülünden km yi doğrulayabilirler, far modülü değişmişse birşeyler olmuş demektir, götürdüğün usta arabanın genel durumu ile ilgili bilgi verebilir ama o arabadan uzak durmak gerekir

8-9. LPG de performans çok fazla değişmez, ancak montaj son derece önemlidir. adam gibi bir montaj olursa hiç problem yaşamazsın. ama montaj işini eline yüzüne bulaştıran çok adam var, o zamanda sanayiden çıkamazsın. tercihan arabayı normal şekli ile al, LPG yi sen taktır, Benim önerim Prince takın, Ben 528 e taktım, montaj yapacak ustayı da 1 ay aradım, şimdi çok memnunum ve kaputu açtığımda kimse LPG olduğunu anlamıyor, işin detayını bilenler hariç, ankarada isen LPG ustasını da veririm, 3.000 ytl ye takıyorlar, 10 taksit

10.ikinci eli zayıf ama sende zayıf olan 2. el fiyatı ile alacaksın, uzun süre kullanmayı düşünüyorsan hiç düşünmeden E39 alacaksın, bence 520i yerine 523 veya 528 almayı hedefle. 520 performansı iyi bir araba değildir, uzun yolda gayet iyi gider ama şehir içinde tork'u düşükdür, atak bir araba değildir (düz vitesleri daha iyi gider şehir içinde) ama 520 nin yakıt sarfiyatı biraz daha düşükdür. 520 ile 528 fiyatları da birbirine yakın. 96 model alma çoğunun şanzumanı tiptronik değil,

11. aracın hırpalanmamış olması önemli, onun içinde anlayan birisine mutlaka göstermen lazım. boyanmış olup olmaması bence önemli değil, ufak tefek çizik veya vuruntular için kimse boyası bozuk araba ile gezmez, boya da adam gibi olmuşsa sorun yok demektir, hertarafı taş lekesi olan orjinal araba alacağına adam gibi boyanmış araba al, hem fiyatı daha makuldür ( bunun nedeni hiç anlamam ama boyanmışlar daha ucuz) hemde ileride boya masrafından kurtulursun, alacağın aracın motoru sağlam olmalı, motora iyi bakmamış bir sahip arabanın geri kalanına da bakmamış demekdir, hiç bulaşmamalısın

başka sorun olursa gönder onlarıda cevaplamaya çalışayım,

• kardeş cevapların için çok teşekkürler 520i alanlar sonra nedense 528 e geçiyolar.
    520 performansta okadarmı kötü yani 1.6 lık arabalar kadardamı gidemiyo anlamadım
    neyse inşallah 1-2 ay içinde parayı toparlarımda (babamın yardımıyla) sonra araba için yeniden rahatsız ederim bu arada bende ankara etlikte oturuyorum.İnşallah bende bir bmw sahibi olabilirim arkadaşlar

• quote:

Orjinalden alıntı: 528iA

selam,

ben 99 E39 520iA kullanmıştım, şimdi de 98 528iA kullanıyorum.
    sorularına gelince;

1. üzerindeki aksesuarlara bağlı olarak çok değişken fiyatlar var ortada ama 22.000 YTL ye iyi bakımlı bir tane alınabilir, KM si az olanların fiyatlar daha da yüksek olur,

2.sadece direksiyon kutusu ses yapar ama çalışmaya devam eder başka kronik bir arızası yoktur.

3. normal bir arabadan farklı değildir. ama adam gibi işi bilen bir ustaya götür. Borusan'dan uzak dur!! Ankara da isen TBS Otomotiv Harun ustaya götür Elektronik sorunlarda Ankaranın en iyisidir.

4.İkinci eldeki değerlemesinden bahsediyorsan, Borusan paket aksesuarı olan araba alacaksın ( deri döşeme, arka park sensor, telefon, direksiyon kumandaları, sunroof, perdeler ) otomatikleri daha kolay satılır, piyasadakilerin çoğunluğu da otomaik zaten, ancak düz viteslileri de gayet eğlencelidir. Neticede BMW,

5. Son derece memnunum, iyi bir araç alır iyi de bakarsan son araban olur. yeni çıkmış ve çıkacak bir çok orta sınıf arabadan uzak ara daha konforludur. uzun yolda arabanın içinde fısıltı ile konuşabilirsin, ses yalıtımı mükemmeldir, gittiğin sürati hiçbir şekilde hissettirmez ( onun için otoban haricinde dikkatli olmak lazım )

6. Bu çooook geniş bir konu, ikinci el alacağın için öncelik arabanın fiyatına karşılık Motor ve yürüyen aksam durumu önemli, arabayı güveneceğin ve sonrasında da bakımlarını yaptıracağın bir ustaya göstermeden sakın alma. Motorun durumuna ve şanzımandaki hata kodlarına mutlaka baksınlar, KM o kadar önemli değil, sahibi adam gibi kullandı ise bu motorlar 400.000 KM yi tık demedem yapar. Aksesuar ve donanımda altenatifler çok, elektirikli koltuklarda bile iki ayrı tip var,biri standart diğeri şişen koltuklar, bulduğun arabanın özelliklerini yazarsan fikrimi söylerim

7. adam gibi ustaya gidersen far modülünden km yi doğrulayabilirler, far modülü değişmişse birşeyler olmuş demektir, götürdüğün usta arabanın genel durumu ile ilgili bilgi verebilir ama o arabadan uzak durmak gerekir

8-9. LPG de performans çok fazla değişmez, ancak montaj son derece önemlidir. adam gibi bir montaj olursa hiç problem yaşamazsın. ama montaj işini eline yüzüne bulaştıran çok adam var, o zamanda sanayiden çıkamazsın. tercihan arabayı normal şekli ile al, LPG yi sen taktır, Benim önerim Prince takın, Ben 528 e taktım, montaj yapacak ustayı da 1 ay aradım, şimdi çok memnunum ve kaputu açtığımda kimse LPG olduğunu anlamıyor, işin detayını bilenler hariç, ankarada isen LPG ustasını da veririm, 3.000 ytl ye takıyorlar, 10 taksit

10.ikinci eli zayıf ama sende zayıf olan 2. el fiyatı ile alacaksın, uzun süre kullanmayı düşünüyorsan hiç düşünmeden E39 alacaksın, bence 520i yerine 523 veya 528 almayı hedefle. 520 performansı iyi bir araba değildir, uzun yolda gayet iyi gider ama şehir içinde tork'u düşükdür, atak bir araba değildir (düz vitesleri daha iyi gider şehir içinde) ama 520 nin yakıt sarfiyatı biraz daha düşükdür. 520 ile 528 fiyatları da birbirine yakın. 96 model alma çoğunun şanzumanı tiptronik değil,

11. aracın hırpalanmamış olması önemli, onun içinde anlayan birisine mutlaka göstermen lazım. boyanmış olup olmaması bence önemli değil, ufak tefek çizik veya vuruntular için kimse boyası bozuk araba ile gezmez, boya da adam gibi olmuşsa sorun yok demektir, hertarafı taş lekesi olan orjinal araba alacağına adam gibi boyanmış araba al, hem fiyatı daha makuldür ( bunun nedeni hiç anlamam ama boyanmışlar daha ucuz) hemde ileride boya masrafından kurtulursun, alacağın aracın motoru sağlam olmalı, motora iyi bakmamış bir sahip arabanın geri kalanına da bakmamış demekdir, hiç bulaşmamalısın

başka sorun olursa gönder onlarıda cevaplamaya çalışayım,

bu nasıl buna bakabilirmisinhttp://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4091148

• slm yeni uye oldum..96 yeni kasa 5.20 almayi dusunuyorum . tup taktirsam acaba sorun olurmu? bide aracla ilgilii, alirken dikkat etmem gerken ozellikler neler bilgilendirirseniz sevinirim simdiden
    tesekkurler..
  • nese aciklanmis onceden tesekkur ederimm..
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.