Şimdi Ara

|| Alman BMW Severler Klubu || BMW Seven Herkez ! (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.260
Cevap
4
Favori
217.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size bağsettiğim yeni BMW m bu, 1998 model, 3.16i

|| Alman BMW Severler Klubu   || BMW Seven Herkez !
  • Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım... Mahsuru yoksa kaça aldığını öğrenebilirmiyiz..?

quote:

Orjinalden alıntı: halilakdere

size bağsettiğim yeni BMW m bu, 1998 model, 3.16i

• 24 bin ytl, ama değdi. 9 senelik tempra hastalığından sonra BMW nasip oldu, erzincan plakalı rutubet görmemiş garaj arabası 114 bin de.
  • çok pahalıya almışsın az daha versen e46 alabilirdin. hayırlı olsun
    quote:

24 bin ytl, ama değdi. 9 senelik tempra hastalığından sonra BMW nasip oldu, erzincan plakalı rutubet görmemiş garaj arabası 114 bin de.
  • yanlız araba çok temiz, istanbul trafiği de görmemiş erzincandan geldi içindeki döşeme de yepyeni fiyatını almadan önce araştırdım dediğiniz gibi tavan fiyattan aldım

• [simage]http://img389.imageshack.us/img389/1167/mlogo3wf.gif[/image
  • Arkadaşlar daha öncede sormuştum. 98-99 model 5.20 için ne diyorsunuz? Yedek parçasının oldukça pahalı olduğu söyleniyor, doğrumudur? Kronik arızları olup olmadığını merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...Saygı ve sevgilerimle...
  • hocam yapmış olduğum araştırmaya göre eğer yedek parçayı servisinden alırsan çok para ödersin ama yan sanayi alırsan ucuza kurtulursun mesela bakım için borusana ve kosiflere gidersen yanında yüklü miktarda para olmalı ama sanayiide bmw ustası bulursan korkma, ucuza bitirirsin işini. bence korkmana gerek yok.
  • Aslında BMW yedek parçasının şuanda kullanmakta olduğum Laguna'dan çokta farklı olduğunu sanmıyorum. Benim için önemli olan 5.20 nin kronik bir arızası olup olmadığı. Bir de sık sık arıza yapmıyorsa sorun yok. Saygılar...

quote:

hocam yapmış olduğum araştırmaya göre eğer yedek parçayı servisinden alırsan çok para ödersin ama yan sanayi alırsan ucuza kurtulursun mesela bakım için borusana ve kosiflere gidersen yanında yüklü miktarda para olmalı ama sanayiide bmw ustası bulursan korkma, ucuza bitirirsin işini. bence korkmana gerek yok.
  • valla bir dönem rüyalarımda gördüğüm BMW E38 ya da E39... alınca asarım fotolarını. alması ne kadar sürer bilmiyorum ama, nasip
  • bakıyorumda herkez çok durgun, bir canlılık yok
  • benide ekleyin ama en sevdiğim ikinci araba bmw
  • nedense bmw ye ilgi pek yok galiba

• e30 3.23i 1986 siyah var bmw de ne kadar şanslı oldugumu hıssedıyorum
    ayrıcalıgınıda kabul edıyorum :)))
  • canlandırmak lazım....
  • Bmw'nin hastasıyım.Babam emekli olunca 3 16i alabiliriz.
  • 3.16 larda 1800 motor olduğu söyleniyor acaba doğrumu bilen varmı arkadaşlar
  • 1800 motor olanlar E 36 KASA 318 İ olanlardır. 316 i 1600 motor
  • selam herkese, 2008 model dizel x3 nasıl bir araç ? dizellerde otomatik şanzıman eklenmiş diye duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 15 Aralık 2007; 16:10:31 >
  • herkesin bayramını kutlarım kazasız belasız...
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.