Şimdi Ara

Almanca Pc yi Türkçe Yapma Yardım Edin :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardım edin arkadaşlar pc ye yeni format attım almanca atmışım türkçeye ceviremiyorum bu programla cevirmiştim daha once şimdi burda kaldı 30dk dır bekliom hala bitmedi bi onceki hemen bitmişti 2.kez deniyorum olmuyor böyle kaldı yardım edin :( türkçeye cevirmenin başka yolu warmı home premium

https://store.donanimhaber.com/86/c3/14/86c314b3e65e30567b9d7f6545863581.PNG

• quote:

Orijinalden alıntı: wrogman123

yardım edin arkadaşlar pc ye yeni format attım almanca atmışım türkçeye ceviremiyorum bu programla cevirmiştim daha once şimdi burda kaldı 30dk dır bekliom hala bitmedi bi onceki hemen bitmişti 2.kez deniyorum olmuyor böyle kaldı yardım edin :( türkçeye cevirmenin başka yolu warmı home premium

https://store.donanimhaber.com/86/c3/14/86c314b3e65e30567b9d7f6545863581.PNG

Bir çok yöntem var ama ben tekrar kurulum yapmanızı tavsiye ediyorum.. Pm atın türkçe kurulum linki veriyim. İndirip format atarsınız..

• tekrar kurulum yapmam zor almancayı çevirmem lazım flaştan atmayı bilmiyorum boş dvd flan yok ugraştırır lütfen yardım edin :(
  • lütfen yardım ett :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrogman123

tekrar kurulum yapmam zor almancayı çevirmem lazım flaştan atmayı bilmiyorum boş dvd flan yok ugraştırır lütfen yardım edin :(

Sen pm at her şeyin kolayı var flash'la halladeriz..
  • Windows uptade 'den türkçe dil paketini yükle bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

Windows uptade 'den türkçe dil paketini yükle bakalım.

Onu yapmak için home premium'dan ultimateye yükseltecek sonra dil paketini kuracak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vistalizatörle hallettim saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.