< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Almanya’da 5 euro (175 TL) olan güneş kremi, Antalya’da 29 euroya
-
-
oraya gidenin çoğu tuzu kuru yada turist bırak yolsunlar gram acımam.
çoğu insan zaten daha gitmeden 400-500 tl alıyor net üstünden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Haziran 2024; 19:21:5 > -
kero saçmalıyorsun. geçen sene daha almancı arkadaşlar beni arayıp, yunanaistan hakkında bilgi alıyorlardı.
lakin şunu belirteyim! ulan doğuyu koruycam, istanbul'da sarayımı koruycam diye doğu trakya'yı hiç edenlerin ateşleri bol olsun! o güzellikler bırakılır mıydı? bilmiyorum bazı ekonomistler övüyorlar ama ben övecek birşey görmüyorum. çünkü gelen %50 faizli geri ödemeli borç para.
bu arada morinho agam gelmiş hoş gelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 2 Haziran 2024; 19:22:19 > -
Bu ürün geçenlerde daha migrosta 659 TL flandı indirimli hali ile.
Hadi indirimsiz normal fiyatıda 750 TL flan olsun. O bakkalın dolar ile fiyat söylemesi 29 $ çekmesi flan biraz fırsatçılık gibi. Ama bir yandanda arz talep diye bir şey var. Pahalı ise almazsın olur biter. Turistlerin pahalı ucuz demeden aldığı yerde onlarda ne kitlersem kardır diye bakıyorda olabilir...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X