Şimdi Ara

|| Alman BMW Severler Klubu || BMW Seven Herkez ! (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.260
Cevap
4
Favori
217.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2002 model 316i ler de (115bg yeni tip motor) 1.6 motormu var 1.8 motormu var? wikipedia da 115 bg 175nm olan motor 1.8 yazıyor. ayrıca bu motorlar zincir tahriklimi yoksa triger kayışımı var?

edit: ben kendim cevap yazayım bari.
    bmw motorlarında kayış yok zincir var.
    borusan çıkışlı türkiyeye getirilen araçlarda n40b16 kodlu 115 bg like 1596 cc lik motorlar var.
    1.8 motorlu 3.16 larda mevcut yine aynı beygir gücü ve tork değerine sahip ama belki galerilerin yurtiçine soktuğu araçlarda olabilir bu motorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachree -- 15 Kasım 2009; 21:08:50 >
  • Arkadaşlar ben 2002 model e46 320ci a mp3 player bağlamak istiyorum. Arabada cd cahnger yok sadece bussiness type tekli cd player var. Araştırmalarım sonucu bağajda sürücü yan çamurluk kaplama içerisinde aux/cd changer soket/bağlantısı hazır oluyomuş ama ben açıp bakmadım. Bu tip bağlantı yapanınız oldumu acaba? En kolay şekilde nasıl bağlarım ve ne tür ara bağlantı aparatlarına ihtiyaç duyarım?

Bu arada ipod un bu bağlantı için nette özel aparatları var fakan 200 300 usd arası, dolayısıyla çok pahalı. Birde piyasada 15-20 tl ye aux/audio tarzı 3.5mm soketler var acaba bu kabloyla direkt bağlanabilirmi?

Yorum ve önerilerinizi iletirseniz çok sevinirim.
  • Selamlar, Bmw gibi bir markanın topiği neden bu kadar az ilgi görümüş, anlayamadım.
  • BMW kullanıcısı arkadaşlar E34 5.20i(s-6 24valf) modellerini nasıl bilirsiniz?
    fiyatları çok uygun geldi bana 10.000 TL civarına bulunabiliyor.
    Alınırmı sizce yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şahbaba

Selamlar, Bmw gibi bir markanın topiği neden bu kadar az ilgi görümüş, anlayamadım.

Şahbaba'ya katılıyorum topiği biraz canlandırmak lazım.
    Bu da benim Bmw'min resmi

|| Alman BMW Severler Klubu   || BMW Seven Herkez !
  • [simage][/simage]
  •  || Alman BMW Severler Klubu   || BMW Seven Herkez !

yeni ve eski direksiyon...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendis1

|| Alman BMW Severler Klubu   || BMW Seven Herkez !

yeni ve eski direksiyon...

Muhendis1 E60'ının yeni direksiyonu çok güzel güle güle kullan.
  • cok tesekkür ederim LITEON,sadece krom parca degisti,orijinal ama 'm' logosuz,değiştirmemim sebebi ise soyulmalar olmuştu birazcık bunu önlemiş oldum...230 TL idi,indirimli 200tl ye aldım.
  • alın terimle paramı biriktirip ilk arabamı alıcam inş. e36 kasa coupe larda listenin başında.96 dan yenisini alamam muhtemelen en fazla 16bin 17bine kadar çıkabilirim.bu da 150binin üstünde km li bir e36 coupe demek.
    öncelikle hangi serinin coupe larını önerirsiniz ? artıları eksileri nelerdir ?
    ve borca harca girerek alacağım bu araç benim için fantazimi olur ?
    dikkate alıp cevap verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • borca harca girip bmw gibi masraf çıkarırsa büyük paralarla tamir olacak araç alınmaz....
    tavsiyem şudur ki.. yaşı ilerlemiş bir bmw alırken fiyatı ödediğinizde elinizde bir miktar para kalmalı ki sağını solunu değişmesi gereken parçaları değiştirirken borc harç olayına girmeyin... bmw bakımı pahalı araçlardandır ... çok büyük macera olabilir
  • Arkadaşlar 95-97 model arası E36'ları çok beğeniyorum. Yıllara rağmen halen inanılmaz bir tasarımı var. Beni müthiş etkiliyor. 3.16-3.18-3.20 hiç farketmez. Sokaklarda rally yapmayacağım. O kasanın ihtişamı bana yeter de artar bile.
    Sormak istediklerim bu aracı alırken nelere dikkat edilmelidir. Mesela genel kontrole soktuk diyelim, computeste. Ordaki veriler de kafamıza yattı varsayalım. Bunun dışında nelerine bakmak/baktırmak gerekir.
    Bu araçlar sorunlu mudur? En hassas yeri neresidir. Sık arıza verir mi ve parçaları gerçekten pahalı mıdır? Atıyorum benim Corolla'nın baskı balata seti 100 TL. 3.20 bir BMW'nin baskı balatası ne kadardır (Karşılaştırmak için)
    Bir de 3.16'lar gerçekten çekişte zayıf mı kalıyor. Sonuçta 105 beygir üretiyormuş. Şehir içi kullanımında yeter de artar bile. Kimseyle gidip kapışacak, drag yapacak halim yok.
    Sormak istediklerim bunlar. Cevap verecek arkadaş olursa minnettar olurum. Ayrıca benim sorduklarım dışında eklemek istedikleriniz varsa onları da ekleyebilirsiniz.
    Saygılar.

• Merhabalar,
    3.30D E46 Bmw almayı düşünüyorum, aracın teknik özellikleri,yol tutuşu nasıldır, sizlerde nasıl bir izlenimi var bunları öğrenmek istiyorum.

Ben aracın motoruna gerçekten çok dikkat ederim, E90 3.20D'mi - E46 3.30D'mi, motor yönünden gerçekten %85 meyilim E46'da ama görünüm olarakta 3.20D çok hoş,

Son olarak belirtmek istediğim bir söz konusu var, 3.20D ile 3.30D çok fark yaratırmı, yani keşke 3.30D alsaydım dedirtirmi ?
  • Arkadaşlar e60'ıma navigasyon özelliği yükleme gibi bir şansım varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şahbaba

Selamlar, Bmw gibi bir markanın topiği neden bu kadar az ilgi görümüş, anlayamadım.

Başlık ''Alman BMW Klübü'', yurt dışında yaşayanların katıldığı bir topluluk gibi algılanabilir. En azından ben BMW'ler hakkında araştırma yapmak için forumda gezinirken böyle düşündüm. Neden adını sadece ''BMW Klübü'' yapmıyorsunuz?
  • dostlar selam
    1996 e36 3.20ci alma arifesindeyim..içi ve dışı gayet temiz..ama şanzumanda 2.vites te bir problem varmış , muhtemelen çok yanlamadan olsa gerek?
    araç 260 binde . digital klima ,sunrof v.s 18tuşlu yol big vekoltuk ısıtma yok.ite kaka alıcam ve macera olcanı,benzini bile zor karşılıcamı bile bile
    bu işe girmek istiyorum. 18bin fiyat verdi sahibi..tüpüde eklersek 20bine gelcek araç bana.
    siz bmw seven ve bilenlere sorum şudur ki , bu araç benim için fantazimi 2 yıl boyunca ödenecek kredi alınan 3 kuruş maaş , ama fani de bir dünya :)
    tavsiyeleriniz nelerdir , fiyat iyimi?
  • Madem almayı kafaya koymuşsunuz acele etmeyin vaktinizi araştırarak çeşitli araçları görmeye giderek geçirin temiz bir araba bulun kendiniz söylüyorsunuz şanzumanda sorun var diye. illaki 3.20 olsun demiyorsanız bakımları ve masrafları daha hafif ve yakıtı daha az tüketecek 3.16 ve 3.18 lerede bakabilirsiniz ama öncelik içinize sinecek araç bulmak olsun.
  • sevgili bachree,
    malesef çok tezcanlı bir adamım heves ettiğim şeyler konusunda..
    antalyada da araç piyasası geniş olmayınca böyle aceleye getiriyorum belkide.
    fiyat konusunda görüşleriniz nelerdir?
    normalde piyasası nedir?
    bmw alırken neye dikkat etmeliyim ?
    çok sağol yardımların için
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.