Şimdi Ara

::::: Almanya'da EXPERT çıktı!!! 25000 euro///

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Expert nedir bu bir ? Resim veya haber yokmu bu iki ? hiçyoktan link buda üç ?
  • .

::::: Almanya'da EXPERT çıktı!!!  25000 euro///

::::: Almanya'da EXPERT çıktı!!!  25000 euro///
  • almanyada 25000 eurosa bizim burda 30000 euro gibi bir fiyata satilir tahminim bu da o sinifta gayet yüksek bence
  • Citroen Jumpy nin aynısı bu

Tabi bunun donanımı hakkında biraz düşünmek lazım. Ki full ise süper birşey..

45000 ytl ye satılan jumpylerde kitapçıkta anlatılan donanımların birçoğu yok...

(Mesela avrupa versiyonlarında olan hidroaktif süspansiyon ve yük için yükselip alçalma TR de maalesef yok, park sensörü, cruise control, navigator , hatta ve hatta yakıt bilgisini gösteren ekonomi göstergesini bile çalmışlar.. TR modellerinde yatan koltuklar yerine J9 dan devşirme KARSAN katlanır koltuk koymuşlar.. Arka kısımda yanaşmayı kolaylaştırmak için konan ayna bile opsiyonel.. Bu işi bizim yerlilere bırakmamak lazım. Adamlar ne çalacaklarını şaşırmışlar.. Tek lüks, motorlu katlanır aynalar ve her yerde bol bol bulunan 150W lık çakmak çıkışları... )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEA24002F -- 22 Ağustos 2007; 3:47:56 >

• Yüzyılın cimrisi Vehbi sayesinde Türkiye'deki minibüs anlayışı J9 dan ibaret olduğu için bu aracı klimalı bulursak kendimizi şanslı saymalıyız.
  • Bildiginiz Renault Trafic bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Yüzyılın cimrisi Vehbi sayesinde Türkiye'deki minibüs anlayışı J9 dan ibaret olduğu için bu aracı klimalı bulursak kendimizi şanslı saymalıyız.

Vehbı dedıgınız Koc sanırsam. Peugeot u koc getırmıyor kı turkıye ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: RONNIE

quote:

Yüzyılın cimrisi Vehbi sayesinde Türkiye'deki minibüs anlayışı J9 dan ibaret olduğu için bu aracı klimalı bulursak kendimizi şanslı saymalıyız.

Karsan adı altında üretiliyordu. O da Koç'a bağlıdır.
  • quote:

quote:

quote:

Karsan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. bir KIRAÇA Şirketler Topluluğu kuruluşudur. © 2004

Karsan ınternet sıtesınde bu sekılde yazıyor.
    http://www.karsan.com.tr/TR/index/index.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RONNIE -- 22 Ağustos 2007; 8:59:40 >

• yeni jumpy zaten 2 ay önce filan gelmişti türkiye'ye ve fiyatı 33.750 ytl'den başlıyordu
    bu da onun gibi olur.
    yeni scudo da ekim gibi filan gelcek.

yeni jumpy-expert-scudo:
    http://forum.donanimhaber.com/m_15079670/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 22 Ağustos 2007; 9:33:34 >
  • Koç Türkiyede minibüs ve hafif ticari ve ticari araç piyasasını açan canlandıran ve yaşatan firmadır.... bknz Çiçek abbas 1980'ler, bknz Connect 2000'ler :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Karsan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. bir KIRAÇA Şirketler Topluluğu kuruluşudur. © 2004

Karsan ınternet sıtesınde bu sekılde yazıyor.
    http://www.karsan.com.tr/TR/index/index.htm

Sonradan satın alındı. Öncesinde J9 ların üretim dönemi dediğim zaman Koç'undu. Lakin firma sahibi Kıraça eski bir CEO'dur.
    http://www.milliyet.com.tr/1998/02/11/t/yazar/tamer.html
    Burada görülüyor

• O sure boyunca haklısın fakat İnan Kıraç Koç tan bağımsız olarak iş yaşamına devam etmekte. Bu aracta ve su andakı araclarda herhangı bır etkısı olacagını sanmıyorum bu baglantının.

Neyse konu dısına kaydırmayalım. Koc grubu ıle ılgılı soylenecek o kaar sey varkı sayfalar yetmez.
  • Ama insanların aklında J9 olarak kaldı dedim, bu da eski bir zaman demek oluyor. Dikkat edersen j9 ların ilk çıktığı dönemleri kastettim.
    Neyse, dediğin gibi söylenecek çok şey var sayfalar yetmez.
  • quote:

Ama insanların aklında J9 olarak kaldı dedim, bu da eski bir zaman demek oluyor. Dikkat edersen j9 ların ilk çıktığı dönemleri kastettim.
    Neyse, dediğin gibi söylenecek çok şey var sayfalar yetmez.

• quote:

Orjinalden alıntı: Chino

Koç Türkiyede minibüs ve hafif ticari ve ticari araç piyasasını açan canlandıran ve yaşatan firmadır.... bknz Çiçek abbas 1980'ler, bknz Connect 2000'ler :)

Millet gemiyle kaçak gelen Leyland lardan kurtulmuştu sayesinde.. Bir işe yaramazdan başka bir işe yaramaza..

Hani tacizi görüp tuşe yemeye razı olma durumu vardır ya, işte bu aynen o..

quote:

Allah için 2000 ytl farka klima koymuşlar.. Uzun yolda güzel serinletiyor. Ama arkalarda üfleç falan yok. Yani arkada kalan adamlar ayvayı yedi..

Ki Hyundai H100 de bile olan bir donanım bu

Şeytan diyor, gir onca verginin altına, getir kendi full arabanı burada kullan.. En azından kitapçıkta yazan herşey tamı tamına çıkar karşına..

Şu an aynı platformu kullanan bu 3 araçta da Yol Bilgisayarı diye tabir edilen ve yakıt ekonomisi durumunu gösteren tek satır kıytırık dijital odometre eklentisi bile araçlarda standard değil..

Yani ne kadar yaktığınızı alaturka metodla göstergeye bakarak elinde hesap makinesi, benzinci fişi ile hesaplayacaksınız demek oluyor bu..

Ki aynı gösterge Lada Samara'da bile vardı.. (sarı bölgede kaldıgı sürece 3.5lt/100 de kaldığı anlaşılırdı aletin )

Bilmem ben ne kadar anlatabiliyorum Türkiye' de otomotivin tekeli olup içine eden bu adamları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEA24002F -- 22 Ağustos 2007; 12:17:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

Citroen Jumpy nin aynısı bu

Tabi bunun donanımı hakkında biraz düşünmek lazım. Ki full ise süper birşey..

45000 ytl ye satılan jumpylerde kitapçıkta anlatılan donanımların birçoğu yok...

(Mesela avrupa versiyonlarında olan hidroaktif süspansiyon ve yük için yükselip alçalma TR de maalesef yok, park sensörü, cruise control, navigator , hatta ve hatta yakıt bilgisini gösteren ekonomi göstergesini bile çalmışlar.. TR modellerinde yatan koltuklar yerine J9 dan devşirme KARSAN katlanır koltuk koymuşlar.. Arka kısımda yanaşmayı kolaylaştırmak için konan ayna bile opsiyonel.. Bu işi bizim yerlilere bırakmamak lazım. Adamlar ne çalacaklarını şaşırmışlar.. Tek lüks, motorlu katlanır aynalar ve her yerde bol bol bulunan 150W lık çakmak çıkışları... )

ben diyecektim şimdi jumpy yi görmüştüm ben arka kısım güzel ancak ön o akdar çekici gelmiyor insana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.