Şimdi Ara

YDS Fransızca ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda Fransızca girmiş olan var mı YDS'ye ? 2 eylül de fransız konsolosluğunun verdiği kursa başlayacağım bir daha ki sene için fransızcadan gireyim diyorum. 1 yıl boyunca hazırlanmak yds fransızcasına erişmeye yeter mi ?

• Fransızca öğretmenliğini bırakmış biri olarak söylüyorum eğer bir temelin yoksa kesinlikle bulaşma bile 1 sene fransızca çalış 30 net zor yaparsın :))
  • Keithass K kullanıcısına yanıt
    Ne kadar öğrenmek lazım ''fransızca biliyorum'' diyebilmek için ? kaç sene ortalama ?
  • karakanca951 K kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kişiden kişiye değişir ama şunu söyleyeyim 4 sene fransızca bölümü okuyupda adam akıllı konuşamayan insanlar var sen burdan pay biç :D İngilizce gibi basit bir değil telafuzundan tut gramerine kadar aşırı zor. 1 sene de güzel bir net yapmak imkansız bile kaldı ki insanlar 70 80 net yapıp matematik yapmadığı için sıralama olarak çok geride kalmalarına rağmen güzel bir sıralama elde etmen cidden zor. Şöyle örnek vereyim adam 78 net yapmış matematikten 5 net yapmış diğer adam 45 net yapmış ingilizceden 35 matematik neti var 45 net yapan ingilizceden sıralaması 10k filan daha iyi geliyor sen düşün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce dil kursu tavsiyesi
    geçen yıl önce açıldı
    İngilizce
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.