Aranıza 330 ci ile katılmış bulunmaktayım. Benide ekleyin.
2001 model 3.18 e46 kasa bmw nin motor gücü 2000 cc midir acaba... bileniniz varmı
3.18i 2001 model, yeni aldım... saygılar
Hayırlı olsun
Hayırlı , hayırlara vesile olsun
teşekkür ederim, allah size daha iyisini nasip etsin....
hayır dostum 1800 cc .. fakat 318 İ 318 Ci dersen onlar 2000 cc fakat bazılarının ruhsatında ve bilgisayar denetimlerinde bunlar 1800 cc gözükebiliyor.ama edıgım gibi çoğu Cİ modeli 2000 cc
bmw abijim ne yapsan yakısır araba ya
Slm bende varım bendede 93 model 5.20i var çok memnunum BMW kullanmak bir ayrıcalıktır. ;)
Hayırlı olsun aracnız
1940 model bmw ye bile razıyım
Benide alın listeye e36 3.18i 1994
Günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar
quote:
Orjinalden alıntı: halilakdere
3.18i 2001 model, yeni aldım... saygılar
Kardeş aracın güzelmiş allah tabanını düz bastırsın ayıptır sorması kaça aldın?
quote:
Orjinalden alıntı: wolfed
leventolg, umarım aracında ciddi bir sorun yoktur.ama pek hayra alamet değil bence.sonuçta 171.000 km düzgün kullanılan bir bmw motoru için problem değil.muhtemelen senden önceki sahipleri aracı kötü kullanmışlar.izmir'de iyi bir servis bulursun,orada gösterirsin aracı.fazla masraf açmadan başına halledersin umarım.
98 model 3.16 i lpgli 170binde 18ytl istiyor izmirden BMW yetkili servisini biliyormusun arkadaşlar fiyatı ortalamada nasıl sizce ....alırsam foto koyarımm ...bmw...karpuzkabugu35@hotmail.com
Merhaba,
2001 BMW 3.16i düşünüyorum 95 modelin tadı damağımda kalmıştı çünkü, ancak aklıma takılan 1796 cc motor tanımı doğru mudur gerçekten ilgimi çekti, 1596 cc biliyordum oysa aydınlatır mısınız lütfen,
bir de tahmini bir fiyat verebirlir misiniz?
teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: mrcds3259
Bmw alman ileri teknoloji yapım araçlar üreten kaliteli bir markadır.
3.16i sedan 1796 cc lik motora sahiptir.Araç maksimum güce 6100 dd ulaşır ve 116 hp lik güç üretir.Maksimum hızı 206 km/saattir.Teknik verilerde ortalama 7,9 lt yakıt tükettiği belirtilen araçta yaklaşık karma tüketim standart yolcu ağırlığıyla 8-8.5 lt civarındadır.Şehir içi tüketimi 11.1 lt olarak bildirilen aracın İstanbul gibi şehirlerde 1305 kg lık ağırlığı ile sürekli durkalklar yaparak tüketeceği benzin miktarı 11.1 lt olamaz.Yaklaşık 13 lt civarına kadar tüketecektir.Yakıt deposu 63 litre olup,440 lt bagaj hacmine sahiptir.
Bmw ler genelde spor amaçlı ve devirli kullanıldıklarından motor ömürleri kısalmaktadır.Eskime payı bu nedenle bir audi veya mersedese oranla daha yüksek olup pek tabi olarak masrafları ve bakımlarıda daha fazladır.Sorunlu olup olmaması tamamen kullanıma bağlı bir durum.300 bin km deki bmw lerin çoğu motor ömürlerinin sonuna (rektifiye aşamasına) gelmiş demektir.Tüm bunlara rağmen iyi bakılmış bir bmw 1 milyon km ye ulaşacak kadarda sağlamdır.Buradaki esas konu bmw nin sportif kullanımından kaynaklanan daha çabuk eskime payıdır.Çoğu kez bmw yi makam aracından değil spor ruhlu bir kullanıcıdan alırsınız.
Aynı şekilde rutin bakımları 300-350 ytl yi aşmasada çıkabilecek arızalarda orj parça fiyatları oldukça yüksektir.O sebeple iyi araştırarak temiz ve bakımlı araçlar almaya çalışmak lazımdır.
Slm arkadaşlar bmw 3 serisi almak istiyorum ama bmw hakkında çok bi fikrim yok, tek bildiğim bmw kullanmanın bi ayrıcalık olduğu 95-96 3 serisi düşünüyorum, çok hız meraklısı birisi değilim 3.16, 3.18 ve 3.20 hangisi daha ekonomik yakıt açısından ? Km ler hep 20000 lerde bu çok önemli? son ve en merak ettiğim soru, parçaları çok mu pahalı? malum öğrenciyim:)
s.a arkdaşlar kardess BMW alırken ne modelını alırsan al motor olarak 2000cc nın altında alma M-TEKNIK olmasınıda goz onunde bulundur. senın ıcın hayırlısı olurr ıssallah.
merhaba Alman BMW sürücü arkadaslarim,
ben BMW´nin üretildiyi Ülke Almanya´da yasiyorum ve bizim Sirket´te BMW yedek parcalari depolaniyor ve müsteri isteyine göre devam gönderiliyor. Depomuzda tüm demir parca, plastik ve tüm farlar bizde kartonun icinde muhafiza olmus halde duruyor. Nissan ayinda BMW / Mini bizimle calismayacak, Sirketimiz ihaleyi kaybetti nedeni ise cok pahali oldugumuzdan. Meslek yaparken 6 ayim BMW yedek parca deposunda gecti ve BMW 7 serisini kaportalari cok ama cok agir öbür modellere göre . BMW 5 serisinin kaportalari onun yaninda kus gibi. O günden bugüne hep sirtim ve bellerim agriyor. Birde aracin kapilari bazen Tamirhanelere nasil gidiyor görseniz istemezsiniz onu tekrardan. Bir defa Meslek yaparken müsteri siparislerini depo´dan toplarken en son olarak Kapiyi alacaktim ve kapiyi demir paletlerin icinden cikarirken elimden kaydi ve demire carpti. Sonuc derin cizik ve usta basi sadece "birsey olmaz nasil olsa o kapi müsteriye varana kadar kac defa tamirden geciyor" dedi . Inanilmaz ama gercek . Ailemizde bir tane BMW e46 318i vardi onuda sattik nedeni ise cok kayiyordu arac ve yag kaciriyordu. BMW´ler bu arada sanirim cok kayiyor yagmur havada, 318i virajlarda arkasi cok fena bir sekilde kayiyordu ESP bir ise yaramiyordu.
Almanya´dan Saygilar, Yasin
Sizin BMW nin ASC hakkın rahmetıne kavusmus kardesım ıyı yapmıssınız aracı satmakla zaten yagda kacırıyormus ..
Hicbir BMW ASC acıkken arkasını salmaz 96 senesınden bugune kadar kullandıgım Bmw araclarda ki tecrubelerımle sabittir .
Oynamak istiyorum dersen ASC veya DSC kapat 3.16i bile rahatlıkla drift e girer kullanıcısının altında ..