Şimdi Ara

Almanya oturum talebim kabul edildi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
481
Cevap
10
Favori
51.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
285 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dil kursuna mecburi gittim almanca seviyem ortaya yakın
    Ayrıca bahsettiğim ahlaki çöküntü konuma gelen yorumlardan belli oluyor evet gerekirse çöp toplarım haram değil. Ayıp değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 25 Mart 2019; 1:26:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EFF95B10

Bu mesaj silindi.
    Rencide etmemek adına yorum silinmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 22 Mart 2019; 17:24:10 >
  • Hadi yallah

• Klasik ergen muhabbetleri.
    Kaç kurtul gardeşim
    Almanya da seni sınırda karşılayacaklar, araba ve ev anahtarlarını verip başka bir ihtiyacın var mı diye soracaklar. Hayat orada coq güzel. Çimlerin üzerinde mutlulukla seke seke yaşarsın. Ülkeni aşağımayı da unutma. Cool olursun.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 22 Mart 2019; 17:13:53 >
  • herons kullanıcısına yanıt
    benim amcam 1 sene beklemişti öyle. konuşabiliyor isen birazda olsa rahat edersin dil gerçekten önemli malesef. Ne iş yapmayı düşünüyorsunuz? Amcam 5 sene önce normal işçi olarak çalışırken şimdi şirket sahibi kafayı kullanan aç kalmaz. Umarım isteklerinize kavuşursunuz hayatta başarılar..
  • Duyanda marsa gidiyor sanir. Almanya iki saatlik yoldur ucakla. Umarim alisirsin orda dogup buyumeden gidenler hele ithal damat olarak gidenlere aciyorum. Sonucta hem gurbet hem icguvey olmak zor. Ahlaki cokuntuden bahsetmissin, Almanyada ahlak anlayisi cok farklidir sonra ordanda kacma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 22 Mart 2019; 13:36:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim bazıları gibi boş konuşmadığımnız çin
    Eşim hali hazırda calısıyor allah nasip ederse gider gitmez bende calısacağım 2 max 3 yol içinde kendi şirketimi kurmak istiyorum ilk 3 yıl geçiş dönemi olarak hesapladım tabi Allah daha iyi bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 22 Mart 2019; 13:35:59 >
  • Hayirli olsun hocam iyi yapmissin TR de yasanmaz artik.

Kotu yorumlari takma cekemeyen cok var burda. Neler gordum ben yillarca basindan gecen bi olayi anlattiginda hakaret edecek kadar kiskanc adamlar var.

Hayatini kur her turlu rahat edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EFF95B10

Bu mesaj silindi.
    Rencide etmemek adına yorum silinmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 22 Mart 2019; 17:24:57 >
    kimsenin işini küçümsemem çöpçü kartoncu dahi olsa bir insan eğer namusu ile iş yapiyor ise o para helal olsun. Çalışıp yılmaz iseniz başarılamayacak hiçbirşey yoktur. Umarım hayatımız düzenli sağlıklı ve mutlu olur
  • Hayır şimdi çöçülük yapmayacağım ama gerekirse yapılır nedir yani içkimi satıyorum kumarmı oynatıyorum sonuçta kamu hizmeti birileri yapması gerekiyor. Şöyle bişşey var almanlar çöcülere çok saygı duyuyor çünkü çalışmayı seven bir millet ve çalışan insanlara çok saygı duyuyorlar ama bunun gibi tipller eşini dostunu aşağılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 26 Mart 2019; 8:13:5 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    İç güvey değilim evimiz ayrı

Sen simdi evin ayri olunca ic güvey olmamismi oluyorsun? Orda ipler Kayinvalidenle esinin elinde, islerine gelmeyince tekmeyi bassalar oturma izninde biter. Icgüveyin krali olnussun haberin yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: herons

Teşekkür ederim bazıları gibi boş konuşmadığımnız çin
    Eşim hali hazırda calısıyor allah nasip ederse gider gitmez bende calısacağım 2 max 3 yol içinde kendi şirketimi kurmak istiyorum ilk 3 yıl geçiş dönemi olarak hesapladım tabi Allah daha iyi bilir
    konu fake koy vizeni görelim

2-3 sene içinde şirket kuruyormuş la o kadar paran olsa ne işin var almanyada türkiyede krallar gibi geçinirsin zaten

muhtemelen evde pinekleyen bir liselinin hayallerini okuyoruz
    Yani eywallah hayırlı ugurlu olsun.
    Da ; Forumda çok takılmıyorsun ama gelip içini dökesin gelmiş herhalde ?
    Üç sene sonra ; acun abi ben almanyadan geliyorum bitbakıs yapacam diye görüşmemek üzere diyelim o vakit.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen gidemezsin , gidecek olan bu kadar yakınmaz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.