olayı başından anlatayım. almanyada doğdum, 9 yaşına kadar almanya da yaşadık daha sonrasın da türkiyeye taşındık ve 7-8 sene boyu orada yaşadık daha sonrasında yine almayaya geldik. 6-7 ay gibi bir süredir buradayım. uzun süredir türkyede olduğumdan dolayı haliyle almancayı biraz unuttum. suan dil seviyem a2 seviyelerinde. dilim olmadığından dolayı insanlarla cok fazla arkadaslıkta edemiyorum. 6-7 aydır burda olmama ve halen bır arkadas edınemem benim sorunum mu yoksa normal geçici seyler mi. okula gitmıyorum ve bu yüzden insanlarla tanısbilecegım cok bır secenek yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 24 Ocak 2023; 13:0:47 > |
Almanya da arkadaş edinememek
-
-
Evet bu senin sorunun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanlar bizim gibi değil, arkadaş olmak aylar sürer, casual muhabbet edersin anca
-
Kanka adamlarla iletişim kurabilecek kadar dil bilmiyorsan normal değil mi arkadaş bulman?
-
9 yaş almanya
+8 yıl Türkiye = 17
+1 yıl almanya = 18
hesabınızın yaşı 20 yıldan fazla; babanızdan mı kaldı?
olay o değil de bazı insan kaynaşır kolay; bazısı soğuk nevale olur.
donanımhabere 5k mesaj atacağına çık dolaş az.
-
aynen
-
9 yaşına kadar almanya'da yaşadıysan almancanın anadil seviyesinde olması lazım. nasıl unuttun onu anlamadım
-
bende 10 yaşıma kadar almanyada yaşadım, çocukken çabuk öğreniyon ama sonra çabuk unutuyon
-
arkadaslar ciddi söylüyorum bunu size şu an bu konuda gördüğüm şey DÜNYANIN EN GÜZEL DERDİ olabilir düsündüm de daha güzel bir dert gelmedi aklıma kıymetini bil dostum
-
İstanbul Erkek'te okuyan ve lisansına Almanya'da başlayan birinden duymuştum: 1 yıl boyunca kimse günaydın bile dememiş. Sonraki sene Türkiye'ye dönmüş.
-
Almanlar soğuk insanlar biliyorum çünkü oraları gördüm
-
beni yanına aldır. arkadaşın olurum.
-
kanka anonim diye olmasin o
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X