Şimdi Ara

ALMAN MI, JAPON OTOMOBİL Mİ TERCİH EDİLMELİ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
12
Favori
107.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

motor fotoğrafları koyan arkadaşım....
    civic'in 0'ı 45 lira, diğer motoru kullanan arbaların sıfırı ne kadar? fiyat olarak birbiriyle aynı olan araçların motorlarının fotoğraflarını koy da farkı anlayalım...
    bu motorlatın muadili civic'in motoru değildir...

ayrıca, civicin motorunun fotoğrafı sanyide çekilmiş...diğerleri ise reklam fotoğrafı...
    c sınıfı aracı, c sınıfı araçla kıyasla...

yookkk olmazz bizde adettir civic motoru ile slr motorunu karşılaştırıcaz, birde bunbu yaparken slr in katalog fotosu ile civic in sanayide yağ-pas içindeki motorunu koyucaz ki OBJEKTİF bir kıyaslama yapmış olalım. ne sanıyorsun yani spor mercedes ile nissan skyline mı karşılaştırılır Allahını seversen, olur mu böyle bir mantık, spor mercedes ile ancak ve ancak civic corolla karşılaştırılabilir. onuda karşılaştırırken mercedes sitesinden alınan resimle, 3-4 el ilanlarında yayınlanan 15-20 yıllık civic corolla kıyaslaması yapılması gerekir, yoksa hakkaniyeti olmaz yapılan işin

lütfen hocam lütfen bilmiyorsanız karışmayın arkadaşın işine, ki bizde eğlencemizden mahrum olmayalım

not: aslında slr motoru ile civic motorunu aynı mesaja koyup karşılaştırarak, slr'i civicle aynı kategoriye koyduğunun farkında olsa yaparmı acaba?

• jopon ve alman arabasına binmiş biri olarak alman diyorum.
  • tabiki japon aracları
  • civic le slr i karsilastiran zeki arkadaşlara....

ALMAN MI, JAPON  OTOMOBİL Mİ TERCİH EDİLMELİ?

buda mantikli geliyormu size... ??? sacma sapan seyleri karsilastirip sacma sapan yorumlar yazmakla biryere varilmiyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 9 Mayıs 2009; 12:02:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

etraf savaş alanına dönmüş ne ciddi fanatikler barındırıyormuşuz aramızda meğer..sıcak bir çatışma

olur o kadar konu önemli bir konu çünkü
  • başkasının şeyiyle gerdeğe girmek bu olsa gerek
  •  ALMAN MI, JAPON  OTOMOBİL Mİ TERCİH EDİLMELİ?

Salyangozuna kurban
  • Önce Ford Company'nin hangi ülke malı olduğunu öğrenin,sonra gelip resim ekleyin vede kendinize güldürtmeyin..
  • Parası çok olan birisi tabii ki alman aracını tercih edecektir. hem ürün gamı hem opsiyon listesi model sayısı daha fazla.
    Örneğin bir bmw X6 ya yaklaşacak japon aracı var mı?

fiyat performans karşılaştırmasına girer isek tabii ki japon arabası..

mazda,mitsubishi toyota gibi firmalar eşit fiyatlarda ; daha çok donanım seviyesi ve bence daha sorunsuz ve yeni teknolojili motorlar sunuyorlar.
    Audinin cavlak bir A3 ü 45 bin liraya alınırken ben full donanımlı, deri koltuklu , daha teknolojik motoru olan bir mazda 3 ü cavlak a 3 e tercih ederim.
  •  ALMAN MI, JAPON  OTOMOBİL Mİ TERCİH EDİLMELİ?

DAHA HALA NEYİ TARTIŞIYORSUNUZ BAYLAR ???

bu arada, resimlerde gordugunuz motor McLaren F1' in motorudur. Made in BMW M Department

• tank motoru gibi maşşşallah

arkadaşlar başlığın tadı kaçmaya başladı yanlız
    herkes resmini koysun karşılıklı atışsın veriler versin v.s.
    ancak kişiselleştirmeye gerek yok...
  • BMW Mercedes Audi varken bırak japonları diğer markalara bakmaya bile gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: sjsero

BMW Mercedes Audi varken bırak japonları diğer markalara bakmaya bile gerek yok

made ın GERMANY onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi
  • Bu da Honda motoru

Honda RA121E (1991)

RA122 (1992)

RA005 (2005)

Bu da Toyota

• bir otomobil dergisinde mercedesin bir reklamı var.

"Bugünü diğerlerinin yarını"
  • basit ve donanımsız araçlar yaparak sorunsuz olan japonlar işin içine donanım girmeye başlayınca yavaş yavaş bu ünvanını yitirmeye başladı. mesela bakınız ford s-max sınıfının en sorunsuz aracıdır. kaynak ısteyen arkadaslar lutfen bıraz arastırsın. bununla ılgılı bır konuda acmıstım fakat ragbet gormemıstı.
  • Alman tabiki bakın alman şaheserlerine...

• valla dördüncü sayfayı okurken sıkıldım tamamlayamadım;

1- "Mercedes var zaten, herhalde alman" diyen arkadaşlar nasıl böyle bir yorum yapıyor anlamadım. Japon arabalarının klasmanlarıyla mercedesinki aynı ? O zaman "alman mı italyan mı" sorusunun cevabıda "e ferrari var herhalde italyan" olsun, fiat falan vw'dan iyi olsun.

2- "kalite için alman, sorunsuzluk için japon" diyen arkadaşlar japon arabalarının alman arabalarından daha sorunsuz olduğunu kabul etmişler, o zaman lütfen bana daha çok sorun çıkaran arabanın nasıl daha kaliteli olduğunu da açıklasınlar.

3- VW'in 1.4lt 160hp tsi motorunu öve öve bitiremeyenlerin ondan seneler önce çıkan Mazda RX8'in 1.4lt 280hp'li motorundan haberleri yok sanırım.

4- Japonlar Skyline'ı bilgisayara bağlayıp neresinde ne problem olduğunu saniyede anlarken almanlar recep ustaya kaporta söktürüyorlardı.

Almanların öyle donanım fazlası kalmadı artık. Yeni nesil Japon arabaları bu açığı kapattı. Motor ve performans olarakda çok üstünler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Master.Cain

3- VW'in 1.4lt 160hp tsi motorunu öve öve bitiremeyenlerin ondan seneler önce çıkan Mazda RX8'in 1.4lt 280hp'li motorundan haberleri yok sanırım.

Wankel motor ile 4 silindirli TSi'i nasıl karsılastırıyorsunuz anlayamıyorum...

Japonları one gecırelım de, bu ugurda her yol mubahtır mantıgındasınız sanırım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GTRulez

quote:

Orjinalden alıntı: Master.Cain

Wankel motor ile 4 silindirli TSi'i nasıl karsılastırıyorsunuz anlayamıyorum...

Japonları one gecırelım de, bu ugurda her yol mubahtır mantıgındasınız sanırım?

slr ile civic motorunu karşılaştırmadan daha mantıklıdır arkadaşın yaptığı

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.