Şimdi Ara

|| Alman BMW Severler Klubu || BMW Seven Herkez ! (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.260
Cevap
4
Favori
217.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: connectgücü

slm bmw ci arkdaşlar ... benim sorum 3.20i araştırması yapıyorum .. bazı yerlerde 3.20i ler 2200 motor gözüküyor .. hepsimi böyle yada nasıl bişe bu ..bi yardımcı olsak ... 2003 Mpaket galiba 25.000 manuel 3.20i 55.000 YTL fiyat nasıl ???

2200 motor olanlar v6 yani 6 silindir. e36/e46 coupe'lere özgü bir şey. 3.18'lerde 2000 motor.
  • e46 kasa 3.20i ile 3.18i nin teknik verilerini paylaşabilirmisiniz... kaç motor kaç bg kaç tork 3 ü yeterli

şimdiden tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

e46 kasa 3.20i ile 3.18i nin teknik verilerini paylaşabilirmisiniz... kaç motor kaç bg kaç tork 3 ü yeterli

şimdiden tşkler

Model--------Motor----Güç---------Tork------

E46 3.18i => 2000cc - 143hp - 200 Nm/3750 dd
    E46 3.20i => 2200cc - 170hp - 210 Nm/3500 dd

• Arkadaşlar bana e36 cabrio hakkında bilgi verebilir misiniz..?
  • karadenizli arkadaşları toyota sayfasında "karadeniz sahil yolu" topiğine bekliyoruz (diğer arkadaşlarıda bekleriz)
  • selam beni de ekleyin lütfen
  • bmw cier topik boş kalmış 6 günden beri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 2 Temmuz 2008; 10:09:13 >
  • beni ekleyebilirsin
  • 97 model bir 3.18i veya 3.16 i almayı düşünüyorum ilk defa araba alıcam ne dersiniz tavsiyeleriniz neler 18 20 arası param var
  • selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza
  • selam bende bi bmw hastasıyım bundan sonra aranızda olmak bilgi almak istiyorum bildiklerimi paylaşmak istiyorum
  • Hiç BMW olmadı ama her zaman sevmişimdir BMW'yi. Ekleye bilirsin beni kardeş
  • Bmw alman ileri teknoloji yapım araçlar üreten kaliteli bir markadır.

3.16i sedan 1796 cc lik motora sahiptir.Araç maksimum güce 6100 dd ulaşır ve 116 hp lik güç üretir.Maksimum hızı 206 km/saattir.Teknik verilerde ortalama 7,9 lt yakıt tükettiği belirtilen araçta yaklaşık karma tüketim standart yolcu ağırlığıyla 8-8.5 lt civarındadır.Şehir içi tüketimi 11.1 lt olarak bildirilen aracın İstanbul gibi şehirlerde 1305 kg lık ağırlığı ile sürekli durkalklar yaparak tüketeceği benzin miktarı 11.1 lt olamaz.Yaklaşık 13 lt civarına kadar tüketecektir.Yakıt deposu 63 litre olup,440 lt bagaj hacmine sahiptir.

Bmw ler genelde spor amaçlı ve devirli kullanıldıklarından motor ömürleri kısalmaktadır.Eskime payı bu nedenle bir audi veya mersedese oranla daha yüksek olup pek tabi olarak masrafları ve bakımlarıda daha fazladır.Sorunlu olup olmaması tamamen kullanıma bağlı bir durum.300 bin km deki bmw lerin çoğu motor ömürlerinin sonuna (rektifiye aşamasına) gelmiş demektir.Tüm bunlara rağmen iyi bakılmış bir bmw 1 milyon km ye ulaşacak kadarda sağlamdır.Buradaki esas konu bmw nin sportif kullanımından kaynaklanan daha çabuk eskime payıdır.Çoğu kez bmw yi makam aracından değil spor ruhlu bir kullanıcıdan alırsınız.

Aynı şekilde rutin bakımları 300-350 ytl yi aşmasada çıkabilecek arızalarda orj parça fiyatları oldukça yüksektir.O sebeple iyi araştırarak temiz ve bakımlı araçlar almaya çalışmak lazımdır.

• 3.18i ler ise 1995 cc dir.Bu ayarlamalar aracınıza daha az vergi ödemenizi sağlayacağından caziptir.

Birde unutmadan ağırlığı 1320 kg olan bir araç alıyorsanız en az 1800cc motor olmalı.Küçük motorlar daha çabuk eskir ve performans kaybeder ve sportif özelliklerini kaybederler.
  • Ekleyin benide Bmw fanatiğiyim
  • selamun aleykum arkadaslar
    bi sorum vardi sizlere

bmw'nin vanos motoru veya motorlu olan arkadaslarimiz varmi buralarda??

vanos sport yerine mi giriyor?

benim hollandada arkadasim var ve onda da bmw var 320i 24v bordo renk metalik coupe m5 janti ve vanos motoru

acayip kaciyordu rally mubarek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 26 Eylül 2008; 15:45:50 >
  • selam beyler güzel bilgiler var coğunu bilmiyordum
    bugune kadar bir kez dahi yolda bırakmadığı için forever bmw...
    2006 makyajlı x5 3000d
  • slm arkadasşlar benıde yazın inşallah aranıza 5 serısıyle yakında katılacam.
  • slm millet...

benide ekleyin FOR3V3R 5.20 D ! ! !

( yalnız bişi sorcam bu 5.20d lere özgü daha 1000 km yapmadan SLC mi SLZ mi ne oyle bi genel arıza varmış uzun yola çıkılamıyomuş ve bu olay BORUSAN cıkıslı olan araclarda daha cok rastlanıyomuş... boyle bi baslık vardı o kitlendigi icin buraya sorumu yazıyorum... 2009 modellerde boyle bisey varmı ?? 5.20d kullanıcılarından cvp ları beklıyorum...

tsklr

ii sohbetler... )
  • rodaj yapmadan belki cıkarmıyordur oda arıza olmayabilir motoru koruyucu bi sistem olabilir motor ve parçalar birbirine alışmadan aracın uzun yola cıkması mutakıp değildir bence yanlışmı biliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 5 Ekim 2008; 20:42:50 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.