Şimdi Ara

Almanya oturum talebim kabul edildi. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
10
Favori
51.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
285 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gidenler hep bi bahanenin ardına sığımıypr, lakin kağıt üzerinde haklılar.
    Üç günlük dünya, ben değişmem vatanı.
    Herkesin görüşüne saygılıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahlaki çöküş var doğru. Adaletede güven kalmadı. Fikir özgürlüğü yok. Ama bu kadar başıboşluk bir yerde de farklı bir özgürlük çeşidi getiriyor. Çünkü kurallara uymak zorunda değilsin. Avrupada araba park etmek bile başlı başına bir sorun. Bizde boş bulduğun her yer otopark mesela.

Bana görede son derece yanlış ama bu benim fikrim. Eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın. İsteyen istediği insanla evlenebilir. Merakımdan soruyorum yakın akraba evliliklerinde çocuklarda sağlık sorunu riski yok mu?

• gitmekte haklısın hocam ama oturum iznini gördüğüm kadarıyla kolay almışsınız gibi bir zorluğu yok mu
  • Her şey güzel hayırlı olsun da akraba evliliği olduğu için çocuklarınız olunca kalıtsal bir hastalık taşıma olasılığı çok yüksek Allah bilir ama belirli bir olasılık var ve siz akraba olduğunuz için çekinik genlerin çocukta bulunma ihtimali, iki yabancının evlenmesi sonucu doğan çocuğun hasta olma ihtimalinden çok yüksek.Ama tekrar hayırlı olsun.

• Beyin bedava aslında ama bazı arkadaşlar ısrarla kullanmayı reddediyor

• elLbufFer kullanıcısına yanıt
    Bide ordaki toplumsal çöküşü ve küfürleri görsün.Adamlar esrarla ve birayla yatıp kalkıyorlar haberi yok.

• herons kullanıcısına yanıt
    Hmmm Benim arkadaşım Tufan'ın mekanına gidiyorsun.Oda orda opelde çalışıyor.Hayırlısı olsun.Yanlız emeklilik yaşın 71 olacak bunuda hesaba katıp git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timurray -- 27 Mart 2019; 3:35:9 >
  • Demekki onu baya fazla çalıştırıp,Oraya gittiğine pişman ve beter etmişlerki memlekete dönecek takati kalmamış garibimin

• adyxan kullanıcısına yanıt
    Onlar küfür etmiyormu?Onlar bi küfür eder aklın şaşar.Bari böyle hikayelere inanmayın Türkiyenin heryerinde ne varsa tüm dünyadada aynıdır.Siz zannetmeyin almanya kusursuz masallar ülkesi.Tamam araba,benzin ve gıda ucuz ama ya ev Türkiyeden ucuzmu!Türkiyede kendin çalışarak 3+1 ev alırsın ama Almanyada böyle bir evi hiç alamazsın.Ev alamadıktan sonra ne yapayım öyle ülkeyi.Birde almanyanın gıdalarıda çok ucuzdur ama emülgatörlerden geçilmez.Ucuz sanayi üretimidir hepsi.Zaten belli bi yaşdan sonra hastalıkdan kırılıyorlar,Orda çalışanların çoğu emekli bile olamıyor.Kaldı ki emeklilik yaşı 71 oldu olacak orda,Şimdi hiç olamazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: troley111

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sana bu video ile cevap veriyorum kardeşim
    Gıybeddin Gıyaklıbaturyoutube
    Sizce Gençlik Nereye Gidiyor?
    https://www.youtube.com/watch?v=aj2BNMJVp7w

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

sana bu video ile cevap veriyorum kardeşim
    https://www.youtube.com/watch?v=aj2BNMJVp7w

Alıntıları Göster
    Sigaramı yaktım. Sonunun gelmesini bekledim ama dayanamadım uykum geldi. Kısaca özetlersen çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: troley111

Sigaramı yaktım. Sonunun gelmesini bekledim ama dayanamadım uykum geldi. Kısaca özetlersen çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    yani bizene banane sanane :D defolup gitmedi mi bu adam , hani bırakıyordu forumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

yani bizene banane sanane :D defolup gitmedi mi bu adam , hani bırakıyordu forumu

Alıntıları Göster
    Türkiye'de gece değil mi? Sıcacık yatağındadır şimdi yumuşak yumuşak.
  • Fanatik Nostalji Dizileryoutube
    Halis Yine Sapıttı - Bizimkiler
    https://www.youtube.com/watch?v=1QD5nEsFKSc

Yumuşak yumuşak bizimkiler dizisindeki Halisin repliğidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troley111 -- 27 Mart 2019; 6:26:47 >
  • Teyze/Amca çocuğuyla evlenmek ensesttir. Bunun kültürle, yaşadığın yerle açıklanacak bir yeri yoktur, zira biyoloji biyolojidir.

Onun dışında iyi şanslar. Umarım klasik İçanadolulu ALAMANCI olup da ana karanın aydın Türklerini utandırmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timurray

Demekki onu baya fazla çalıştırıp,Oraya gittiğine pişman ve beter etmişlerki memlekete dönecek takati kalmamış garibimin
    Geçen WhatsApp 'dan ayağının fotoğrafını atmış "tırnak batti" diye 12 gun rapor veemisler yatıyordu

"Abi ne zaman geliyon " diyom doğmamış çocuğuna "çocuk büyüsün de oyle gelirim yeğen" diyor

10 dakika yaninda konuşsun ne sinir ne stres bırakır özledik tabi
    1 yılı aştı memlekete gelmeyeli

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.