Şimdi Ara

Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
5
Favori
52.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ev Kirası Ödedi + Elektirik,Su,Doğalgaz faturasını ödedi.

2 kere Araba Deposu full doldurdu.

Araba vergisi falan ödedi.

2 kere büyük alışveriş yaptı.

Allah belanızı vermesin daha ne yapacaksınız ?

1200 tl ye ben ne yaparım ?

800 tl kira

Elektirik,Su,Doğalgaz,Yakıt,Telefon,Mobil Telefon,Ev İnterneti Fatura 795 tl

Arabam yok ama Standart bir arabanın deposu kaç tl ye full yapılıyor ???

Alışveriş diyecektim şimdi aklıma geldi lan Kira + Fatura zaten 1.595 tl oldu geriye 630 tl kaldı. Şimdi soruyorum arkadaşlar 630 tl ile kaç büyük alışveriş yaparız ? Bu arada işe gidip gelirken yol parasını çıkarmamışım dur onu da çıkartalım.

Yol Parası: 364 tl :)

Ankaradayım 2 kere dolmuş en son 8 ay önce 3.50 tl falandı 2 kere Ankaray veya Metro en son 2.5 - 3 tl olması lazım. 2 kere Ara Servis 1 tl falandı 1 gün de 8 araç değiştiriyordum 1 gün de 14 tl yol parası versem 26 gün de 364 tl yapıyordu 8 aydır uzaktan çalşıyorum güncel fiyatları bilemiyorum.

Eyvah lan para bitiyor markete yine para kalmadı bak 630-364 = 264 tl markete kaldı ben ne alabilirim Marketten 264 tl ye ? Bu arada net maaş 2.225 tl Sosyal yardım falan almıyorum

Bu alamancı arkadaş aldığı sosyal yardımları saymamış veya gizliyor.

1 monitör alsam 4.500 tl Türkiye de ama Almanya'da 200-250 euro adam benim 2 aylık maaşımla 1 tane alabildiğim şeyi 1 aylık maaşı ile takribi 4-6 tane alabiliyor.

NANKÖRLÜK YAPMAYIN AYIP GÜNAH KUL HAKKI YİYORSUNUZ.. Benim hesaba göre daha markete 264 tl kaldı 1 küçük alışveriş yapamıyorum sen 2 büyük alışveriş yapıyorsun

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

hocam budaha ne adamın kanalına gir adam sanki almanya yokluk sınırında gibi anlatıyor

• Yeni zorluk kilidi açıldı: Nightmare
  • Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi)

🤣
  • Hehehe epeydir böyle güzel haber okumamıştım, çok iyi olmuş gavur alamancıya. İyi semirmişler orda burda biraz diyet yaparlar.
  • Bunlara iş verirler merak etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi)

Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi)

• Türkçe bilmiyorlar ki ama evin camina Türk bayrağı asacak kadar milliyetçiler. Babalari zaten turkiyeyi tatil yeri olarak görmüş vatani olarak degil. Erdogani da kur sayesinde bağrına basmış. Isine gelse vatandasliktan cikacak olan insanlar dışarıdan oy verip bizim kaderimizle oynuyor.
  • Fifada kolay rakiplere futbol show yapıp pro ile karşılaşınca ben

• survivora hoş geldiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7735754F2

Bu mesaj silindi.

Siyah kapşonlu olan bu galiba.

Hehehehehehe.

Alman hükümetine teşekkür edelim.

Darısı diğerlerinin başınaAlmanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) 

• Yandaşları iyi kötü bir yerlere yerleştirir bunları. Sonra derler Almanya'da iş bulamıyorduk burada tüm ailem iş sahibi. Bunu da seçim kampanyasında kullanırlar. Bebelerine 100 TL atarlar sağda solda düzmece röportajlar falan. Bunda bile beyin sulanması yaşayıp oltaya gelecek kitlesi olacaktır.
  • Düzenleri vardı orada kardeşim yoksa mutlular gayet geldiklerine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alman hükümeti yine işine geldiğini yollamış buraya.Türk vatadandaşı Türkiye düşmanlarını koruyup kolluyor.Burada ki şahıslarda bunları gönderdi diye seviniyorlar.Çıkıp biride bunlarda tamamda neden Türk düşmanlarını (özellikle pkklıları) göndermiyor diye sormuyor ? Almanyanın çifte standartına seviniyorlar.

• Siz bu ailenin burada zorluk çekeceğini mi sanıyorsunuz? Malum parti için çok güzel seçim malzemesi olacak bunlar şimdi. Bu aileye her türlü yardımı yapıp Almancıların iyice gözüne girip daha fazla oy almaya çalışacaklar. Almancılarda da sorgulama kabiliyeti olmadığı için yine basacaklar oylarını maluma.

• Darısı dier gurbetcilerin başına Almanya o çok sevdiği Ülkesine göndersin onları ne işleri var orda.Hasret bitsin artık.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.