Şimdi Ara

Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
5
Favori
52.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arif Kocabıyıktwitter
    Arif Kocabıyık
    https://twitter.com/Arif_Ilave/status/1340817233543647232

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

çocuğa yazık  

• tosuncuklar her gün et yemekten her gün dışarda yemekten hepsi obez olmuşlar. 2 ay içinde hepsi iğne gibi olur. Bu alamancı sözde gurbetçilerin hepsini alman hükümeti keşke yaka paça tekme tokat sınır dışı etse. keşke. bunların hepsi fırıldak cahiller sürüsü. hepsi çok tehlikeliler. dünyaya ve ülkeye sadece zararlar. Tarlada ırgat bile olamayacak adamlar avrupada kıral hayatı yaşıyorlar. tosuncuklar artık et yok makarna var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceninGölgesi1982 -- 21 Aralık 2020; 19:53:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dinocan Gökçek

Koca 7 kişilik aileyi özel uçakla taa Almanya'da Türkiye'ye kadar getiriyorlar adam bunu bile beğenmiyor, nankör müsünüz bilader ayıp ayıp.Bi de uçakta denizi görünce aha burası İstanbul demiş -usta bu nasıl tespittir- uçaktaki polise seni mahvederim demiş burası benim anavatanım diye.Diyor ki 9 saaat aç kaldık la millet 12 saatte bir yemek yiyor bu ülkede.

Allahınızı severseniz izleyin şu röportajı Kolpaçino sahnesi sanki  

Bu arada dayı milliyetçilik naraları atıyor fakat çocuklar zerre Türkçe bilmiyor videonun sonunda hepsi Almanca konuşuyor dayı Türkçe'ye çeviriyor    Diyor ki buraya geldim çocuklarımın eğitimi bitti sanki Türkiye'de eğitim yok, cennet vatanı begenmiyorlar ya

"Semalardan denizi görünce hissettim burası İstanbul dedim" diyor.

Dur koçum daha hessetmedin bir şey. Ay sonu elektrik ve doğalgaz faturaların gelince hissedeceksin  

• şimdi Almanya düşünsün  

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

Koca forumdaki okuduğum en mantıklı yorum. Evet kovulmuşlar adama zerre üzülmedim ama çocuklar işte tek sıkıntı çocuklar. Keşke babaları yüzünde bu hale düşmeselerdi. Resmen hayatları sıfırlandı bence. Yeni doğmuş çocuk bile daha iyi durumda onlardan.

Üzüldüm mü çocuklar hariç üzülmedim. Ama bu zihniyetteki baba 5 çocuğu daha aynı şekilde büyütüp ordan bu 5 çocuk bizim ülkemize gele gide laf edebilirdi ilerde bunlarıda düşündükçe biraz üzüntümü hafifletiyor. Belki, bende baba olmasaydım zerre üzülmezdim. Ama söylediğin çoğu şeye katılıyorum.

• Kutsal topraklara hoşgeldinz.
  • Miss Gibi Vatan Bizi Kıskanıyorlar Sizde Biliyorsunuz ! Yüzünüzden Belli Gerçekleri Bildiğiniz !

• İnşallah Almanya tüm Türkleri sınır dışı eder de az da bizim cennet vatanımız da yaşarlar.

• Almanya alamancıyı banlamış  

• quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

İnşallah Almanya tüm Türkleri sınır dışı eder de az da bizim cennet vatanımız da yaşarlar.

Zannetmem. Asalaklar oldugu kadar hizmet sektorunde de calisan baya bir kisi var. Hatta bizim gibi beyaz yakalar(yazilimcilar cokca) baya bir vergi birakiyor. Alt ve orta seviyede baya bir Turk calisan var anlayacagin.

Gerci kovsa ne yazar, Almanya olmadi Hollanda olur, Ingiltere olur, Kanada olur. Kalifiye insan tum dunyada gecerlidir.

• Darısı diğerlerinin başına. Almanya değil tüm avrupa ülkelerinden hepsinin sınırdışı edilip, bu ülkenin yaşam şartlarına gönderilmesi tek arzum.

O kullandığınız oylar kaşındıracak bir yerlerinizi elbet..

• İşte o çok bayıldığınız Batı medeniyeti karşınızda. Teknolojileri gelişmiş olabilir ama vicdanları orta çağdan kalma. Hoşgelmiş güzel kardeşlerimiz vatanlarına. Her şerde bir hayır vardır. Bu memleket cennet, gurbet hasretleri bitmiş vatandaşlarımızın.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Sinir oluyorum böyle şeyleri görünce yemin ederim ya..

• Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt

Hasrete bak gram Türkçe bilmiyor çocuklar.  

• o kadar çocuğu sosyal devletten daha çok aylık yardım almak için yapmıştır kesin ama kanıtlayamam. sevindim vatanlarına hoş geldiler.

açık cezaevi gibi ülkeyiz ya nüfusun yarısı da zorunlu açlık grevinde.

• Vatan, bayrak tamam da Türkçe bilmeyen bu çocuklar kimin çocuğu? Kim yetiştirdi bunları?

Yine olsa yine yaparım diyor ama gerçekler şimdiden bi tarafında patlamış.

Geri kabul etseler Alman toprağını öpecek kaypak bize maval okuyor ...

• Dinocan Gökçek kullanıcısına yanıt

Çocuklara bakın ana dili gibi Almanca konuşuyorlar. Maşşallah.  Madem kıskanıyorlar bizi, ülkemizi, başkanımızı neden dönmeye çalışıyorsun. Azıcık Türkçe öğretsen ya çocuklarına.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.