Şimdi Ara

Alman Maus yolu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3-4 aydır WOT oynuyorum ve Maus yolunda ilerliyorum. Tiger P ile VK 45.02 A yı açtım. Satın alacağım ama bu tank hakkında ki önerilerinizi alabilir miyim ?

Birde Tiger P den tiger serisine geçip, burdan yanlış hatırlamıyorsam e-100 serisine gitme ihtimalim var. Maus yerine e-100 e mi gidilmesini önerirsiniz ?

Teşekkürler

• Maus kullanmadım. Rakip olarak tanıyorum. E100'üm var. Bunca deneyimden sonra ikisi arasında seçimim Maus olurdu sanırım. Silahı E75 'ten biliyorum. Mükemmel değildir ama E100 'den daha az gold mermiye ihtiyaç duyar. Önde daha az zayıf bölgesi var. Rakip olarak karşıma E100'ün çıkmasını tercih ederim. Canı daha fazla (3000 HP). Ama (bence) önemli bir sorunu var, çirkin!
  • e 100 ü daha iyi kullanırsan e100 , maus u iyi kullanırsan maus daha iyidir ayrıca e-100 ile gold mermi almadan bile istediğiin tankı delebilirsin tabi bunlar hep tecrübe
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray22486

e 100 ü daha iyi kullanırsan e100 , maus u iyi kullanırsan maus daha iyidir ayrıca e-100 ile gold mermi almadan bile istediğiin tankı delebilirsin tabi bunlar hep tecrübe

ok saol bilgi için. Ama teknik verilere bakıldığı zaman maus daha ön plana çıkıyor. e-100 ise daha çok hızlı olmasıyla göze çarpıyor.
  • yerguder Y kullanıcısına yanıt
    Ben e-100 ü tercih ederim gold ammo alabileceksen tabi. mausun gövde zırhında az zayıf nokta var ama taret zırhı delinebiliyor bu birinci sebebim. e-100 ile mausu tek başıma alabiliyorum ama tersi pek söz konusu olmuyor. Ayrıca mausa giden yol çok sıkıntılı, onun yerine e100 yolundan gidersen tiger 2 ve e75 kullanarak baya zevk alabilirsin. e75 i mausa tercih ederim bide o var tabi
  • Maus yolundaki tier 9 daki tank resmen oyunu bıraktıracak cinsten bir tank. Ben şuan o tanktayım 4-5 gündür oynuyorum inan hiç oynayasım kalmadı o tank yüzünden oyunu :D
  • Oyundaki bütün tankları kullandım e100 ve maus defanscı tanklar zaten amaçları berlini savunmaktı E100 iyidir ön altı çok berbat taretinden gold mermi rahat yer fakat maus eğim ver ön altı kapat ölümsüz gibisindir tabi orada da biraz eğim verme yeteneğin olacak birazda zamanlama ..ıs7'ye git
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gördüğüm kadarıyla e-100 ünde maus unda avantajları ve dezavantajları var. Bende halen maus yolunda vk 45.02 p ye ilerliyorum ama aynı zamanda tiger da açıktı. Şimdi tiger yolundan da e-100 ilerleyeceğim. Diğer taraftanda td tarafında ferdinandı açtım o seriden ilerliyorum. Rus serisinde de kv-1s benim para yapma tankım. O seriden de IS yi açtım IS-7 yolunda ilerliyorum. Herhalde 2-3 aya kadar bu 4 seride enüste çıkarım diye düşünüyorum. Yorumlarınız benim için iyi oldu. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerguder -- 23 Temmuz 2013; 17:27:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.