arkadaşlar almanca yds kursu veren bir kursa ihtiyacım var uzaktan öğretim olursa daha iyi olur
Ablam online yds centerdan kurs alıyor şu anda. sistemleri gayet iyi tavsiye ederim
merhaba katılıyorum online yds center'ı deneyebilirsin hem uzaktan eğitim veriyor hemde normal örgün eğitim kalitesinden daha iyilermiş az kişiyle ders yaptıkları için
uzaktan eğitimde benim bildiğim kadarıyla en iyisi Online Yds Center bir bak istersen
uzaktan eğitimlerde en doğru eğitimi veren yer online yds kursu diye biliyorum çünkü kuzenim orada YDS'ye hazırlandı ve 70 üstü aldı
Merhabalar uzaktan eğitimle YDS'ye hazırlanmayı düşünüyorsan Online YDS Center'da hazırlanmanı tavsiye ederim. Kursları çok faydalı oluyor hocaları çok tecrübeli.
arkadaşların önerdiği online yds centerdan eğitim aldım geçen dönem. önceden sınava girdiğimde 63,75 almıştım 86,25 aldım sonrasında
merhaba ben hem örgün eğitim aldım hem online ders aldım ikisinden de verim aldım örgün eğitimde dersler canlı geçiyor sadece vakti olmayanlara online tavsiye edebilirim katılamadığın dersi sonradan izleyebiliyorsun
ben geçen yıl lys 5 için online yds centerdan almıştım eğitim. Yds - lys5 konuları birbirinin aynısı ve yds ile zaten zora alışıp daha kolay bir sınava giriyorsun diyebilirim. kurs iyi önerebilirim bu arada.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme