< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) (18. sayfa)
-
-
euro-tl üzerinden dalga geçtiği video varmış kapişonlu olan almancı oğlanın
-
Eee keser döner sap döner...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchenİşte o çok bayıldığınız Batı medeniyeti karşınızda. Teknolojileri gelişmiş olabilir ama vicdanları orta çağdan kalma. Hoşgelmiş güzel kardeşlerimiz vatanlarına. Her şerde bir hayır vardır. Bu memleket cennet, gurbet hasretleri bitmiş vatandaşlarımızın.
Çocuklar geri dönmek istiyor yanlız,pek gurbet hasretleri yok.Bugün karar çıksın arkalarına bakmadan geri dönerler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu anlamayanlar için Türkiyeye uyarlayalım, suriyeli multeci mahkeme esada küfür etmiştir, suriyeli olan, diğer tercüman ise Esad kraldır diyerek diğer suriyeli ye tükürmüştür. Türk hakim de suriyeli tercümanı, madem esası, seviyorsun defol siye ülkeden attırmıştır.
İyi olmuş, iç çektiği cennet vatanına dönmüş. -
-
geri dönmek için yalvarıyorlar,i geri dönmek için imza topluyorlar Türk hükümeti araya girsin diyorlar..
Adamlardaki yüssüzlüğe bak resmen Cennet'den kaçıp Cehenneme gidip kendilerini bizler için feda ediyorlar
-
Aynen oyle benim 1.katta var bitane 8 çocuk yapmış yıllarca işsiz güçsüz yaşamış orda -
Almanyada doğdum orada yaşadım 15 seneyi geçmiştir belki,Bir gurbetciye verilecek en büyük cezayı vermiş alman devleti türkiyeye yollamak..
-
quote:
Orijinalden alıntı: TulparHANgeri dönmek için yalvarıyorlar,i geri dönmek için imza topluyorlar Türk hükümeti araya girsin diyorlar..
Adamlardaki yüssüzlüğe bak resmen Cennet'den kaçıp Cehenneme gidip kendilerini bizler için feda ediyorlar
İmza işini bilmiyordum,pişman değilim yine yaparım deyip birde geri dönmek için imza toplamak nedir ya 😁
Arkadaşlar biz ne ara başkalarının mutsuzluğuna güler olduk, ne ara bu kadar kalpsiz olduAHAHHSAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
-
pvp serverından banlanıp emek serverında char açmak.
-
Niye üzgünler ki?
Halbuki vatanlarına gelmişler ne güzel, artık özlem bitti, hasret bitti!
Faturalar kol gibi, dürüm yapıp yerler...
Ama bunlara kesin reis bir şeyler yapar...
-
-
Üzülmek lazım ama üzülemiyorum insan
Bütün ülke, görgüsüz gurbetçilere olan nefretini bu aileden çıkardı.
Kıyıda köşede birikmiş euro varsa yine çok tökezlemezler gibi geliyor :) 200 bin euro ile gelseler ev araba ile hayata başlangıç yaparlar :)
Almanlar sistemde bug buldu hapse atmak yerine Türkiye'ye atıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 22 Aralık 2020; 13:19:56 > -
Hahahahahahahhaaaaaayyyy
inşallah Almanya'daki para ve mal varlıklarına el koyarlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X