Şimdi Ara

Alman mı Japon mu? (Anket Eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
15.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git

Alman mı Japon mu? (Anket Eklendi)

(En Son Oy Tarihi: 2.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: anyhill

10 aracım oldu, 2 Fransız, 2 italyan, 2 Alman , 2 Japon, 1 Kore ve 1 de Amerikan.

Fransızlar çok dayanıksız ve beni sürekli sanayiye götürdü.

İtalyanlar çok şık görünümlü, sportif ruhlu ancak Fransız'lardan da dayanıksızdı.

Almanlar; güven veren, konforlu ancak ruhsuzdu. Çok da dayanıklı olduğu söylenemez, sanayiye gidiyorduk durduk yere.

Japonlar; basit, güvenli, konforsuz ancak çok sağlamdı. 1 kere dahi sanayiye gitmedim.

Chevrolet: (Amerikan) Sanayiye abone etti beni, ama sevimliydi.

Son aracım Hyundai , Kore malı. 7 ay oldu ancak henüz masraf yok, konfor ve kalite de yok.

Sorunuzu kendime soruyorum, şimdi alsam Alman mı Japon mu alırdım? Bu kadar deneyimden sonra tercihim Japon olurdu. Çünkü sanayiye gidip ustayla muhatap olmak istediğim en son şey. 0 km almak isteseydim belki cevabım Alman olurdu
    Çok geç oldu ama söylemeden geçmeyeyim. Chevrolet'den kasıt Aveo, Lacetti, Epica ise onlar Amerikan değil Kore araçları. Bildiğimiz daewoo marka araçlar. Şanzıman vb. parçalarda daewoo amblemi mühürlüdür görünür. Hiçbir parçası Amerikan Chevrolet ile benzerlik göstermez ve Amerikan Chevrolet ile hiçbir alakası yoktur isim dışında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selçuk ALAGÖZ kullanıcısına yanıt
    Çok iyi Selçuk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

Çok geç oldu ama söylemeden geçmeyeyim. Chevrolet'den kasıt Aveo, Lacetti, Epica ise onlar Amerikan değil Kore araçları. Bildiğimiz daewoo marka araçlar. Şanzıman vb. parçalarda daewoo amblemi mühürlüdür görünür. Hiçbir parçası Amerikan Chevrolet ile benzerlik göstermez ve Amerikan Chevrolet ile hiçbir alakası yoktur isim dışında.

Alıntıları Göster
    Hocam Cruze mi aynı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

Hocam Cruze mi aynı?

Alıntıları Göster
    Cruze da Amerikan Chevrolet'lerden bayağı farklı bir otomobil. Lacetti'nin devamıdır esasen. Ama Cruze ile karşılaşmam olmadı o yüzden bu kadarını söyleyebiliyorum. Epica, Daewoo Leganza gibi otomobillerin tamiratına şahit oldum üretim anlayışları aynı otomobiller. Amerikan Chevrolet ve daha doğrusu Gm grubu araçların tamiratını bizzat yaptım, ne kadar farklı olduklarını biliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.