Şimdi Ara

Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
5
Favori
52.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumhurbaşkanımıza tekrardan oy atmanızı istiyoruz. Hoşgeldiniz.

• Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi)
  • Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) 

• Ne oldu bunlarin akibeti, milleti dolandirmaya devam mi?Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) 

• darkmoon34 kullanıcısına yanıt

almanyadan veya başka bir avrupa ülkesinden gelen herkes en az 700-800 milyarlık evlerde oturuyor burda. sadece evleri bu başka yatırımlarıda var tarla tapan vs hatta abartmıyorum her sene konyaya gelişlerinde kiralık araba kalmıyor rente carlarda adamlar gidene kadar araba kiralılıyorlar şu rahata bakarmısın. bizim asgari ücretlinin cebinde sigara parası olmaz. bide burayı çok güzel diye anlatıyorlar resmen dalga geçiyorlar.

• Sağ tarafa PS3 yerine Micro Genius falan koysalar daha doğru olurmuş.

Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Aralık 2020; 20:52:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden sınır dışı edilmişler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç çocuk daha yapsınlar ama. Bu kadarı yetmemiş bence.

• Bakın ne buldum Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) 

Şov yaptığın o yerde 2300 liraya it gibi çalışırken hesaplarsın artık kaç övro ediyor ahaha!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 22 Aralık 2020; 21:37:15 >
  • Almanya, Erdoğanı seviyor diye ülkeden insanları göndermeye başlasa, gurbetçilerin yarısı buradaydı.

Bunların meselesi farklı gibi, ortaya çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

nası olsa alamanya devleti çocuk başına para veriyo diye aile yardımı yapıyo kiraya kadar ödüyor diye bayada iyi çalışmışlar üzerinde

ee oradan oy verip canım vatanım demek güzeldi tabı yaşayın bakalım az canıım vatanınızda

yok öyle yaprağı yerkenn kıtır kıtır sapına gelince meee

250 euro kelle başı trink ödüyor sevmedikleri sövdükleri almanya

• eyyy almanya

• Hem çocuklar tük futbolu seviyor ay yıldızlı tişört giyiyor diyor. Hemde 2 kelime Türkçe bilmiyor. Bu nasıl bir tezatlık. Milliyetçilik den gem vurma bari.
  • Twitter da bugün gördüm biftek yerine cheetos biftekli koymuşlar iilk başta gülüyordum sonra lan biz bunları yaşıyoruz aslında derken kendi kendime dumur oldum gülüp gülmemek arasında çok gittim resmen buga girdim
    Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi)

• hasanmerto kullanıcısına yanıt

yaw hocam yıl 2021 çoluk cocuk mu kandırıyorsunuz siz ben makine mühendisliği öğrencisiyim benim türkiyede en baba firmada gireceğim işte alacağım para şanslıysam 7.000tl alt limit zaten asgari ücret ondan bahsetmiyorum bile.

Almanyada bir alman makine mühendisliği bitirdiğinde gireceği ortalama bir firmada ortalama maaşı ne kadar ? 4.000 euro

5-10 Yıl sonra ben terfi aldım yükseldim falan ne kadar maaşım ? 10.000tl

Alman 5-10 yıl sonra terfi vs aldı yükseldi ne kadar maaşı ? 7-8 bin euro

İkimizde bir otomobil almak istedik sıfır mercedes c serisi diyelim benim yemeden içmeden 65 ayda alacağım arabayı benim gibi bir mühendis olan alman 5.5 ayda alacak

65 ay nerde 5.5 ay nerde veee yukardada bahsettim ben eğer şanslıysam torpilim varsa o yukardaki 10.000tl maaşı görürüm türkiyede o 10.000tl maaş tüm mühendisler içinde ki %5 falandır

İkimizde dedik ki bir ev alalım mühendis olarak benim çalışacağım iller az çok bellidir ankara istanbul izmir vs hadi ankarayı baz alalım ankarada ortalama semt ortalama daire 700.000tl (10 15 yaşında 120-130m2 bir daire) kaç ay yapar 70 ay

Almanda 4+1 5+1 küçük bir villa alsın ortalama semtte 300.000-400.000 euro diyelim kaç ay yapar 40 ay

Ben 120-130m2 dairede otururum 70 aylık maaşımla alman 40 aylık maaşıyla müstakil evde oturur

Almanın eline geçen 7-8.000 euro hep 7-8 bin eurodur enflasyon yoktur

Benim elime geçen 10.000 tl ansızın 500 euro ya denk halede gelebilir

İnsan hakları insani gelişmişlik kültür saygı vs girmiyorum bile

Alman mühendis 5-6 yılda müstakil evinide alır cebine en kral telefonuda koyar en iyi bilgisayarıda alır en kral arabayada biner türkiyede en kral otelde mis gibi 2 hafta tatilde yapar avrupayıda gezer amerikayıda gezer

Türk mühendis 100k kredi çeker 250k öder ömrü kredilere gömülerek geçer karşılığında 20 yıllık mühendis olduğunda dandirik bi ev dandirik bi arabası olur çoluk cocuğuda kyk kredisi ile yaşam savaşı verir arada kendini şımartır apart otelde 3 gün kalır alman turistleri izler

• Bunlar resmen parazit Almanya hükümeti yerinde olsam hepsini temizlerim ülkeden

• recebe oy atanların hepsini postalasalar keşke. gelsinler cennet vatan tr de yaşasınlar. gavur almanya bizi kıskanıyor. gelin burada ekmek arası makarna yiyin.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.