< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) (16. sayfa)
-
-
Bu aile hakkinda baya baya iddialar mevcut,en son ogullarindan birisinin Turk Lirasi ile dalga gectigi video bulundu gecmiste redditte paylasmis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2021 Survivor gönüllüler takımı
quote:
Orijinalden alıntı: ornitologVay uyanıklar vay.
Her pislik var. Ama enselenince "cumhurbaşkanımıza hakaret ettiler de ondan şeyettik"
Tabi canım tabi.. Güzel yöntem.
Park sorunu yaşadığım komşulara sopayla dalıp sonra da sıyrılmak için "Cumhurbaşkanımıza hakaret ettiler" desem mi acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dinocan GökçekKoca 7 kişilik aileyi özel uçakla taa Almanya'da Türkiye'ye kadar getiriyorlar adam bunu bile beğenmiyor, nankör müsünüz bilader ayıp ayıp.Bi de uçakta denizi görünce aha burası İstanbul demiş -usta bu nasıl tespittir- uçaktaki polise seni mahvederim demiş burası benim anavatanım diye.Diyor ki 9 saaat aç kaldık la millet 12 saatte bir yemek yiyor bu ülkede.
Allahınızı severseniz izleyin şu röportajı Kolpaçino sahnesi sanki
Bu arada dayı milliyetçilik naraları atıyor fakat çocuklar zerre Türkçe bilmiyor videonun sonunda hepsi Almanca konuşuyor dayı Türkçe'ye çeviriyor Diyor ki buraya geldim çocuklarımın eğitimi bitti sanki Türkiye'de eğitim yok, cennet vatanı begenmiyorlar ya
ülkemizde ne güzel imamhatipler var oraya göndersin işte, bize çağ atlatan okulları beğememezlik etmezler heralde. reis diye ölüyordunuz bak şimdi yakınsın..
-
benim anlamadığımm şey suratları neden asık ki??çok sevdikleri vatanlarına toz kondurtmadıkları reis lerine kavuştular işte ne güzel!!!??
-
Link veya resim falan var mı hocam? -
babaya hemen asgari ücreti altı iş ayarlasınlar. comar bir anadolu ailesi!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 21 Aralık 2020; 14:22:24 > -
https://mobile.twitter.com/bbosports/status/1340756921406636035?s=19.
Burda belirtilmis ilgili video
Kabullendik artık, şey olsa ne olur :D
-
Adam alman hukumetine güvenip, habire uremiş 😁
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yandaki tosuncuklar t-şörtle oturuyor, yağları bi erisin onlar da mont giymeye başlar, alıştıra alıştıra, bir anda olmaz bu işler :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam tam bir kurnaz,olayı anlatırken neden özellikle tek çocuğunun ismini söylüyor ve tesadüfe bakın çocuğun ismi Bilal 22 polis varmış,denizi gorunce İstanbul olduğunu anlamışta,polise çöz beni seni mahvederim demişte polis az birşey tırsmış falan,birde hepimizi ayrı ayrı koltuğa oturtturdular diyor, ne yapsalardı la aynı koltuğa mı oturtsalardı sizi komple
Bayrağım diyorsun ülkem diyorsun insan şu çocuklara 2 kelime Türkçe öğretir,çocuk burada korku içindeyim diyor, baba pişman değilim diyor.Bu nasıl bı sınırdışı edilme abi orada işlemler yapılırken anlamadında uçakta denizi görünce mı anladın İstanbul'a götürüldüğünüzü.Altından neler çıkacak bakalım bu olayın,kimse kimseyi böyle bir sebepten sınırdışı etmez
Alman hukumeti bugün gelin dese o kadar yolu yaya giderler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 21 Aralık 2020; 15:52:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Merak etme abicim burada kimlikleri olmayan türkçe bilmeyen 6 milyon göçmen var senin çocuklarda onlarla kaynar gider :))
-
Bunların olayı ne tam bilmiyorum.
Ama şahsım adına çok sevindiğim durumdur.
Alman hükümeti yerinde olsam buradaki olanakları kötüleyen,kafasına göre kanunları eğip büken,Almanya'da kazandığı parayı yurtdışına çıkaran ve bu çıkardığı parayla aldığı mülklerden gelir elde eden ne kadar gurbetçi varsa tepesine çökerim.
Düzgün meslek sahibi , yaşadığı yeri kötülemeyip ,yaşadığı ülkeye adapte olan vatandaşlarımızı tenzih ederim onlar zaten düzgün benim kastettiğim tipler azçok belli hüloğcu tayfa diyeyim siz orasını anlarsınız.
Bir yakınım var 7 sene öncesi mecburiyetten gelen.O da habire Almanya kötüler durur ama hala Almanya'dan aldığı malüllük maaşını + ekstra Almancası sayesinde halen de oradan para kazanmaya devam eder (Net üzerinden yaptığı bir iş mevcut detayına vakıf değilim)
Bu yakınımın bir akrabasıda geçen sene dönüş yaptı kendisini yakinen tanımam fakat 1 sene sonra doğru Almanya yolunu tuttular.İki çocuklu bir aileden bahsediyoruz.
EE noldu gerisin geri döndüler işte.Buranın şartları çok süper ondan döndüler sanırım.Bu kadar süper şartlarda yaşamayı bünyeleri sanırım kaldıramadı.
(Ki gelirken de yaklaşık 700.000 bin euro civarı bir para ile geldiklerini biliyorum.Oradaki evlerini satıpta gelmişlerdi)
O Alamanyalarda yedikleri etin fiyatımı , yoksa orada bindiği arabaların buradaki fiyatımı rahatsız etti kafamdaki soru işaretleri...
-
https://faikbas.com
-
adamın çocukları Türkçe bilmiyor ama sorsan en büyük Türkiye aşığıdır kesin :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X