< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Almanya'da fakirleşme: Gıda ürünlerine artık alarmlar takılmaya başlandı.[Güncellendi] (2. sayfa)
-
-
geçen hafta bununla ilgili bir haber okudum. almanya'da milyon eurodan başlayıp 5 milyon euroya kadar yerin 30 metre altına sığınak evler yapan şirket varmış. bu şirketler fransa ve amerika gibi ülkelerde de varmış.
adamlar 5 milyon dolara saray gibi ev yapıyorlar.
gerçi josef bezovski, zuckenberg gibileri direkt ada satın alıp onlar 60 metre altından inşaat ettirmeye başlamışlar ama bunlar cidden nükleer için zorluyorlar olabilir.
-
bu palavra haberleri kim yayıyor???
-
artı49 haberidir. başındaki Oktan ise Chp almanya kolları başkanı dır :)
-
Çeto yine saçmalıyor, bu hikayeler yurt dışına çıkmayan kesime hitap eder. Yurt dışında yiyeceğin ne kadar ucuz olduğunu deneyimlemiş kişiler için geçerli değildir.
Bırak almanyayı daha 20-30 sene önce kominizmden kopan çekya-slovenya gibi ülkelerde bile gıdaya ulaşım çok kolay, hele dışarıda yemek yemek ülkemizden 4 kat daha ucuz.
Geçen hafta pragta çok ünlü bir restoranda , avcılıkla temin edilmiş geyik eti, kaz eti, ördek eti, kuzu pirzola yanında 10 bira bir şişe şarap bahşişle beraber 150 euro tuttu. Ne anlatıyorsun çetooooo
-
Göçmenlerin sayısı arttı diye hırsızlık başlamıştır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Duruma almancılar da şaşkın.
📢Almanya'da zeytinyağlarına alarm takılmasına gurbetçiler çok şaşırdı:
"Almanya eskisi gibi değil!"
Merkel gidince korkudan solculara oy veren almancıların bunlara şaşırmasına ben şaşırıyorum :D ulan solcular sizleri , surilerin afrikalıların arkasında sıraya dikti! korkudan buna bile tepki gösteremediniz!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X