Şimdi Ara

Almanya oturum talebim kabul edildi. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
10
Favori
51.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
285 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gelişmişlik hmmmmmm gelişmişlik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwsehmus

Hocam orda ne iş yapacaksınız?
    Bir firmaya/fabrikaya girip çalışacağım.
    Bir kaç yer var hali hazır gidince düşünmek istiyorum bu konuyu aslında.

• Umarım iyi bir iş bulabilirsin. Ne olursa olsun çalış.

Almanyadaki türkler den olabildiğince uzak durmaya çalış, hiç birine güvenme.
    Hele de Almanyada doğmuş büyümüş Türklere dikkat et onlar senden bizden çok farklı düşünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Almanya'da 5 koyunu kaybedip geri gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam hayırlısı olsun arkana bile bakma kaç git diyecekken , teyze kızı ile evlendim demedin mi dumur ettin beni. Nasıl bir ironi bu ahlaki çöküşten bahsedip teyze kızınla evlenmen ve buna 'dinen akıncası yok' deyip kılıf bulman. işte asıl ahlaki çöküşün başladığı nokta bu. Hadi eskiden yapılmış cahilmiş insanlar nüfus bu kadar yokmuş 15 - 20 haneli köylerde kim kimle evlenecek anlarım ama sene olmuş 2019 'teyze kızımla severek evlendik'' yahu bir git arkadaşım, kardeş olman gereken insan o senin ki kardeşin bir tık altı zaten. Sen almanyaya değil uzaya gitsen ne olur allah aşkına mümkünse dönme
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersosmos

Bu Almanya'da 5 koyunu kaybedip geri gelir.
    O kadar eminsin yani.. allah allah

• quote:

Orijinalden alıntı: mustyblack

Tam hayırlısı olsun arkana bile bakma kaç git diyecekken , teyze kızı ile evlendim demedin mi dumur ettin beni. Nasıl bir ironi bu ahlaki çöküşten bahsedip teyze kızınla evlenmen ve buna 'dinen akıncası yok' deyip kılıf bulman. işte asıl ahlaki çöküşün başladığı nokta bu. Hadi eskiden yapılmış cahilmiş insanlar nüfus bu kadar yokmuş 15 - 20 haneli köylerde kim kimle evlenecek anlarım ama sene olmuş 2019 'teyze kızımla severek evlendik'' yahu bir git arkadaşım, kardeş olman gereken insan o senin ki kardeşin bir tık altı zaten. Sen almanyaya değil uzaya gitsen ne olur allah aşkına mümkünse dönme
    Bir teyze kızı algısı oldu gidiyor birazdan konuyu ediyleyeceğim bu konu için teyze kızıyla evlenmek bizim geleneğimizde ensest değil dinende caizdir.
    Dolayısıyla burada bir ahlaksızlık yok.

• Ahahsy ahlaki çöküş deyip teyze kızına hallenmek... bir de severek demiş... hee oldu binlerce km den aşk yaşadınız zaten. Bu tipleri bilirim. Aynısını bizim köyd3n biri yapmıştı. Çocuk çirozun tekiydi. Türkiye de bir baltaya sap olamadı sırf Kanada'ya gidebilmek için hayatında hiç görmediği yakkaşık 150kiloluk dayı kızıyla evlendi.

• herons kullanıcısına yanıt
    Sizin din neymiş öylede ensest ilişki caizdir diyor günah günah dünyaya bile bile getirceğiniz sakat çocuğun hesabını kime vereceksiniz. Gel dön bu ensest ilişkiden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herons

Bir teyze kızı algısı oldu gidiyor birazdan konuyu ediyleyeceğim bu konu için teyze kızıyla evlenmek bizim geleneğimizde ensest değil dinende caizdir.
    Dolayısıyla burada bir ahlaksızlık yok.

Alıntıları Göster
    Dinine göre müslüman ülkelerinde yaşaman gerekiyor, bu işine gelmiyor değil mi? Belkide haberin bile yoktur bundan.

https://youtu.be/pfOzuBUj-io

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Dinine göre müslüman ülkelerinde yaşaman gerekiyor, bu işine gelmiyor değil mi? Belkide haberin bile yoktur bundan.

https://youtu.be/pfOzuBUj-io

Alıntıları Göster
    Benim dinime göre dünyanın her yerinde yaşayabilirim.
    Öyle bir kısıtlama yok tamammı kardeşim.

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    Dini bir kenara bırak almanya da teyze kızıyla evlenmek kanunen yassk mı onu söyle??

• celades kullanıcısına yanıt
    gönül bu onada konar bunada .bak ben seni hiç görmedim belki çok uzaktasın ama ilgimi çekmeye başladın .belki seni biraz daha takip etsem aşık bole olabilirim.

• Almanya, Fransa ve bilimum diğer avrupa birliği ülkeleri = Çöp

İngiltere ve ABD dışındakiler yalan arkadaş..kim ne derse desin. Arkadaşa hayırlı olsun, evliliği de hayırlı olsun Allah bir yastıkta kocatsın.
  • quote:

Benim dinime göre dünyanın her yerinde yaşayabilirim.
    Öyle bir kısıtlama yok tamammı kardeşim.

Alıntıları Göster
    Kur'an'ı oku sonra konuş.

• Ülkenin durumundan dolayı kaçan kaçana, son zamanlarda ispanya'ya bir sürü türk kızı ispanyollarla evlenip geldi. Bir sürü türk bayanla tanışıyorum hepsi son zamanlarda ispanyol'larla evlenip gelmiş. Tek tük ispanyol kızıyla evlenen erkek var ama şimdiye kadar sadece 3 tane rastladım.
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Müslümanlar hırıstiyan ulkere göc edebilirler .müslümanlar ilk göçünü peygamberimiz zamaninda habeşistan a yapmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyunsavar -- 24 Mart 2019; 17:4:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Kur'an'ı oku sonra konuş.

Alıntıları Göster
    Böyle bir kısıtlama yoktur.
    Bütün mülk Allahındır.
    Bütün her yere gidebilirim hiç bir beis yok.
    İslam nasıl yayıldı sanıyorsun?
    Eğer müslüman olmayan ülkelere islam gitmeseydi bunkadar inanan olurmuydu?
    Düşün inşallah sen.
    İnsallah okuyacağım.

• AnondraX kullanıcısına yanıt
    evet eğitimliysen bu ayrımı gayet yapman lazım. yoksa üniversitede adamla dalga geçerler gördük, yaşadık biliyoruz.
  • quote:

Böyle bir kısıtlama yoktur.
    Bütün mülk Allahındır.
    Bütün her yere gidebilirim hiç bir beis yok.
    İslam nasıl yayıldı sanıyorsun?
    Eğer müslüman olmayan ülkelere islam gitmeseydi bunkadar inanan olurmuydu?
    Düşün inşallah sen.
    İnsallah okuyacağım.

Alıntıları Göster
    Bilgin olmadan konuşma. Git oku sonra gel. Okumaya üşeniyorum diyorsan attığım videoyu izle ayet gösteriyor adam.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.