Şimdi Ara

Almanya oturum talebim kabul edildi. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
10
Favori
51.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
285 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz yorumları okudum, bu tam yontulmamış , cahil dedikoducu erkekler olurya , başlık sahibi galiba öyle ya, emin olmamakla beraber :D

asıl topraklarında birşey olamamış , herkeside mutsuz birşey olamamış zanneden, hep itilip kakılan , asosyal biri gibi yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Belki 5 e yakın mesaj yazdın çoğu haset içerikli.
    Sana uzun uzun cevap yok
    Allaha havale ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 24 Mart 2019; 18:26:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

biraz yorumları okudum, bu tam yontulmamış , cahil dedikoducu erkekler olurya , başlık sahibi galiba öyle ya, emin olmamakla beraber :D

asıl topraklarında birşey olamamış , herkeside mutsuz birşey olamamış zanneden, hep itilip kakılan , asosyal biri gibi yazıyor
    İnsan başkalarını eleştirirken biraz da kendini anlatırmış. Biraz da kendinize bakın.
  • quote:

biraz yorumları okudum, bu tam yontulmamış , cahil dedikoducu erkekler olurya , başlık sahibi galiba öyle ya, emin olmamakla beraber :D

Seninle mahşerde görüşürüz.
    En son bana bunu söylettin.

• Hayırlı olsun,
    Senin adına sevindim.
    Almanya'ya gidince tavsiyem bir youtube kanalı aç ve burdaki mesajları da okuyarak bakın bana 1 sene önce bunu demiştiniz, o zaman Euro kuru şukadar dı, şimdi bakın bu kadar olmuş, ben şu kadar maaş alıyorum, diye kanal aç. Tutuyor. Murat özün vs. gibilere bak görürsün.

2. mesele bir müşterimden edindiğim bilgiye göre Almanya da konut kredi faiz oranları çok düşükmüş, 20 yıl vadeli çok düşük kredi varmış, hemen bir ev almanı öneriririm Kiralar 1000 Euro civarındaymış, kredi taksidinde buna yakınmış zaten. Müşterim 150 bin euro çektik, 175 bin euro ödeyeceğiz 20 yılda demişti. Biz burda 100 bin tl çeksek şuanki kredi oranlarına göre 190 bin yapıyor 10 yılda o da. Düşün aradaki faiz kazığını. Biri 20 yılda 150 bine 25 bin ödüyor, diğeri 100 bine 10 yılda 90 bin ödüyor.

3. mesele, yurda dönerken heryıl altına son model arabayı kiralayıp gel, burda sana laf edenlerin dibini düşür, ağzını 10 karış açık bırak vs. görgüsüzlük diyenler çıkabilir, ama şunu unutma, imkanın var ve sen bunu yaşıyorsun. Youtube'da Japonic diye bir kanal sahibi var, o adam yanlış bilmiyorsam yozgatlı ama japonyada yaşıyor ve şuan nissan GTR aracı var, ordaki maaşına göre çok ucuza aldı son 1 yılda 3 tane araç değiştirdi. Burda o araç 1 milyon üzerinde satılıyor.

4. mesele, forumda seni çekemeyenler olmuş. Ama o çekemeyenler ellerinde imkanları olsa, böyle bir seçenek sunulsa 1 sn düşünmeden bavul bile hazırlamadan hemen uçak biletini alıp ülkeyi terk edecek kişilerdir.

Hayırlı uğurlu olsun.

• Ülkeden kaçmanın yolunu arayan yüzbinlerce insan olması çok acı bir tablo.Ülkede işlerin iyi gitmediği çok net.Düzeltmek için halkın kendisine çeki düzen vermesi lazım.Ahlaki çöküntü giderilemediği için büyük sorunlar mevcut.
  • H.E.B Sup kullanıcısına yanıt
    Yorumlardan belli olmuyor mu?
    Bu forum bile beni haksız duruma düşürmedi

• Hâlâ teyzesinin, halasının kızları ile evlenenleri görüyoruz. Üstüne bir de bunun normal bir durum olduğunu savunup anlayış beklemiş bizden. Git kardeşim git. Hepiniz gidin mümkünse.

Not: Trakyaspor

• amanhem kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim emin olun gittiğim zaman bir konu açacağım ve burdaki insanlara almanyadaki yaşamı anlatacağım.

• kral gibisin haa,geçen ay oradaydım.hayatın ne kadar rahat ve kaliteli olabileceğini gördüm.
  • Bizim binadan bir komşu uzun süre Rusya'da calıştı neyse oradan bir bayanla evlendi ve Türkiye de yaşamaya başladılar. Türkiye ye yerleştikten sonra Çocukları oldu . Tabi baba gün boyu işte olunca anne de çocuklarla rusça konuşunca çocuklar çok rahat rusça konuşuyor ama Türkçeden eser yok desek yeridir. Türkiye de oldukları halde çocuklar rus örf ve adetlerine göre büyüyor

Bunlar senin için önemli ise dikkat et sen birde Almanya'da yaşıyor olacaksın .

• Konuyu ilk gördüğümde sevinmiştim. Daha sonra akraba evliliği olayını görünce bastım kahkahayı geçmiş olsun kardeş artık çocuğunuz yarım doğduğunda yetkililerden yardım istersin.
  • Oraya gidince daha mutlu olacagini mi saniyosun. Avrupa ulkelerinin ic yuzunu gidince göreceksin ve ulkene dönmek icin dua edeceksin.
    Ulkenin cokusu demissin. Bu ulkenin son karis toprağına kadar o toprak icin savasirim biz ecdadimizdan bunu ogrendik.. saglicakla.

• Tamam bu çöküş silahla olmayacak yalnız haberin olsun. Bir millet ahlaken çökerse ne yapacaksın bu önemli.

• Kardeşim Konya li misin? Alıntılarsan sevinirim sorularım olacak sana =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

Kardeşim Konya li misin? Alıntılarsan sevinirim sorularım olacak sana =)
    Evet

• Sen gitsen başlik acarmiydin.az dur egleniyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Sen gitsen başlik acarmiydin.az dur egleniyoruz
    Blokluyorum artık.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.