Şimdi Ara

Almanya'dan Turkovac'a izin çıkmadı: Aşıyı olanlar ülkeye giremeyecek (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
7.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet şuanda sapladığın için almanya batıyor gemi su almaya başladı

Almanya'dan Turkovac'a izin çıkmadı: Aşıyı olanlar ülkeye giremeyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Almanya'dan Turkovac'a izin çıkmadı: Aşıyı olanlar ülkeye giremeyecekyoutube
    aduket atan şıhhttps://www.youtube.com/watch?v=Hfl17d_FvXE&t=1sbunu da izleyin :D
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=ia5jDmhv4XA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 16 Ocak 2022; 12:39:47 >
  • tonodias kullanıcısına yanıt
    Benim düşkün bir doktor akrabam Türk deneysel sıvısı çıksın vurulacağım diyordu, doktor dünyası ayakkabı dünyası gibi ticari bir pislik çukuru oluverdi...

Maalesef doktorluğun saygınlığını bitirme derdindeler, bunu yaparken de gizli AK asimilasyon arzular...

Ağla ağla şelale, ben Biontech deneysel sıvısını içime almıyorum millet "Türk'ten vurdurucam panpa" diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülke düşmanı ne kadar yabancı hayranı alık varsa bu sitede toplanıyor nedense!

• biontech de güvensiz aşı olduk 1 ay sonra covid oldum

• Kendine_Antagonist kullanıcısına yanıt
    Ülkenin başındaki adam Atatürk'ten sonra gelmiş en kaliteli adam bence. Yabancıları yalamayı bırakın, kendiniz olun biraz. Almanlar en büyük Türk düşmanıdır, bunu bir gün acı bir tecrübe ile öğrenmeyin.

• berk768 kullanıcısına yanıt

Ekmek kuyrukları hayaldi gerçek oldu mesela.

Harbiden gerçekleştirebiliyorsunuz demek ki...

• Almanya aşı satacak tabiki, niye bizim aşıya izin versinlerki. Gerçi tabibler odası diye işe yaramayan bir kurum varken düşmana ne hacet

• em007re E kullanıcısına yanıt
    Aşılar artık korumuyor zaten hafif atlatmanı sağlıyor o kadar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • benmisim kullanıcısına yanıt
    Sorun siyasi kardeşim bunların derdi iktidara olan düşmanlıktan dolayı Türkiye çok kötü bir yer olmuş ya iyi bişi olursa da inanamıyorlar neden zira hangi yönetim yapmış kabullenemiyorlar.

CHP iktidar iken yapılsa benden senden fazla savunurlardı Türk aşısını.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aptal sürüsünün tamamen saçma politik kararı.

Kinlerinde boğulsunlar. Kanser ilacı bu ülkeden çıksa bahane bulurlar.

Kimse bana tatava yapmasın. Ortalıkta onlarca aşı var bal gibi kabul görüyor.

• 435 4 kullanıcısına yanıt
    Almanya ve Avrupa çin aşısını da kabul etmiyor. Ayrıca Aşı için harcadığımız paranın haddi hesabı yok. Direk dışarı giden bir para . Önce sağlık tabi ama kendi üretimimiz bir aşının olması da önemli. Umarım turcovac başarılı olur ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skesk -- 16 Ocak 2022; 20:20:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Türkiye de yaşıyorsan başka ülkeye kaç. Kendi kimliğine kin tutan başka millet yoktur.

• sen kimsin ya cibilliyetsiz diyordu bilim kuruluna.. kasimpasali lise mezunu bile olduğu şüpheli birisi
    şimdi çıksın konuşsun ey Alamanya sen kimsin ya
    benim milli uçağım 2011 de göklerde tek
    milli tarafı silecekleri olan togg da seneye yollarda
    enflasyonumda dünyada zirvede
    kork alamanya şeklinde posta koymasını bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skesk S kullanıcısına yanıt

ben sağlık çalışanıyım gitmek için her gün türlü türlü şey kovalıyorum. Umarım sağlıkçı arayan bir ülkeye gideceğim bir gün.

• Allah bir dese inanilmayacak sahis soyluyorsa ben kefilim diyorsa kacicaksiniz.

• samtiger kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi. Umarım gönlünüze göre bir ülkeye gidersiniz. Ama bu ülkenin yeri ayrı. En iyi ülke olarak bildiğimiz İsviçre Zürih doğumluyum. Hayat oralarda da çok parlak değil. Orada değil burada yaşamayı tercih ettim. Londra ya 2 hafta gezi için gittim , dönüşte istanbula uçak inince toprağı öpesim geldi. Yurtdışı na her çıkışımda tr nin kıymetini daha çok anlıyorum. Bir çok olumsuzluklar olmasına rağmen .

• skesk S kullanıcısına yanıt

Hocam bu göreceli kavram. Bende aile,akraba ilişkileri zayıf ben tek yaşamayı seven biriyim. Oraya gideceklerin bir çoğu yalnız kalmaktan türkiyedeki arkadaşlıkları gibi rahat iletişim kuramamaktan korkuyorlar. O ortam hiçbir zaman bulunamaz bu doğru. Ama gerçekten ülkenin her şeyinden bıktım. İşçisi,memuru,mühendisi,doktoru herkes şikayetçi ve haklı. İşçi diye bir kavram yok köle var. Doktora verilen maaşlar, şiddetlerde sahip çıkmayan hükümet.... Hiçbir işini doğru düzgün yapamıyorsun illa her yerde torpilin olacak. Vallahi bıktım 100binlik arabaya 400bin ötv alınmasından bıktım. Arabayı üreten firma bizim hükümetin kazandığı vergiden daha az kazanıyor. İçtiğin sütten bile vergi kesiliyor. Bir insan iphone almak için 20bin ödemek zorunda olur mu ya. Bir oyun konsolu 13bin tl. Avrupada bir hemşirenin aylık maaşıyla 4-5 tane alabildiği şeyi biz bir maaşımızla alamıyoruz.

Sadece ekonomi şikayetim değil bu ülkenin olaylara bakış açısı beni bıktırdı. Ülkesini 20 yıldır batıran hükümetin bu kadar pohpohlanması artık zoruma gidiyor. Dünyanın en çok vergi veren ülkesiyiz ama en az hizmet alan da ülkesiyiz. Geçen yaz tüm ormanlarımız yandı o kadar vergi sonrası bir tane uçağımız yok. Nerde bu vergiler? Saray masraflarında...bir bakanın 10 tane makam aracıyla gezmesinde hepsi... Hükümetin israflıklarında...

daha fazla yazmayacağım yeter

• 435 4 kullanıcısına yanıt

Vay anasını 2013'e kadar Ecevit yönetmiş Almanya'dan Turkovac'a izin çıkmadı: Aşıyı olanlar ülkeye giremeyecek  Eskişehir'den bahsederken İzmir'den bahsetmemekte nasıl diyim. Omurga testi olmuş sayın doktor. Paradoks Almanya'dan Turkovac'a izin çıkmadı: Aşıyı olanlar ülkeye giremeyecek  (Binali Yıldırım neredeyse kazanıyordu)

Acaba o da mı kemer sıkma politikasının ekmeği idi? Almanya'dan Turkovac'a izin çıkmadı: Aşıyı olanlar ülkeye giremeyecek 

Bu arada İstanbul'da her konuda köstek olduğu YALANı takip ettiğin haber kaynaklarında (Tele1, Halktv, KRT, FOX, Sözcü vs.) var ne yazııkki.

Üstad doktorsun ama azılı bir muhalifsin. Kusura bakma. Konulara reel yaklaş. Yoksa insanlar kendini sana emanet etmez. YAZIK Almanya'dan Turkovac'a izin çıkmadı: Aşıyı olanlar ülkeye giremeyecek 

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.