Bildirim
Almanya'dan bavulla Bilgisayar parçası getirmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yasal değil. Ürünler sıfır olduğu için gümrük vergisi ödemeniz gerekir. Ancak kutlardan çıkardığınız takdirde yakalanma ihtimali %0'a yakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 13 Nisan 2018; 18:27:4 > -
Kutusundan çıkarttığımiz ürünlerin bavul içinde zarar görmemesini nasıl sağlayabilirizquote:
Orijinalden alıntı: nightsniffer
Yasal değil. Ürünler sıfır olduğu için gümrük vergisi ödemeniz gerekir. Ancak kutlardan çıkardığınız takdirde yakalanma ihtimali %0'a yakın.
İslemcinin pinleri
Anakart....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemciyi anakarta takınquote:
Orijinalden alıntı: BeautifulSwitzerland
Kutusundan çıkarttığımiz ürünlerin bavul içinde zarar görmemesini nasıl sağlayabiliriz
İslemcinin pinleri
Anakart....
Alıntıları Göster -
Hocam işlemciyi kutunun içerisindeki plastik kısımdan çıkarmadığınız müddetçe zarar görmesi mümkün değil. Onu o şekilde halledersiniz. Anakartın kutusunu açmasanız da olur diye düşünüyorum. Ekran kartını yine kutu içerisindeki statik poşetle birlikte koysanız sorun olmaz. RAM'lar zaten minnacık. Nereye koysanız sorun olmaz. Kutuyu açmaya da çok lüzum yok. PSU'ya zaten dümdüz açığa koysanız bile bir şey olmaz, tabi EVGA G serisi falan bir ürün alıyorsanız zaten güzel bir kılıfın içerisinden çıkıyordur. -
Çok teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: nightsniffer
Hocam işlemciyi kutunun içerisindeki plastik kısımdan çıkarmadığınız müddetçe zarar görmesi mümkün değil. Onu o şekilde halledersiniz. Anakartın kutusunu açmasanız da olur diye düşünüyorum. Ekran kartını yine kutu içerisindeki statik poşetle birlikte koysanız sorun olmaz. RAM'lar zaten minnacık. Nereye koysanız sorun olmaz. Kutuyu açmaya da çok lüzum yok. PSU'ya zaten dümdüz açığa koysanız bile bir şey olmaz, tabi EVGA G serisi falan bir ürün alıyorsanız zaten güzel bir kılıfın içerisinden çıkıyordur. -
At valıze getır ne demek yasal degıl cantanın valızının ıcındekı uyusturucu sılah vb. bısey veya 10 15 tane telefon degılse hıc bısey olmaz Anakart psu falan burdada hemen hemen aynı fıyata denk gelıyo ama ılla getırceksen sadece anakartı burdan al dıgerlerını at valıze getır hatta kutudan bıle cıkarttırma hedıye pakedı yaptırt onu acma hakları yok.Sadece valıze saglam koydur valızlerı atyıolar cunku zarar verırler -
Çok teşekkürler dostumquote:
Orijinalden alıntı: cagdas9292
At valıze getır ne demek yasal degıl cantanın valızının ıcındekı uyusturucu sılah vb. bısey veya 10 15 tane telefon degılse hıc bısey olmaz Anakart psu falan burdada hemen hemen aynı fıyata denk gelıyo ama ılla getırceksen sadece anakartı burdan al dıgerlerını at valıze getır hatta kutudan bıle cıkarttırma hedıye pakedı yaptırt onu acma hakları yok.Sadece valıze saglam koydur valızlerı atyıolar cunku zarar verırler
X ray cihazı ötmüstu bavulu valizi alip biraz ileriye gittik ordada başka cihazlarla taradilar parçaları tek tek sonra geri verdiler sorun çıkmadı başka
Çoklu adette olmadığı için kutularını da açmanıza gerek yok tamamen yasal bir durum. Vergi falan yok 10 tane sıfır gpu'yu valise atarsanız satma amacında olduğunuz bariz olduğu için vergi işin içine girebilir, ki onu da geçirirsiniz bir şekilde.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gümrükten 6 telefonla geçenler var.Dert etmeye gerek yok bence sorjn yaşamazsınız.
1.amazon.de den alabilirsin milleti zora sokmanızın manası yok -
Bavulla getirttim vergisini de ödemedim teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: asko56
1.amazon.de den alabilirsin milleti zora sokmanızın manası yok
konu uplanmıs ozaman şimdi fark ettim -
satın almayı almanyada hangi mağazadan yaptınız ?quote:
Orijinalden alıntı: BeautifulSwitzerland
Bavulla getirttim vergisini de ödemedim teşekkürler
Alıntıları Göster -
Polonya'da öğrenci bir arkadaşım var ona parayı transfer etsem o ordan teknoloji marketlerden kasa hariç donanım alsa benim için tax free alabilir miyiz getirirken bir sorun yaşar mı ? ram ekran kartı işlemci vs. bu ürünlerin uluslararası garantisi oluyor mu ? -
Amerikadan nerdeyse 14 adet bilgisayar parçası getirttim bavulda.2 işlemci,psu,sıvı soğutucu,ram,hardisk,klavye,mouse,2 kulaklık,wifi adaptör,ssd,wepcam,sıvı metal, hiçbirşey olmadı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Polonya için zor.. zaten fiyatlar pahalı polonyada. yurtdışı her markanın yok mesela bazı asus laptop larda 1 yıl uluslararası garantisi var. Corsair genelde 3-5-10 yıl uluslararası garanti veriyor fatura ile. Keza evga da aynı şekilde. Yani msi giga vs alacaksanız garantiyi unutun. çok fazla firma uluslararası garanti vermiyor benim en çok memnun kaldıgım firma corsair ve evga olmuştu. ekipman olarak razer logitech corsair uluslararası garanti veriyorlar. Seçiminizi ya evga yada corsair den yana kullanmanızı öneririm. uzun vadede hem garanti hem müşteri memnuniyeti konusunda en iyi 2 firmadır -
Getirmede vir sıkıntı yaşar mıyızquote:
Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B
Polonya için zor.. zaten fiyatlar pahalı polonyada. yurtdışı her markanın yok mesela bazı asus laptop larda 1 yıl uluslararası garantisi var. Corsair genelde 3-5-10 yıl uluslararası garanti veriyor fatura ile. Keza evga da aynı şekilde. Yani msi giga vs alacaksanız garantiyi unutun. çok fazla firma uluslararası garanti vermiyor benim en çok memnun kaldıgım firma corsair ve evga olmuştu. ekipman olarak razer logitech corsair uluslararası garanti veriyorlar. Seçiminizi ya evga yada corsair den yana kullanmanızı öneririm. uzun vadede hem garanti hem müşteri memnuniyeti konusunda en iyi 2 firmadır
adet olarak çoklu getirirseniz sorun olur. onun dışında sorun yaşayan görmedim ben
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İşlemciyi anakarta takın
|
Benzer içerikler
- hotfix nedir
- oyun için amd mi intel mi
- i3-12100f alınır mı
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- rx 7600 alınır mı
- m2 vs m3
- amd radeon 780m
- ryzen 9 9950x3d
- exynos 2400
- amd yeni işlemciler ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X