Şimdi Ara

Almanya'dan bavulla Bilgisayar parçası getirmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
18.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

adet olarak çoklu getirirseniz sorun olur. onun dışında sorun yaşayan görmedim ben
    Adetli değil her parçadan 1er tane kasa kurmak niyetiyle ? birde tax free alabiliyor muyuz getirdklerimiz için ? corsair ve evgaya yöneleceğim bunların garantisi olup olmadıgın nasıl anlarım
  • Alacaginiz yere sormak gerekiyor tax free icin. Corsair de fatura tarihinden itibaren garanti veriyor yani sifir aldiginiz corsair urunu fatura tarihiniz ne ise o gune yila garanti verir. Evga Dada kayit yaptirman gerek fatura tarihinden garanti için garantileri kac yil yaziyor zaten. Genelde ram ler icin ömrü boyu power lar icin 10 yil garanti veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkyTolkyy55

Adetli değil her parçadan 1er tane kasa kurmak niyetiyle ? birde tax free alabiliyor muyuz getirdklerimiz için ? corsair ve evgaya yöneleceğim bunların garantisi olup olmadıgın nasıl anlarım

Alıntıları Göster
    Polonya vatandaşı değilse(ab'ne bağlı herhangi bir ülkenin vatandaşlığı da dahil olabilir) global blue formu olan mağazalardan satın alabilir. Arkadaşınızın hesabına yatar para.
  • AwerlawK kullanıcısına yanıt
    Sordum öğrendim öğrenci olduğu için vatandaşlık almamış vize ile giriş çıkış yapıyormuş. Peki polonyadan alırsam hem ufak bir miktar daha ucuz hemde tax free alırsam karlı mı cıkmıs oluyorum yoksa tr içinden alsam parçaları mı daha karlı cıkıyorum garanti falan cok kafama takıldı.
  • Polonyadaki vergisiz fiyatları bilmiyorum hocam. Araştırmanız gerek.
  • ABD'deki akrabaya bilgisayar parçaları getirttirmeyi düşünüyorum; sorun çıkar mı?
  • Ben de Almanya daki akrabaya getirtmek istiyorum arkadaşlar, gpu, anakart ram,SSD bavula koy hepsinden 1 er tane olursa sorun olmaz diyen arkadaşlar 2019 için de aynısını diyor mu acaba? Ve tax free olayı yapabilir miyiz sizce?

• Sadece çok fazla elektronik olduğu için xray den geçtikten sonra kontrol etmek istiyebilirler içinde ne var diye
    Bu dediğim yaninizda götürdüğünüz kabin bagaji için zaten uçak altı verirseniz soran falanda olmaz
    Hepsini kutusunda çikartmadan götürebilirsiniz

• Uçak altı kırmaz mı vicdansızlar ürünleri 😟 hocam garanti mi bu dediğiniz? Ucuz alacaz derken fahiş vergi ödeyip patlamayalım sonra?

• Ucak altinda Turkiye den Hollanda ya, Hollanda dan TR ye defalarca bilgisayar parcasi tasidim. Kasa haric monitor dahil tum bilesenleri tek valizde getirdigimde kontrol bandrolu yapistirdilar sadece 1 kere. Satma amacim olmadigi cok belliydi ama, hepsinden tek adet oldugunda asla sorun cikartmazlar. Garanti olsun derseniz kutulari acin, 2. El statusune dussun urunler, kesin olur.

Tax free icin belli basli kurallar var. Urunleri alacaginiz yer ile iletisime gecin onun icin, her magazadan yapamazsiniz tax free.

Edit: valize koyarken her parcayi kazaklara polarlara sararak yerlestirdim. Henuz bir sikinti yaşamadım, hasar vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 25 Temmuz 2019; 0:26:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

Ucak altinda Turkiye den Hollanda ya, Hollanda dan TR ye defalarca bilgisayar parcasi tasidim. Kasa haric monitor dahil tum bilesenleri tek valizde getirdigimde kontrol bandrolu yapistirdilar sadece 1 kere. Satma amacim olmadigi cok belliydi ama, hepsinden tek adet oldugunda asla sorun cikartmazlar. Garanti olsun derseniz kutulari acin, 2. El statusune dussun urunler, kesin olur.

Tax free icin belli basli kurallar var. Urunleri alacaginiz yer ile iletisime gecin onun icin, her magazadan yapamazsiniz tax free.

Edit: valize koyarken her parcayi kazaklara polarlara sararak yerlestirdim. Henuz bir sikinti yaşamadım, hasar vb.
    Değerli bilgiler için çok teşekkürler hocam, sağolun..1-2 aya alacağım İnşaAllah, deneyimlerimi paylaşacağım..iyi forumlar..

• Birkaç ay önce arkadaşım Almanya'dan dizüstü bilgisayarın yanı sıra kutulu şekilde anakart, birkaç parça ram, kule tipi işlemci soğutucusu, 2 adet taşınabilir hard disk getirdi, herhangi bir sorun yaşamadı.
  • Arkadaşlar kanada'da yaşayan bir arkadaşım var ve ondan apu sistem için kasa hariç donanım sipariş edeceğim türliyede yada lrada bir sıkıntı olur mu?

• Kanada üzeri apu sistem parçaları getirtmek istiyorum anakart işlemci falan (kasa, monitör, klavye, maouse,kulaklık yok) sadece kasa içi parçalar sıkıntı yaşar mıyım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.