Almancadan proje odevi aldim. 15 tane sarki istedi. Metallica olmasin dedi. Sizden boyle derste dinlenebilecek almanca 15 tane sarki rica ediyorum. Simdiden tesekkurler.
çok zor, almanyadan müzisyen çıkmaz. yıllardır halen daha "nicole - ein bisschen frieden" ile övünürler...
ancak ve ancak bazı parçaların almanca aranjmanları dinlenebilir, "my heart will go on" (weil mein Herz dich nie mehr vergisst) gibi;
benzer şekilde başka parçaları da bulabilirsiniz, özellikle Vicky Leandros ve Mireille Mathieu pek çok parçayı almanca söylemiştir.
rammstein açarsan hocanın seni sopayla kovalayabilesi var
quote:
Orijinalden alıntı: ferdinnand
çok zor, almanyadan müzisyen çıkmaz. yıllardır halen daha "nicole - ein bisschen frieden" ile övünürler...
ancak ve ancak bazı parçaların almanca aranjmanları dinlenebilir, "my heart will go on" (weil mein Herz dich nie mehr vergisst) gibi;
benzer şekilde başka parçaları da bulabilirsiniz, özellikle Vicky Leandros ve Mireille Mathieu pek çok parçayı almanca söylemiştir.
Alman sanatcilar hakkinda bilgim sifir zaten. Bir tek lena mayeri biliyorum onun sarkilariyla doldurmayi dusunuyordum. Dediginiz sanatcilardan da 3-4 sarki almayi dusunuyorum bu yetmezmis gibi 1 tanesini seslendircekmisiz.
Metallica olmuyorsa Rammstein var.
quote:
Orijinalden alıntı: GoodGateWay
Metallica olmuyorsa Rammstein var.
Bir sey diyecem. Rammstein yazacagima metallica yazmisim okulda yazinca kafa kabak gibi oluyor insanin
Aynen yukarda Ferdinnand'ın dediği gibi! O dilin şarkıcı çıkartması fazıl Say'ın Arabesk hayranı olmasından daha olanaksız! Ama Almanca eski şarkılar önerebilirim; Dinlemesenizde bazılarını seyredebilirsiniz nezaketen!