Alman büyükelçiliğine filan başvur belki bir yol bulursun oralara, sonuçta yapın baya müsait görünüyor. |
Almanya'dan Türkiye'ye Sınır Dışı Edilen Akyüz Ailesinin Mutluluğu Yüzlerine Yansıdı (Video Geldi) (6. sayfa)
-
-
Canım inanır mısın bilmiyorum. Puzzle ye merak sardım Türkçüyüm Bozkurt'u falan çok seviyorum 2 tane puzzle buldum TR de yok. Almanya'da 2.000 parçası 45 euro tamam 450-500 tl alayım dedim gümrük,nakliye falan kıytırık puzzle bana 800 tl ye kadar geliyor. Maaşımın neredeyse yarısına yakın bir fiyat ben bu para için 15-16 gün çalışıyorum. Puzzle almaktan vazgeçtim.
Bir Alman vatandaşı ise bunu 45 euro'ya alıyor yani 45 tl gibi düşüneceksin. Bak beğendiğim modeller de bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 20 Aralık 2020; 13:43:55 >
-
şu tabloda 1. dünya savaşına almanya tarafında girip gram arge sallamayan anca ekmeğini yiyip şikayet etmiş bir tekerrür görüyorum.
Diyecek tek şey var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhan/ -- 20 Aralık 2020; 13:43:18 > -
Maaşallah gen havuzu aryan ırka taş çıkarır.. Bunlara para verilmez varoluş bedeli alınır.
-
Vatanınıza hoş geldiniz. Darısı diğer "düzenimiz burada" diyen vatan hasreti çeken gurbetçilerimize.
-
Twitter'da bu görselleri içeren bir mention gördüm :)
-
-
hocam zaten doğru bir bok olsalardı reislerini palavra dan savunup efelenmezlerdi millete!!
-
uzun zamandır duyduğum en güzel haber.
şimdi yaka paça terörist muamelesiyle kovuldukları yere geri dönebilmek için imza kampanyası başlatmışlar.
çocukların bir suçu yok onlara üzüldüm türkçe de bilmiyorlarmış. onlarda öğrenir sıkıntı olmaz suriyeliler 2 yılda kaptı türkçeyi.
sorsan bu adama ondan daha milliyetçisi müslümanı yoktur. ne diye geri dönmeye çalışıyon yeğenim derler adama.
inşallah alınmazlar. ya da alınır 1 hafta sonra gene kovulurlar
-
Ya hocam büyük bir ihtimal öyle birşey vardır.Adamlar durup dururken 20 polisle sırf erdoğan ı savundu diye özel uçağa koyup Türkiye'ye postalar mı? Buna deliler bile güler, kim inanır.Almanya'da olduğundan Goebbels reyizi iyi okumuş "Yalan ne kadar büyükse inananlar o kadar çok olur."
Bu da yolda düşünmüş şu an ne para ediyor nasıl çıkar sağlarım diye bu kolpayı bulmuş, beden dili uzmanı değilim ama duraklarda param yok eve gidecem diyen dolandırıcıların beden diliyle aynı, zerre güven vermiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: deathless73
Bu mesaj silindi.Ne zorluğuna katlanacaklar acep? Biz Almanya'dan daha iyi değil miydik? :d
-
quote:
Orijinalden alıntı: frzstateuzun zamandır duyduğum en güzel haber.
şimdi yaka paça terörist muamelesiyle kovuldukları yere geri dönebilmek için imza kampanyası başlatmışlar.
çocukların bir suçu yok onlara üzüldüm türkçe de bilmiyorlarmış. onlarda öğrenir sıkıntı olmaz suriyeliler 2 yılda kaptı türkçeyi.
sorsan bu adama ondan daha milliyetçisi müslümanı yoktur. ne diye geri dönmeye çalışıyon yeğenim derler adama.
inşallah alınmazlar. ya da alınır 1 hafta sonra gene kovulurlar
adam milliyetçiyim diye geçiniyor daha çocukları türkçe bile bilmiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: pislick0Twitter'da bu görselleri içeren bir mention gördüm :)
Yolsuzluğa boka suça bulaşan her kez neden ağzında Reis lafını eksik etmiyor anlamıyorum. Bir tür parolamı bu , suç işle Reisimiz dünya lideri de şakşakçılık yap çık kenara. Oldu mu şimdi Reis'ci gurbetçi aile , sizin Reis sevdanız hayatınız gibi yalan çıktı. Bu arada ben Reis'ci değilim fakat bir gün bende Reis'ci olursam bilin ki suça bulaşmışım
-
quote:
Orijinalden alıntı: hardday
Tabi ki bunu yapıyor isen bu riski göze alıyorsun demektir. Ama bizim ülkede hiç bir insana kıyafetleri soyulup kamera karşısına geçirip ayaklarına pranga vurmaz lar. Hele ki çocuklara böyle bir uygulama yapmaz asker polis, çoğunun çocuğu vardır. Bilir evlat sevgisini merhametlidir. Burada alman polisi nin kuralları denetim etmesine bir sözü olan yok. Davrandığı kabalık uslup sıkıntı. Bu adamın evinde bomba bulmadın. Yada bu adam gençleri zehirleyen ilaçları satmıyor. Nedir bu tavır. Zaten çocukların yaşadığı tramva yüzlerine sirayet etmiş. Ve burada bazı vicdansız kişiler bu yüz ifadeleri ile dalga geçmiş. Kime üzülsem bilemedim. Birinin yaşadığı tramva birinin kalbinin kaskatı oluşu.Ben şu anda belgesel izliyorum havaalanlarından kaçak gitmeye çalışan , uyuşturucu,kaçak illegal maddeleri falan yakılıyor polis.. National da. Her sezon başka bir havaalanın da çekiyorlar ..
Ben sana prosedürü söyliyim şüpheli gördüklerini polis çekip önce ayaküstü sohbet edip bir iki soru soruyor şüpheli görürse içeri alıyorlar.masaya derin bir sorguya alıyorlar evraklarına bakıyorlar sonra valizini açıp gerekirse valizi özel bölme yapılmışmı diye parçalıyorlar..
Sonrası şüpheli görürse soyuyorlar kadın ise kadın polislerin eşliğinde erkekse erkek polis içerde video fotoğraf çekiyorlar.bir şey bulamazlarsa bir şey yutmuşmu diye röntgene yolluyorlar...
Kısaca polis görevini yapıyor vicdanıyla değil kitaba göre hareket eder.. orda çocuk yaşta insanlar da oluyor çok yaşlı 60-70 yaşında teyzede oluyor herkese aynı muameleyi ediyorlar..
yani bu çocuk yaşta bırakın gitsin yada bu teyze çok yaşlı bu öyle şey yapmaz demiyorlar keza 70 yaşında teyzenin valizinden 10 kilo.kokain buldular üstünü aratmaya yollatıp.kelepçeyi taktılar demedilerki teyze çok yaşlı kelepçe falan takmayın aldıkları eğitim prosedür neyse o yönde davranıyorlar belki onlarda üzülüyor.ama bunu işlerine yansıtamazlar.. profesyönellik budur..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gerçek Alman vatandaşları için harbiden üzülüyorum düşünsenize avrupa ülkesisin ve ülkeniz arabayı,düğünü,dövmeyi,sigarayı gösteriş olarak gören orta doğulular ile dolu. Suriyeliler gözümüze batarken almanlar napsın hergün türk,suriye karışımı görüyorlar ve amerika,kanada da yaşayan göçmenlerin aksine hiçbiri asimile olmamış aman aman harbi zor iş.
Zaten gelecek yıllarda Milliyetçiliğin artıp, ırkçı olayların fazlalaşcağını düşünüyorum avrupada hatta toplu sınır dışı olayları bile yaşanabilir. Malesef Avrupanın el freni ülke içi huzurun el freni asimile olmamış göçmenlerdir. Gelecekte bu tür olaylar çok fazla görücez hatta açık açık yapılacak sınırdışı etmeler çünkü halk sokaklara inecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 20 Aralık 2020; 14:13:21 > -
kusura bakma hocam orası bizi kıskanıyordu sahi unutmuşum cahilliğime ver
-
Bunlar yine Almanyada biriktirdiği parayla en az 5-10 yıl refah sürerler sonuçta 7-8 kat değerli para, artık eldeki avuçtaki de bitince bizim halimizi anlarlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X