yahu sabah ne kadar küfür ettim aklın hayalin durur yapmayın böyle şeyler günaha sokmayın bizi |
Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) (4. sayfa)
-
-
5 tane çocuk yapmış birde çocuk parası almak için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelin gelin bir çayımızı için vergileri yiyin -
Keşke hepsini sınır dışı etseler -
Erdo’ya kavuşmuş işte ne güzel. Asıl sınav bundan sonra başlıyor ama. Almanya’dan ne kadar yalıyordu bilmiyorum ama şimdi çok daha iyi, daha kuvetli yalaması gerekiyor ki AKP’de işe alınsın.
Neyse ki Türkiye şu son 18 yılda çok gelişti, Almanya filan bizi kıskanıyor o derece. AKP’de işe giremese bile başka yerde girer kesin.
Ne diyelim...şükür kavuşturana
gücümüze güç katarız be gavura hizmet yerine ülkelerine hizmet ederler. milliyetçilikleri tavan yapar.
-
Sabah sabah tipleri görünce neşem yerine geldi.
-
Alman basınına çocuklarım Türkçe bilmiyor, Türkiye'de yapamazlar" demis. :)
Gelsin cennet vatanına olmaz öyle
-
-
Yarın ya kamu kaynakları ile oradaki refahı sağlayacaklar yada almanyaya geri alınmak için başvuracaklar net.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AugenblingCennet vatana hoşgeldiniz abi. Artık 90 cente pringles yemek, 3 euroya steak almak yok malesef.
Yada 17 birime steak housta steak yemek yok :/(
artık bol bol tavuk yerler yada makarna
O kadar çocuğu nasıl doyuracaklar merak ediyorum Xd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 20 Aralık 2020; 16:17:0 > -
Avrupalılar çok kullanır... Her ülkenin kalıplaşmış kelimeleri cümleleri vardır. -
Bu tayyipçi yalakaların alayı fişlenip Türkiyeye deport edilmeli.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TulparHANArkadaşım 20 ye yakın Almancı arkadaşım var akrabalarım var hemen hemen 16-17 si bu videodakiler gibi düşünüyor ve Türkiyedekilere nankör vatan haini diyorlar.
Bu videodaki kadın ve adam bana bunları dese döverim. Nankör olan bu almancılar Almanya'ya nankörlük yapıyorlar. Adamlar bizi aşşağılıyor hakaret ediyor ama bazıları yine onları savunuyor
Arkadaşlar ben geçtiğimiz 1 yil Almanya'daydım, çalışıyordum, bu dayı ve teyze doğru söylüyör ama siz onları linç ediyorsunuz.
Geçmişte Mark varken iyiymiş, ben maaşimin yarisini vergi vs olarak ödüyordum bekar adama vergi çoook yüksek .
Bu abi 600 euro emekli maaşı alıyordur doğru, sosyal yardım aliyordur o da doğru.
Türkiyeye temelli dönemez 6 ay orada 6 ay burada kalmak zorunda. Hakkini kaybeder.
Zaten mevzu Almanya'da sartlarin git gide kötüleşmesi, Almanlar da bundan mutsuz.
Almanlar, devletin Almanlarin vergisiyle Avrupayi besledigini dusunuyor ve bu konuda tepkili.
Çöplerden şişe toplayip gecinmeye calisan emekli Alman hikayesi dogrudur.
Ben geri döndüm. TÜRKIYE DE işim iyi memnunum hayatimdan.
Tek sikintim otomobillere gelen ekstra vergi ve kurun sabit olmamasi, oynak olmasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Darısı oralarda kalan tüm memleket sevdalılarına gelsin
alman devleti denetimlerini sıkılaştırmalı gösteri yapan ülkeyi beğenmeyen vs ne kadar mümin ümmet varsa hepsine bu iyiliği yapmalı, oralarda gavur ellerde ızdırap içinde yaşadıkları hayattan kurtarmalı müminleri
keşke alman devleti bu konuda bir referandum gibi bişe yapsa da biz de oy kullanabilsek, nede olsa bizi de etkileyen bir konu değil mi, onlar ordan bizim için oy kullanabiliyorlarsa biz de onlar için burda oy kullanabilmeliyiz bence
Hacı yukarıda biri Erdoğan ı övmüş ondan atmışlar ülkeden dedi ona istinaden dedim. Sonra bir araştırdım hatta resim attım adamın ifadesinden bir kare. Kaçak yollu yaşadığını itiraf etmiş. Öyle olunca tekrar yazdım. Çoçukların polislerin barbar baskısı ile yaşadığı şoku, ülkeye geldiklerine çok mutlular diye dalga geçen kişilerin Allah başına versin ve yaşayınca anlarlar eve baskın yapıp pranga ve soyulma işlerine maruz kalınca anlarlar dedim. Bu zihniyet ile dalga geçen kişiler bunu yaşar ise o zaman anlayacaklardır. Kalbini temiz tut 😉 -
Siz sanırım yakınısınız bu ailenin :) türkiyeye neden dönemez ? Hangi hakkını kaybeder ? Almanyada şişe toplayarak geçinen ailenin geliri ne kadar ? Ya da 1 şişeye ne kadar geri ödeme yapılıyor keşke ondanda bahsetseniz . -
Bir de geri dönmek istediği halde hala daha kuyruğunu dik tutmaya çalışmıyor mu orası çok komik.Bir yandan Almanları kötülemeye devam ediyor daha sonra çocuklarını bahane ederek geri dönmek istiyor.Sormazlar mı adama bu ne perhiz bu ne lahana turşusudur diye?
Keşke bu kafada olan tüm gurbetçileri Avrupa ülkeleri cennet vatana geri postalasa ne güzel olur.Almanya'da yaşıyor,bizlere göre krallar gibi bir hayatı var ama kalkıp 'Almanlar bizi kıskanıyor' diyor.Artık orada nasıl saçmaladıysa adamlar dayanamamış ve hep yaşamak istedikleri o kıskandıkları ülkeye ailesiyle beraber geri postalamışlar.Buna rağmen hala daha Almanları kötülüyor.Yahu Almanlar cennet vatanınıza güven içinde kavuş diye 20 küsur polisle seni geri yollamış daha ne yapsın bu adamlar ha?Nankör işte nankör.Bu ülkeye gelir gelmez hemen nankörlüğe başlamış.
Bir de yalandan milliyetçilik taslıyor.Sen milliyetçi bir insan olsan önce çocuklarına Türkçeyi öğretirdin.Gerçi çocuklar burada en mağdur olan kısım.Doğma büyüme Almanya'da yaşıyorsun,Türkçe bile bilmiyorsun adeta bir Alman olmuşsun ancak daha sonra babanın boş yapması nedeniyle hiç tanımadığın bir ülkeye postalanıyorsun.Muhtemelen döndükleri yerde küçük ve muhafazakar bir yerse çocuklar tam anlamıyla kültür şoku geçiriyordur.Zaten yüzlerinden ne kadar mutlu oldukları anlaşılıyor.
Lakin acıdım mı?Hayır...Çünkü bunun babası bizlere acımıyor.Bize acımayan birisinin çocuklarına neden acıyayım?Al o uğruna Almanyadan ailenle beraber kovulduğun iktidarın yönetiminde yaşa da gör neyin ne olduğunu.Çocukları'nın geleceği hakkında endişelen,geçinmek için borç altına gir,borçları ödeyemeyince icralar altında bir güzel ezil ondan sonra hala daha 'Almanya bizi kıskanıyor' diyebiliyor musun görürüz.
Gerçi bu işin içinde kesin başka bir iş vardır.Sırf birisinin yüzüne tükürdüğü için bir ülkenin koca bir aileyi ülkeden kovacağını düşünmüyorum.Kesin bu adam çok büyük bir halt yedi bu nedenle sürüldü.Şimdi burada kasten vatan,millet diyerek konuyu çarpıtıyormuş gibi geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X