Adam resmen 1.200 tl ye şunları yaptı Ev Kirası Ödedi + Elektirik,Su,Doğalgaz faturasını ödedi. 2 kere Araba Deposu full doldurdu. Araba vergisi falan ödedi. 2 kere büyük alışveriş yaptı. Allah belanızı vermesin daha ne yapacaksınız ? 1200 tl ye ben ne yaparım ? 800 tl kira Elektirik,Su,Doğalgaz,Yakıt,Telefon,Mobil Telefon,Ev İnterneti Fatura 795 tl Arabam yok ama Standart bir arabanın deposu kaç tl ye full yapılıyor ??? Alışveriş diyecektim şimdi aklıma geldi lan Kira + Fatura zaten 1.595 tl oldu geriye 630 tl kaldı. Şimdi soruyorum arkadaşlar 630 tl ile kaç büyük alışveriş yaparız ? Bu arada işe gidip gelirken yol parasını çıkarmamışım dur onu da çıkartalım. Yol Parası: 364 tl :) Ankaradayım 2 kere dolmuş en son 8 ay önce 3.50 tl falandı 2 kere Ankaray veya Metro en son 2.5 - 3 tl olması lazım. 2 kere Ara Servis 1 tl falandı 1 gün de 8 araç değiştiriyordum 1 gün de 14 tl yol parası versem 26 gün de 364 tl yapıyordu 8 aydır uzaktan çalşıyorum güncel fiyatları bilemiyorum. Eyvah lan para bitiyor markete yine para kalmadı bak 630-364 = 264 tl markete kaldı ben ne alabilirim Marketten 264 tl ye ? Bu arada net maaş 2.225 tl Sosyal yardım falan almıyorum Bu alamancı arkadaş aldığı sosyal yardımları saymamış veya gizliyor. 1 monitör alsam 4.500 tl Türkiye de ama Almanya'da 200-250 euro adam benim 2 aylık maaşımla 1 tane alabildiğim şeyi 1 aylık maaşı ile takribi 4-6 tane alabiliyor. NANKÖRLÜK YAPMAYIN AYIP GÜNAH KUL HAKKI YİYORSUNUZ.. Benim hesaba göre daha markete 264 tl kaldı 1 küçük alışveriş yapamıyorum sen 2 büyük alışveriş yapıyorsun |
Bildirim