Şimdi Ara

Almanya'dan PSP getirtmek istiorum.ama nasıl???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanya'daki tanıdıklara PSP aldırmayı düşünüorum daha ucuza gelicekse ama bi kaç sorum var ;

1- Kargoyla gönderilince gümrükte bi sorun çıkarmı?

2- Almanya'daki PSP ler japonmu usa mı?

3- Kargo ne kadar tutar? Hangi şirketler getirir?

4- amazon.de de 248,90 euro, amazon.com da 249$ nie bu kadar fiyat farkı var?

yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1204 -- 29 Kasım 2005, 1:26:36 >

• kolay gelsin usta başlamışsın çalışmaya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypnertocmacia

kolay gelsin usta başlamışsın çalışmaya..

başladık ya hypner, ama daha bişe çıkmadı

hadi arkadaşlar kimsenin bi bilgisi yokmu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: psycho_grp

Almanya'daki tanıdıklara PSP aldırmayı düşünüorum daha ucuza gelicekse ama bi kaç sorum var ;

Amazon japon olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_6872 -- 2 Aralık 2005, 20:22:19 >
  • quote:

Almanya'daki tanıdıklara PSP aldırmayı düşünüorum daha ucuza gelicekse ama bi kaç sorum var ;

1.gümrükte bi sorun çıkmaz sonuçta kargo.
    2.almanyadaki pspler ne japon ne de usa avrupa yani turkiyedeki umdler ve japon umdler uyar.
    3.kargo olarak DHL kargodan bana almanyadan paket gelmisti 6 euro gibi bişey yazıyordu üzerinde
    4.internet sitelerinden almanı tavsiye etmem çünkü ileride bi problem olursa baya bi sorunla karşılaşabilirsin gelecek ürün ölü pixellide olabilr.

Türkiyedeysen Türkiyeden almanı öneririm..

saygılar iyi akşamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: busk

quote:

1.gümrükte bi sorun çıkmaz sonuçta kargo.
    2.almanyadaki pspler ne japon ne de usa avrupa yani turkiyedeki umdler ve japon umdler uyar.
    3.kargo olarak DHL kargodan bana almanyadan paket gelmisti 6 euro gibi bişey yazıyordu üzerinde
    4.internet sitelerinden almanı tavsiye etmem çünkü ileride bi problem olursa baya bi sorunla karşılaşabilirsin gelecek ürün ölü pixellide olabilr.

Türkiyedeysen Türkiyeden almanı öneririm..

saygılar iyi akşamlar

Gümrükte öyle bir sorun çıkarki bilip bilmeden yorum yapmayın her ay amerika,ingiltere,hong kong ve canada dan 1500$ üstü alışveriş yapıyorum ve gümrükle yaşadığım sorunun haddi hesabı yok.

İlk önce gümrükten vergisiz mal geçirmek için:

1-Şahıstan şahısa 300$ a kadar vergisiz
    2-Firmadan şahısa 150$ a kadar vergisiz
    3-Bayram zamanları gümrük kalkar vergi ödenmez.
    3- UPS,DHL gibi firmalardan kargo getirtmeye kalkarsan getirdiğin mal için özel gümrük ekspertizleri gelir ve malın içini açarak bunun gerçek değerini kendileri belirlerler ve malın 10 katı fazla vergi ödersin.

Posta yolu ile getirtirsen aldığın firmaya CN22 gümrük belgesi üzerinde mal değerine 30$ ve malın kendisine süs eşya yazdırabilirsin.Mal ulaştığı zaman sana en yakın gümrükten kağıt atacaklar ve en yakın gümrüğe gidiceksin eğer 30$ numarasını yuttularsa sadece 18ytl vezne parası ödeyerek mala sahip olabilirsin Tabi her getirdiğin mal için gümrükten çağırmıyorlar fakat elektronik mallar ve büyük paketler için kesinlikle çağırılıyorsun gümrüğe.

• Arkadaşım şu anda tanıdığın varsa Almanyada onlara sölersin. Mediamarkt diye bi mağaza var Almanya genelinde çok yaygın bir mağaza, 200 den fazla magazası var. Şu anda kampanya var o mağazalarda.
    PSP Gigapack satıyolar, herşey içinde (1gb ms pro duo da var) 299 euro. Hem garantili olucak. Ama kargo olayından anlamıyorum. Sadece o fiyatın uygun olduğunu söyleyebilirm...

Ben getirtmeyi düşünüyorum ama onlar 2.5 version dur diye tahmin ediyorum. Downgrade yapamazsam getirtmenin bi anlamı yok galiba..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • malı getirtirken kargo kullanma PTT ile hallet bir hafta icinde eline gecer ayrıca gumrukte odemezsin... normal bi zarfın(buyukce tabi)icine koysunlar ve agırlıgına gore para versinler... gümrüğe takılma ihtimali hep vardır o birazda sansına
  • hassas alet
    zarfla marfla olmaz o iş kargoya verin dhl kargo ile bana telefon geldi xs(x-small) kutu içinde
    üstünde 6 euro yazıyodu
    psp kutusunu olduğu gibi bişeye sarıp koysunlar
    yollasınlar
    ...
  • www.gittigidiyor.com buradan alabilirsin ama sana daha ucuz bir site vermemi istiyorsanwww.bidolu.com işte bu site daha ucuza satıyor ikiside garanti bankası güvencesi ile satıyor
  • 6 Yıllık hort. Umarım arkadaş almıştır ve 299€ ya psp yuh şimdi o paraya ps3 alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

6 Yıllık hort. Umarım arkadaş almıştır ve 299€ ya psp yuh şimdi o paraya ps3 alınır

Amaç ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.