Bildirim
FN TUŞU İLE İLGİLİ ÇOK ACİL BİR SORUN

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşım sanırım anlatım tarzını anlayamadım ama fn tuşu laptoplara göre değişir. mesala . ile + aynı tuş üzerindedir . tuşuna normal basarsan nokta olur ama fn + . yaparsan artı tuşunu çıkarır .
fn tuşu ses açma kısma işleminde
normal klavyede ctrl enin dışındakilerini laptopta uygulamaya çalışlır. -
Ben arkadaşın anlatmak istediğini anladım fn tuşu her zaman basılıymış gibi hareket ediyor
ama maalesef 2 kere başıma geldi ikisindede format atmak zorunda kaldım
keysmart kardeşim mesela ctrl+alt+delete yapacaksın ya alt delete ye basınca ctrl+alt+delet yapıyor pc
sanki ctrl hep basılıymış gibi bunu birde fn olarak düşün mesela ctrl böyle yapmış olsaydı a 'ya basınca hepsini seçerdi -
ecom86 hocam anlamışsın sorunumu...Aynı sorun bir kere daha başıma geldide çözmüştüm ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum....
YOK MUDUR BİLEN?
quote:
Orjinalden alıntı: ecom86
Ben arkadaşın anlatmak istediğini anladım fn tuşu her zaman basılıymış gibi hareket ediyor
ama maalesef 2 kere başıma geldi ikisindede format atmak zorunda kaldım
keysmart kardeşim mesela ctrl+alt+delete yapacaksın ya alt delete ye basınca ctrl+alt+delet yapıyor pc
sanki ctrl hep basılıymış gibi bunu birde fn olarak düşün mesela ctrl böyle yapmış olsaydı a 'ya basınca hepsini seçerdi
-
kalvyede sorun yok eminim aynı sorunu önceen de yaşadım çözdüm... Ama nası?
quote:
Orjinalden alıntı: tolgaaksu84
klavyende bi sorun olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X