her girdiğimde çıldırıyorum görünce :D en yaratıcı esprilerden olabilir |
Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) (19. sayfa)
-
-
Bakalim askerligi nerde yapacak eleman?
Hem Almanya'daki yetkililete ideolojimden dolayi askerligi reddettim kurt alevisiyim cartim curtum diyiver,buraya gel magdur edebiyati yapip Reiscilik oynayip iktidar partisine yaranmaya calis.
Bakalim kol kanat gerilecek mi bu aileye siyasi acidan olanak saglanacak mi?
Kol kanat gerilmesi gereken ve yurticinde yasamini idame onca saf ve masum namuslu ailemiz varken ustelik?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamın olmadığı şey kalmamış
Ne olursa olsun bir Türk ailesine bu lafları sarf etmek kendi vatandaşını sevmede gevşekliğin işareti. Bir sürü karakter anlamında zayıf insan var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 22 Aralık 2020; 14:29:24 > -
o kadar çocuğa ne gerek vardı. şimdi onlar düşünsün.
-
Bence cennete hoş geldiniz demek lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: oroxArkadaşlar biz ne ara başkalarının mutsuzluğuna güler olduk, ne ara bu kadar kalpsiz olduAHAHHSAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Başkasının mutsuzluğuna gülmüyoruz. Ortada niye mutsuzluk olsunki. Bunlar değil mi Türkiye çok daha iyi diyen sürekli Almanya'yı eleştiren. Bak ne güzel fırsat var işte önlerinde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: oyuncu11790
Bütün ülke, görgüsüz gurbetçilere olan nefretini bu aileden çıkardı.
Kıyıda köşede birikmiş euro varsa yine çok tökezlemezler gibi geliyor :) 200 bin euro ile gelseler ev araba ile hayata başlangıç yaparlar :)O kadar çocukla o para ne kadar yetecek? Hepsi de okul çağında...
OKul çağını aşmış olan varsa ne güzel GSS ile şimdiden çocukları borçlanmaya başlıyor.
-
Bizim eski komşu ecnebilere lanet yağdırıp nasıl hükumet destekçisiydi. Dergah kurup cemaati dolandırıp İngiltere'ye gitti. Aslında cemaat onun sponsoru oldu demek lazım zira kimseyi zorlamadı. Sonuç olarak gününü gün ediyorlar. İş bile kurdular. Şimdi ülkedeki olaylarla ve yöneticilerle dalga geçiyorlar. Olsun enayilik ne güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: kırılanhayallerO kadar çocukla o para ne kadar yetecek? Hepsi de okul çağında...
OKul çağını aşmış olan varsa ne güzel GSS ile şimdiden çocukları borçlanmaya başlıyor.
Alıntıları GösterHocam illa maddi manevi bir şoka uğrayacakları kesin, trajikomik bir durum olarak görüyorum. Ancak orada belli oranda parayla gelirlerse tahmin edildiği kadar bocalamazlar, tabi Almanya şartlarıyla burası iki uç gibi :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: TulparHANinşallah Almanya'daki para ve mal varlıklarına el koyarlar
Hocam bu adamlara neden bu kadar tepki var :) Türkiye hakkında ters bir şey mi söylemişler ? Yada haberlerde gördüğümüz tuhaf gurbetçiler gibi bir tavra mı sahipler ?
-
ben askerdeyken vardı öyle bir eleman. davar uyuşturucu satmak suçundan almanya'dan sınır dışı edilmiş. türkiye'ye gelir gelmezde askere almışlar eblehi. eleman tam bir kayıp ama ya görseniz tam bir çöp, posa.
-
hahahahahahaaa
welcome to hell
oradan atıp tutuyorlardı sen olsaydık biz burda olmazdık reyiz diye.
-
ülke olarak tabii ki güzel arkadaşım benim demek istediğim farklı konular anlayanlar anlıyor zaten:)
-
Sıcak yuvanıza hoş geldiniz.
Opüyorum.
-
Peki Almanya'nın beğendikleri devlete akepelileri yollayarak onlara yardım etmesinin devam etmesini istemez misiniz sayın akepeliler -
eveeet hayat artık easy moddan hell moda geçti hadi hayırlı olsun sizler için
-
video nerede bu arada?
-
Tamam işte ironisi orada. cennet diyorlar ama tam bir cehennem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AlbatrosD.IIIFazılBeyNe olursa olsun bir Türk ailesine bu lafları sarf etmek kendi vatandaşını sevmede gevşekliğin işareti. Bir sürü karakter anlamında zayıf insan var.
Çok seviyorsa ülkesini neden Elin gavur alamanyasına gitmiş.
Askerden kaçmış sahte vizite alıp evrakta sahtecilik yapmış..Yakışıyor mu.
Onuda geçtim madem çok seviyor neden Almanya'ya geri dönmek için imza toplamak gibi bir rezilliğe girmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 22 Aralık 2020; 17:9:54 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X