Şimdi Ara

Almanya'da teröristi koruyan alman polisi ölüyormuş! liberal sol almanya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Almanya'da teröristi koruyan alman polisi ölüyormuş! liberal sol almanya.

olayın özeti: Önceki gün islam ve göç karşıtı protesto için oluşturulan platform hazırlıkları başlarken, birden afgan cebinden bıçağı çıkarıp üstte resimde en sağda üstü siyahlı olan adama saldırıda bulunuyor.

mavili adam saldırana saldırıyor, bu sırada polis bunları ayırmaya çalışırken yere düşüyor. polis ayağa kalkmaya çalışırken afgan yine saldırıyor ama mavili bu sefer afganı dövmeye başlıyor.

kalkan polis bu sefer mavili almanı iterek yere düşürüyor ve polis kendisini kurtaran mavili adamın üstüne dizi ile dayanıyor.

bu sırafa afgan polisi birkaç defa bıçaklıyor.

işte polis, 15 euro maaş ile liberal solculara lejyonluk yapmak için kendi hayatını hiçe saydı. şu anda bitkisel hayatta ve ölecekmiş.

işin kötüsü bu adam ölürse ve akrabaları gömülme parası ödemezse , cesedi yakılacak. burası nasıl memleket insan hayret ediyor. sen doktor alma mühendis alma, terörist al , gram fayda sağlamayacak mülteci al vs ... özetle: sol politika.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yakilmak neden kotu? bocek yemi olmak daha mi guzel?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

adamlar katolik, yeğenim. ona rağmen adamlar parası ödenmezse gömdürtmüyor. yeşil sol politika aklı sağ olsun. he parasını ödersen de 20 yıllığına gömüyorlar. 20 yıl sonra tekrar parasını ödemen gerekliymiş. almancı arkadaş anlatmıştı. hanımı hasta bakıcı. bir tane hastası öldükten sonra gömülmesi için hanımın para bırakmış. ortalama 17.000 euro gibi bir mebla denmişti 10 sene öncesine göre.

ama ne hikmetse bu ülkede yahudi mezarlarına dokunulmuyor :) umarım buraya kadar yeterince açıklayıcı olmuştur senin için yeğenim.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

bloku geri mi çektin lo? ne oldu akpye oy atmıştın, 6 aya amerika'ya gidip viskini yudumluyordun elinde milyon dolarların vardı vs vs. bir de özelden yazmıştın hem de cevabımı şikayet etmişsin vs. n

bu kadar sızlandığına göre işler pek istediğin gibi gitmedi mi Almanya'da teröristi koruyan alman polisi ölüyormuş! liberal sol almanya.   ne oldu şişe viskini yudumlayacaktın? almadı mı amerika Almanya'da teröristi koruyan alman polisi ölüyormuş! liberal sol almanya.  

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Lümpen nereden bilsin vizelerin 2 sene sonrasina verildigini. Senin gibi ulkeye siginti olarak kapak atmaya calisanlarin eseri. Alamanya'nin koyunde kilise canlari altinda siginti olarak yasiyor butun gununu forumda geciriyor yaziktir yauv.

He sen pahalı olan iyi olandır diyorsun yani.. Tabii arazide yer isgal edecegin icin tabii ki pahalı olacak..

Senin mantık bayağı ileriymis gercekten.. Zaten damacana konusundan da belliydi mantıgının ne kadar ileri oldugu..

Bu mantıgı mineral alımına mı borclusun? Almanya'da teröristi koruyan alman polisi ölüyormuş! liberal sol almanya.  

Bu arkadaşin kafa gidik. Birazdan seni solcu ilan eder. Bana yazdigi özel mesajlari görsen arka tarafinla gülersin Almanya'da teröristi koruyan alman polisi ölüyormuş! liberal sol almanya.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

noldu da R attın bremın? 6 aya gidip viskimi içicem yazmadın mı? Almanya'da teröristi koruyan alman polisi ölüyormuş! liberal sol almanya.   şimdi 2 yıl mı oldu? sanırım anlık değişiyor he bremın? :))))

abinin B1 ve B2 vize hakkı olduğu için öyle 6 aymış 2 yılmış vs hayal dünyasında yaşamıyor. 24 doları yatırıp 1 hafta içinde vizesini alıyor. sanırım vizeler de şişede durduğu gibi durmuyor Almanya'da teröristi koruyan alman polisi ölüyormuş! liberal sol almanya.  

sen yorma kafanı yeğenım :) koskoca medical enstitüler mi bilecek ? sen bilecen tabi! arıtma su en sağlukluzudur. sen içmeye devam et yeğenim Almanya'da teröristi koruyan alman polisi ölüyormuş! liberal sol almanya.  

Bremin abin eger trde yasiyorsa ve 1 hafta içinde ABD vizesini aliyorsa bence mehdiligini ilan etsin Almanya'da teröristi koruyan alman polisi ölüyormuş! liberal sol almanya.  Alamalanya'da en son solcular uyuşturucuyu yasallaştiriyodu. Bu kafa onun kafasi mi acaba Almanya'da teröristi koruyan alman polisi ölüyormuş! liberal sol almanya.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 2 Haziran 2024; 18:32:41 >

Aynen ben daha iyi bilirim evladım.. Sen damacanaya devam et..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Haziran 2024; 18:48:23 >

Türkiye'de değül ! apply olduktan 2 hafta içinde interview tarihi alıyorsun. Bu durum brezilya'da 2 ay sürüyormuş vs. ayrıca "B1 or B2 visa holders can apply for jobs in the U.S. and attend interviews. " ki 6 ay vize bitecekken bir yenileme hakkım daha varıdır...

vakti zamanında work and travel yapma olanağım vardı bremin! ben ingiltere'yi seçmiştim. abin seçilmez, seçer bremın Almanya'da teröristi koruyan alman polisi ölüyormuş! liberal sol almanya.  

sen başkasının hayalini yaşarsın, abin ise o hayali tuvalete atıp sifonu çekmiştir. hayat böyledir bremın Almanya'da teröristi koruyan alman polisi ölüyormuş! liberal sol almanya.  

BU hangi dil bilmiyorum ben Alamanci dilini anlamiyorum. Yok mu bir gerçek Türk alamanci cevirsin şu breminin ne yazdigini Almanya'da teröristi koruyan alman polisi ölüyormuş! liberal sol almanya.   Olm nediyon sen kafa iyi mi Almanya'da teröristi koruyan alman polisi ölüyormuş! liberal sol almanya.  

vahiy mi alıyorsun yeğenim? kim sana damacana dedi? hayır vahiy mahiy alıyorsan ... bence arıtma suyu bırak... lityum, magnezyum taksviyesine başla. abi tavsiyesi ...

Sen o dediklerinden kullanıp bu sonucu aldıgına göre ben kullanmayayım tosunum..

Edebilir cok magnezyum kullanmıs cünkü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.