Şimdi Ara

|| Alman BMW Severler Klubu || BMW Seven Herkez ! (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.260
Cevap
4
Favori
217.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 yıldır Mercedes kullanıyordum. BMW'ye heveslendim, 1996-1998 arası BMW e36 kasalardan almayı düşünüyorum. BMW konusunda hiçbir bilgim yok. Yaklaşık 19.000 ile 22.000 TL arasında bir e36 kasa düşünüyorum. Yakıt olsun, yol tutuşu olsun, kullanımı olsun hiçbir tecrübem yok. Tecrübeli BMW'cilerden fikir almak istiyorum. Ayrıyeten bu araçhttp://www.sahibinden.com/97_model_orjinal_emsalsiz_temizlikte-89WQQaXQQ13090260WQQpXQQdisplayitem 1.8 motor olup 4 silindirmiş. Bu aracı düşünüyorum tavsiyeniz ne olur. Teşekürler.

• http://forum.donanimhaber.com/m_31616392/mpage_1/key_//tm.htm#34220202

size tavsiyem benim aracımı düşünün Zaten bahsettiğiniz ilan pasif olmuş...
    Benim aracımı satmamdaki istek elden çıkartma isteğim değil yanlış anlaşılmasın. Eşime küçük bir araç alacağım için satmak zorundayım. 2 araç bütçeme fazla gelir. Bu yüzden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatc -- 4 Eylül 2009; 12:38:31 >
  • Sayın Ozdamar ve sevgili BMW severler&kullananlar,

İkinci araba alma ihtiyacım oluştu.2. el yapı gereği alamam.
    Aslında 30.000 TL hazır param olmasına rağmen şarları zorluyarak 57.000 TL civarı 3 araç bakınıyorum.BMW 1 serisi-otomatik,A3 1,4 122 beygir-otomatik veya VW Tiguan 1,4 150 beygir 4x2

Bu seçeneklerden sizlere cazip gelen,+'sı olan hangi araçlardır?
    Fikir verebilirseniz sevinirim.

Saygılarımla

egeliefe
  • Cevap gecikecek sanırım.

Kandi cevabım Tiguan gibi duruyor...
  • Sorduğum sorulara cevap vermek adetim olduğu için,son kararımı yazıp bu sayfalara veda ediyorum:

Citroen C4 Picasso-1,6 dizel 110 beygirlik motor-6 ileri otomatik vitesli(MCP)-Cam tavanlı aracı almaya karar verdik ailecek.

Herkese iyi bilgi paylaşımları.

egeliefe
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliefe

Sorduğum sorulara cevap vermek adetim olduğu için,son kararımı yazıp bu sayfalara veda ediyorum:

Citroen C4 Picasso-1,6 dizel 110 beygirlik motor-6 ileri otomatik vitesli(MCP)-Cam tavanlı aracı almaya karar verdik ailecek.

Herkese iyi bilgi paylaşımları.

egeliefe

Egeliefe hayırlı olsun.Güle güle kullan kazasız belasız

Güzel seçim...
  • Teşekkürler LİTEON
  • Valla tek hayalim değil tek amacım bu araç modeli Ehliyeti alır almaz ilk aracım ya e36 3.28ix ya da e30 m paket sabır arkadaslar aranızdayım bende...Konunun üyesi olmak için BMW sahibi olmak gerekmiyosa benide eklermisiniz...Bu arada BMW-Mercedes Orjinal ve yan sanayi Oto yedek parçacılıkla uğraşıyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamin. -- 18 Eylül 2009; 22:12:04 >
  • 30 sayfa olmuş biride çıkıp herkeZ değil herkeS dememiş mi konu başlığına bakıp?

kıroyum ama bmw bende havası veriyor dışardan benden demesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

30 sayfa olmuş biride çıkıp herkeZ değil herkeS dememiş mi konu başlığına bakıp?

kıroyum ama bmw bende havası veriyor dışardan benden demesi

Hiç dikkat etmemiştim katılıyorum
  • Prestij ve silindir bitti yeşil motor devri..
  • Benide alın gruba bende varım artık
  • Yakında benim olucak

|| Alman BMW Severler Klubu   || BMW Seven Herkez !

• quote:

Orijinalden alıntı: roman abramovic

Yakında benim olucak

Bu arabanın fiyatından haberiniz var o zaman Türkiye'den mi alacaksınız yoksa Almanya'dan mı getirteceksiniz.Türkiye'de sayılı miktarda vardı yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vvvvvvvvvv10

quote:

Yakında benim olucak

Bu arabanın fiyatından haberiniz var o zaman Türkiye'den mi alacaksınız yoksa Almanya'dan mı getirteceksiniz.Türkiye'de sayılı miktarda vardı yanlış hatırlamıyorsam.

büyük ihtmal buradan alacağım hocam
    güzel olucak herşeyi yaptırıcam
    ama şu kadarını diyeyim yoldan geçen herkes bakacak bu arabaya

• Merhaba BMWci arkadaşlar,

Yaklaşık 11 senedir opel kullanmaktayım. Son aracım sıfır aldığım vectra 1,6 elegance. Halen kullanmaktayım ve 152000kmye geldi. Aracımı değiştirmek istiyorum. Şuan yeni araç olarak piyasada olan Insignia 1,6Tler var ama benim gönlüm 5 kasa BMWden yana. İkinci el temiz bir 2004-2005 model 55-65.000tl arası BMW 520i düşünüyorum. Ya LPGli alıcam ya da takılı değilse taktıracağım. İnternetten 2004-2006 BMW 520i lerin teknik özelliklerini araştırdım ama sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım. 0-100km si nedir, son sürati nedir, yakıtı nedir? Motor hacmi sanırım 2200cc, tüple uyum nasıldır? Servis bakımları nasıldır? Alt takımları sağlam mıdır? 80.000-120.000km aralığındaki bir araba rahatlıkla alınıp 100.000-150.000 km daha masrafı minimum şekilde kullanılabilir mi?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşların görüşüne ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vvvvvvvvvv10

quote:

Yakında benim olucak

büyük ihtmal buradan alacağım hocam
    güzel olucak herşeyi yaptırıcam
    ama şu kadarını diyeyim yoldan geçen herkes bakacak bu arabaya

Bu araca kim bakmaz hocam o maddiyatı sağlıyabiliyorsan şükretmelisin =) Hayırlısı... İnşallah alırsın. Fiyatı ne cıvarlardaydı yakıt durumu falan nasıl bizide bilgilendirirmisin...

• eyvallah hocam fiyat olarak 330.000 ytl.2005 modelleri 69.500 avro.Büyük ihtimal ikinci ele yöneleceğim çünkü borusan iyi vuruyor.yakıt durumu 100 km`de: 14,8 litre yakıyor.
  • Beyler bende bmw hastasıyım. Hayattaki en büyük isteğim bu arabayı almak :(( en azından kullanmadan ölmek istemiyorum..

"Bir pazar günü.. Tatil. İş yorgunluğunu atmak için m3ümle geziyorm.. E5 teyim.Sol şerit. Hızım çok değil. 90-100 arası değişiyor. Yağmur yağıyor.Ama hava çok kapalı değil.. Simsiyah yol ayna gibi parlıyor yağmur suyundan. Önümdeki araba aynasından benim kinin farlarını görüyor şöför.. İç çekiyor bi an ve sağa sinyal yakıp bana yol veriyor.. 1 saniye içinde önce jantlarımı sonrada arka farımın yere çarpan yansıma ışığını görüyor.. Ben ise soğuk, yağmurlu havada, m3ümün içinde sıcak klimamı açmış, yabancı pop müzik dinliyorum.. ağzımda naneli sakız. Yan koltukta 2-3 dergi bazen onlara gözüm gidiyor.. Yol birden bomboş kalıyor. Önüm ap açık. 10 saniyeliğine kendimi koltuğa yapıştırıyorum. Araba resmen uçuyor.. Tamam! diyorum. Yavaşlıyorum tekrar.. müziği değiştiriyorum, güzel bi parçayla devam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 7 Ekim 2009; 16:08:56 >

• quote:

eyvallah hocam fiyat olarak 330.000 ytl.2005 modelleri 69.500 avro.Büyük ihtimal ikinci ele yöneleceğim çünkü borusan iyi vuruyor.yakıt durumu 100 km`de: 14,8 litre yakıyor.

Maşallah o araca göre yakıt çok aşırı değil bence ne yalan söyliyim fiyat konusunda haklısınız bence de ikinci el daha mantıklı olur tabi bulabilirseniz.Zor biliyorsunuz. Ama buldunuz mu zaten öyle bir araca kötü bakan olmaz heralde...Allah yardımcınız olsun hocam ne diyelim kısmet..

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Beyler bende bmw hastasıyım. Hayattaki en büyük isteğim bu arabayı almak :(( en azından kullanmadan ölmek istemiyorum..

"Bir pazar günü.. Tatil. İş yorgunluğunu atmak için m3ümle geziyorm.. E5 teyim.Sol şerit. Hızım çok değil. 90-100 arası değişiyor. Yağmur yağıyor.Ama hava çok kapalı değil.. Simsiyah yol ayna gibi parlıyor yağmur suyundan. Önümdeki araba aynasından benim kinin farlarını görüyor şöför.. İç çekiyor bi an ve sağa sinyal yakıp bana yol veriyor.. 1 saniye içinde önce jantlarımı sonrada arka farımın yere çarpan yansıma ışığını görüyor.. Ben ise soğuk, yağmurlu havada, m3ümün içinde sıcak klimamı açmış, yabancı pop müzik dinliyorum.. ağzımda naneli sakız. Yan koltukta 2-3 dergi bazen onlara gözüm gidiyor.. Yol birden bomboş kalıyor. Önüm ap açık. 10 saniyeliğine kendimi koltuğa yapıştırıyorum. Araba resmen uçuyor.. Tamam! diyorum. Yavaşlıyorum tekrar.. müziği değiştiriyorum, güzel bi parçayla devam..

Kardeşim o ne güzel bir hayal öyle yahu ben bile daldım gittim valla maşallah
    İnşalah hepimizin hayalleri gerçek olur ne diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamin. -- 9 Ekim 2009; 10:03:29 >

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.