Şimdi Ara

Almanca Mütercim Tercümanlık hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Kardeşim Trakya Üniversitesi Almanca Mütercim Tercümanlık tercih etmek istiyor, fakat Almanca mı yoksa İngilizce sorularını mı cevaplayacak bilemiyor. Üniversiteyi arayıp sordum onlarda bilmediklerini söylediler . Acaba forumumuz da bu bölümü okuyan bir arkadaş varsa bir bilgi verebilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaykisizcom

İyi günler arkadaşlar. Kardeşim Trakya Üniversitesi Almanca Mütercim Tercümanlık tercih etmek istiyor, fakat Almanca mı yoksa İngilizce sorularını mı cevaplayacak bilemiyor. Üniversiteyi arayıp sordum onlarda bilmediklerini söylediler . Acaba forumumuz da bu bölümü okuyan bir arkadaş varsa bir bilgi verebilir mi ?

Yani LYSde girmesi gereken sinavin dili mi? Ben de ayni universitede ayni bolumde okuyorum(mutercim tercumanlik almanca) lys sinavina ingilizceden girdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Permafrost -- 7 Haziran 2013; 17:08:33 >
  • Hangi dilin sorularını cevaplaması gerektiğiydi dediğiniz gibi ingilizceymiş, bölüm başkanlığından gelen yanıt böylle. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ingilizce iktisat tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    İngilizce dil kursu tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.