Şimdi Ara

FN TUŞU İLE İLGİLİ ÇOK ACİL BİR SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR.... ASUS BİR LAPTOPTA FN TUŞUNA BASILI TUTULARAK ÇIKMASI GEREKEN HARFLER VEYA SİMGELER BASMADAN ÇIKIYOR VE BÖYLECE BAZI HARFLEERİ FN YE BASMADAN KULLANAMIYORUM...

NEDEN OLABİLİR?

• arkadaşım sanırım anlatım tarzını anlayamadım ama fn tuşu laptoplara göre değişir. mesala . ile + aynı tuş üzerindedir . tuşuna normal basarsan nokta olur ama fn + . yaparsan artı tuşunu çıkarır .

fn tuşu ses açma kısma işleminde
    normal klavyede ctrl enin dışındakilerini laptopta uygulamaya çalışlır.
  • Ben arkadaşın anlatmak istediğini anladım fn tuşu her zaman basılıymış gibi hareket ediyor
    ama maalesef 2 kere başıma geldi ikisindede format atmak zorunda kaldım

keysmart kardeşim mesela ctrl+alt+delete yapacaksın ya alt delete ye basınca ctrl+alt+delet yapıyor pc
    sanki ctrl hep basılıymış gibi bunu birde fn olarak düşün mesela ctrl böyle yapmış olsaydı a 'ya basınca hepsini seçerdi
  • ecom86 hocam anlamışsın sorunumu...Aynı sorun bir kere daha başıma geldide çözmüştüm ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum....

YOK MUDUR BİLEN?
    quote:

Orjinalden alıntı: ecom86

Ben arkadaşın anlatmak istediğini anladım fn tuşu her zaman basılıymış gibi hareket ediyor
    ama maalesef 2 kere başıma geldi ikisindede format atmak zorunda kaldım

keysmart kardeşim mesela ctrl+alt+delete yapacaksın ya alt delete ye basınca ctrl+alt+delet yapıyor pc
    sanki ctrl hep basılıymış gibi bunu birde fn olarak düşün mesela ctrl böyle yapmış olsaydı a 'ya basınca hepsini seçerdi
  • kalvyede sorun yok eminim aynı sorunu önceen de yaşadım çözdüm... Ama nası?
    quote:

Orjinalden alıntı: tolgaaksu84

klavyende bi sorun olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.