Şimdi Ara

|| Alman BMW Severler Klubu || BMW Seven Herkez ! (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.260
Cevap
4
Favori
217.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bmw 3,20 alıcam inş 94-95 model 15000-16000 liraya bulabilirmiyim bide 3,20 lerin kronik bir arızası falan varmı ayrıca aldığım araba ortalama kaç bin kmde olmalı temiz ve rahat bi şekilde binmem için yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamil26

arkadaşlar bmw 3,20 alıcam inş 94-95 model 15000-16000 liraya bulabilirmiyim bide 3,20 lerin kronik bir arızası falan varmı ayrıca aldığım araba ortalama kaç bin kmde olmalı temiz ve rahat bi şekilde binmem için yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

94-95 model bir 3.20 ortalama nerden baksan 180.000 km vardır zaten bundan sonra ufak tefek sorunlar mutlak çıkacaktır
  • bi araç buldum 3,20i araç çok temiz 1996 model lpgli ve 146 binde orjinal kilometrede düz vites araçta 18 inç jant var ses sistemi falan fiyatı 21000 falan sizce fiyat nasıl araç baya bi temiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamil26

bi araç buldum 3,20i araç çok temiz 1996 model lpgli ve 146 binde orjinal kilometrede düz vites araçta 18 inç jant var ses sistemi falan fiyatı 21000 falan sizce fiyat nasıl araç baya bi temiz

bu özellikteki bir araca 21.000 gibi bir bir parayı şahsen ben vermem, ama meraklısıysan bişi diyemem ama tavsiyem illa bmw dersen 316ti lere bak hem yüksek model hemde uygun fiyatı var, biraz araştırmanı öneririm!
  • arkadaşlar merhaba bu başlığı açanlara çok teşekkür ediyorum bi sorum olacak 2000 model 3,16i 26000 km de ve fiyat 28,750 tl bi arkadaşımdan alıcam belden altı çiziklerden dolayı boya var ve sağ ön çamurluk değişmiş..... fiyat çok mu sizce ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhendis1

|| Alman BMW Severler Klubu   || BMW Seven Herkez !

Aracınız Hayırlı olsun Hocam.
    Bende hastasyım bunların .
    Birde Beyaz olursa tadından yenmez .

• Arkadaşlar 2004 vectra comfort arabamı 2000 bmw 3.20 ile takasladım. İlk defa triptronic ilk defa bmw kullanıyorum. Alıştım gerçekten inanılmaz bir sürüş keyfi var. Bazı konuları forumdan taradım ama tam olarak öğrenemediğim konular var. Vitesin ön tarafında asc butonu mevcut. Patinaj tada kaymayı önleyici bir sistemi mi çalıştırıyor her zaman aktif duruma mı getirlmeli yardımlarınızı bekliyorum
  • merhaba bu yeni model hakkında bilgisi olan varmı
    Yeni BMW 316i Advantage

• Sevgili arkadaşlar herkese merhabalar. Donanım Haber birinci Ankara buluşmasını 7 Şubat'ta yapmıştık. Şimdi ikincisini düzenlemeye geldi sıra. Sizlerinde desteğiyle düzenleyelim diyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar fikir verirse sevinirim.

7 Şubat'taki Ankara buluşmasının konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29459192/mpage_1/key_/tm.htm

Yeni yapmayı düşündüğüm buluşmanın konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_32341909/mpage_1/key_//tm.htm#32341909

Gelmek isteyen tüm arkadaşlara kapımız açık.

Selamlar.

• 2006 E60 5.25ia 3.5 senedir kullanıyorum.
    2008 model VW Touran Tsi. benide kayıt ederseniz sevinirim
  • Selam, bende kısa bir süredir BMW kullanıyorum.
    99 model E39 kasa M5

Ben de kayıt olmak isterim. Ayrıca M5 sahipleri ile de yapılabilecek (!) modifiye işlemlerini konuşmak isterim.
  • 19 Haziran'dan itibaren bende bir Bmw sahibi oldum.

Benide kayıt ederseniz sevinirim

2009 5.20D siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİTEON -- 2 Temmuz 2009; 19:08:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

19 Haziran'dan itibaren bende bir Bmw sahibi oldum.

2009 5.20D siyah

Hayırlı Olsun LİTEON arkadaşım forumu yaklaşık 3 senedir takip ediyorum çok fazla mesaj yazmıyorum..

Yanlış hatırlamıyorsam kullandığınız arabalar..

1-VW PASSAT
    2-HONDA CRV
    3-CİTRÖEN C5

ve 520d hayırlı olsun tekarar..

YANLIŞ BİLİYORSAM LÜTFEN DÜZELTİN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldırans -- 3 Temmuz 2009; 9:08:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yıldırans

quote:

2009 5.20D siyah

Hayırlı Olsun LİTEON arkadaşım forumu yaklaşık 3 senedir takip ediyorum çok fazla mesaj yazmıyorum..

Yanlış hatırlamıyorsam kullandığınız arabalar..

1-VW PASSAT
    2-HONDA CRV
    3-CİTRÖEN C5

ve 520d hayırlı olsun tekarar..

YANLIŞ BİLİYORSAM LÜTFEN DÜZELTİN...

Saol kardeşim.Evet en son kullandığım araçlar bunlar ama sıralama yanlış

Müsait bir zamanda resimleri koyarım

• quote:

2009 5.20D siyah

Hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

2009 5.20D siyah

Hayırlı olsun

Saol kardeşim...
  • Arkadaşlar elimde E46 için 5cm'lik italyan malı spor ön yay ve arka orijinal yayları bulunmaktadır.Detaylar imzamdaki linktedir.Resimleri de vardır.
    3.5 cm'lik yay seti takıldığı için boşa çıkmıştır.İki yayda da kesme,biçme yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 14 Temmuz 2009; 0:52:37 >
  • MRB arkadaşlar, kuzenimde 318i var geçen hafta balataları değiştirmiş bugün de fren yapınca ses yapıyor dedi bana? acaba bu neden olur? Balata yeni değişmiş birde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

MRB arkadaşlar, kuzenimde 318i var geçen hafta balataları değiştirmiş bugün de fren yapınca ses yapıyor dedi bana? acaba bu neden olur? Balata yeni değişmiş birde..

arkadaşlar ilgilenen yokmu ??

bugün aracı kullandık yine araçta ses yok ilk kullandığımızda fakat ısındıktan sonra frende sesler başlıyor...

Sonra park ettik ben inerken ses geldi salladım arabayı biraz zıplayarak amartisörden felan geliyor gbiydi..ama frenlere basınca (sürerken) neden ses gelsin..kasislerde gelmiyor yani.... anlayamadık
  • .

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.