Şimdi Ara

Almanya'da Avusturya'da Fransa'da sağ partiler %30. Macron korktu. Fransa erken seçim dedi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Almanya'da Avusturya'da Fransa'da sağ partiler %30. Macron korktu. Fransa erken seçim dedi!

Almanya'da Avusturya'da Fransa'da sağ partiler %30. Macron korktu. Fransa erken seçim dedi!

Demirel'in sözü avrupa için de geçerli gibi. "Boş tencerenin deviremeyeceği sistem yok".

Bu arada seçimin asıl kazananı:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Avrupa halkı enayi değil. İçine çakılan sığınmacılara tepki gösteriyor.
    Ülkemizde tüm Avrupa toplamından daha fazla sığınmacı varken kimse sesini çıkarmıyor. 15 yıl önce içinize 15 milyon sığıntı çakılacak deseler hayatta inanmaz " AKP bile böyle hainlik yapmaz ,yapsa bile halk çok büyük tepki gösterir, vatanının yıkılmasına izin vermez" derdim ağır yanılmışım
    Hümanizm sonu yıkımdır.

Avrupa 'da aşırı sağ 'ın yükselmesi gurbetçiler için de kötü oldu ama yaşadıkları ülkede sol'a, burda AKP 'ye silme oy atan "vatan hasreti ile yanıp tutuşan" gurbetçiler özlemini çektikleri AKP Türkiye'sine kendilerini bekleriz
  • Marine Le Pen

Seni Cumhurbaşkanı Yapacağız !

• Avrupa halkı enayi değil. İçine çakılan sığınmacılara tepki gösteriyor.
    Ülkemizde tüm Avrupa toplamından daha fazla sığınmacı varken kimse sesini çıkarmıyor. 15 yıl önce içinize 15 milyon sığıntı çakılacak deseler hayatta inanmaz " AKP bile böyle hainlik yapmaz ,yapsa bile halk çok büyük tepki gösterir, vatanının yıkılmasına izin vermez" derdim ağır yanılmışım
    Hümanizm sonu yıkımdır.

Avrupa 'da aşırı sağ 'ın yükselmesi gurbetçiler için de kötü oldu ama yaşadıkları ülkede sol'a, burda AKP 'ye silme oy atan "vatan hasreti ile yanıp tutuşan" gurbetçiler özlemini çektikleri AKP Türkiye'sine kendilerini bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 10 Haziran 2024; 9:25:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar boşuna dünyaya hükmetmiyor. Burada ise Zafer Partisi %3 ü zor alıyor adında Milliyetçi geçen partinin ise milliyeçilik ile alakası yok şaka gibi.

İstila TR de devam edecek bu halk yüzünden çok kötü günler kapıda ve devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 10 Haziran 2024; 10:21:10 >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt

afd'ye oy veren Türkler de var Almanya'da Avusturya'da Fransa'da sağ partiler %30. Macron korktu. Fransa erken seçim dedi!  işin garibi Türkiye'den kaçıp gelen solcular hem burayı benim gibi beğenmiyorlar hem de sağ %30lara geldi diye ağlanıyorlar :) gardaşım işte hem dönücen geri hem ağlantı yapıyorsun. hiç olmadı bir bayrak al salla. Almanya çökerse AB çöker.

• daha sığınmacı ve mülteci gelmedi, güney asya ve hindistandan önümüzdeki 20 yılda 500 milyon insanın batıya kayması bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 10 Haziran 2024; 11:50:42 >
  • Avrupa milletleri en sonunda bilinçli davranmaya başladı ama bu durum Türkiye için kötü olacak gibi görünüyor.Avrupa'da sağcıların güç kazanması demek kendi ülkelerindeki kaçakları,sığınmacıları ve mültecileri gönderecekleri anlamına gelir.Bunları gönderecekleri ülkelerin başında da bilin bakalım hangi ülke geliyor?

Türkiye'de de gerçek anlamda kaçakları,sığınmacıları ve mültecileri gönderecek ve Türk milletinin menfaatlerini ön plana alan bir zihniyetin iktidarda olması gerekiyor.Eğer Türk halkı bunu yapamaz ve hala daha ülkesini istila edilmesine 'ümmetçilik' adı altında göz yuman hatta teşvik eden zihniyete oy vermeye devam ederse korkarım Türk milleti kendi kendisini yok eden tek millet olarak tarihteki yerini alacak ve başka milletlere 'ibret' olacağız...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Hocam beni ilgilendiren burdan gidenler değil oradan gelecek olanlar.

Fellik fellik sığınmacı alan, yok paraya vatandaşlık dağıtan sözüm ona çok milliyetçi iktidar ve bilhassa Avrupa 'daki müridleri düşünsün.

Bizde işte belki sağ Avrupa'da güçlenir de AB ülkelerine göçmen akımı kesilir böylece geri kabul ile içimize daha fazla sığıntı çakılmaz diye ümit ediyoruz.

Yani sözüm ona çok milliyetçi iki partinin koalisyon ittifakında sığıntı çözümü için Avrupa'da ki aşırı sağdan medet umacak duruma geliyoruz.

Nasıl reisci gurbetçiler tutuştu mu yoksa bize birşey olmaz kafasındalar mi ?

1'e 33 veren para birimleriyle burda krallığını ilan eden orada sol burada AKP 'ye silme oy veren zümrenin keyfinin azıcık bile kaçmasi beni çok mutlu eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt

işsiz güçsüz yani 30 40 yıl almanya da olmalarına rağmen bir iş eğitim alamamış "alamanya gısganıyo" kafasında olanlar için AfD elbette tehtid. ama işi gücü olan ve vergisi veren adam için AfD tek çözümdü.

Bu yüzden ben de dahil bir çok kişi afd ye oy attı Türk olarak.

çünkü ben aşı muhabbetine zaten bir nevi baskıya uğruyordum. maaşlar bir türlü yükselmiyor, ama sürekli vergi geliyordu. bu yüzden çalışmayı bırakmış ve 2 senedir kendimce ödediğim vergileri geri almaya çalıştım.

çünkü karşımda mısırlı arap aile taşındı. 3,5 sene önce taşındılar. o zaman kadının karnı şiş bir tane de çocukları vardı. sonra bunlar 3. veledi çıkardılar.

bunlar sisteme suri diye kayıtlanmışlar ama mahallede fetullahçı türk tanıdığımız aile bize onlar hakkında bilgi verdi. meğer bunlar mısırlıymış. pasaportlarını atıp suri diyip mülteci statüsü alıyorlarmış. mülteciler mesela hem çocuk parasını 100 euro fazla alırlar. hem de ek çocuk parası yardımı da alırlar. yani bir çocuktan toplamda 550 euro kar yapıyorlar. her çocukta devlet kira ödeme kapasitesini15 ila 20 m2 arasında arttırıyor. böylece 3 çocuklu araplar şu anda aylığı 1200 1300 euro olan evde yıllardır para ödemeden yaşadılar ve yaşayacaklarda.

eee ben? hadi 5 sene full time çalıştım. ortalam ayda 1000-1100 euro vergi ödedim. eşim de benzer şekilde. yani biz bir nevi ortalama ayda 2000 eurodan yılda 24.000 euro ödedik. hadi eşim 1.5 sene daha az çalıştı. 3.5 yılda biz toplamda 82.000 euro vergi ödedik.

neden?

araplar zenciler rahat beleşe yaşasınlar diye :)

lakin her nasılsa merkel efsanesinin partisi son federal seçimi kaybetti? sence mantıklı mı? 3 tane ara sol liberal parti geldi başa. yani mantıklı mı? hayır ... bir kata kulli yaptılar. sonucunda almanya'da mülteci sayısı gerçekte 12 milyona ulaştı.

karbon vergisi, plastik vergisi, geri dönüşüm gibi vergileri de getirdiler. sağlık sigortasının momenti 0.3 idi yahu 0.3 idi. bu da yılda 30 35 milyar euroluk sağlık kasası parası demekti.

şu anda bu rakam 1.7 ye çıktı! 0.3 30 milyar euro ise , 6 katı koyunca 180 milyar euroya vuruyor. 180 milyar euro sağlık kasası gideri. neden?

umarım okursun:

çünkü 50 yaş üstü araplar her iki günde bir sağlık kasasından fizyo terapistlere masaj yaptırma keyfinden mahrum kalmıyorlar. şu anda en düşük terapi saat ücreti 50 euro :) hesap et. 1 arap yılda 100 saatten 5000 euro saplıyor.

bir çocuk doğum maliyeti 5000 euro üzeri ve her doğuran anneye bir doğum parası veriliyor.

mesela job center araplara iş buluyor. arap benim belim ağrıdı diyip hem işi bırakıyor devlete saplamaya devam ediyor. rapor alıyor. rapor ücreti yine sağlık kasasından karşılanıyor.

180 milyar dolar ne demek sen hesap et.

yani Merkez bankasının iç edilen 182 milyar dolarını biz her yıl araplara zencilere sağlık hizmeti olarak vergimizle sunmak zorundayız :)

benim şaşırdığım hala bu sol partilere oy verenler. neyine oy veriyorlar? hadi ihtiyarlar gizli solcu cdu'ya sırf etiketi "merkez hristiyan" birliği olduğu için oy veriyor da ki bizdeki akplilere benzerler bu durumda. ama diğerlerine neden oy veriyorlar? en rezil alman ekonomi dönemini yaşattı adamlar.

• Ulan Çeto yine yalanları sıralamışsın. Ülke kapısından bile çıkmamış tipsin. Almanya'da Avusturya'da Fransa'da sağ partiler %30. Macron korktu. Fransa erken seçim dedi!  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 10 Haziran 2024; 20:59:20 >
  • AB tek cati altinda birlesmekten Ulusal Avrupa birligine evrilir. Bircok ulke Natodan cikmaya calisir. Avrupa Birligi Devletleri Silahli Kuvvetler Birligi kurmak isterler. Bu is ABD nin hosuna gitmez ve Avrupa ulkeleri arasina nifak sokup savas cikarmaya calisir.

Yesillerin trafikte otoyollari bloke eden aktivistlerinden, iklim vergilerinden, LGBT Propagandasindan gina geldmisti iyice. Bu sonuclar sasirtmadi, asiri sag ulkelerdeki iktidarlarada koalsyonlar uzerinden girecektir. Son zaman Afrikadan ve ortadogudan gelen goclerde tuzu biberi oldu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fakat başlıktaki macron korktu hiç doğru olmamış. Zira avrupa da seçimi kaybeden partinin başkanı istifa eder. Türkiye nin aksine. Belçika başbakanıda istifa etti. seçimleri kaybetti

• 2000watts kullanıcısına yanıt

dün sol parti bir hesabın paylaşımında macron'un olayına rastlamış sonra paylaşım için Türk hesaplardan alıntı yapmıştım. o ingilizce paylaşım yapan sol hesap, macronun panik halinde yanlış karar verdiğini yazmıştı.

panikleyen insan da korkuya kapılmış insandır. değil mi? ben mi yanlış düşünüyorum?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.