Almanya'dan PS4 aldım. Bugün ilk defa başına oturacağım. Bununla ilgili bir kaç sorum olacak size...
- Gördüğüm kadarıyla oyunlarda PS3 gibi yine bölge kodları var... Almaya'dan aldığım için oynayamayacağım bir oyun var mı? Veya bana sorun çıkaracak? Hangi bölgeleri tercih etmeliyim?
- PSN hesabını Hong Kong'dan alırsam sorun çıkar mı?
Oyun kısıtlaması yok. Sadece filmlerde problem olabiliyormuş sanirim ki Almanya Pal oldugu icin Turkiye de satilan filmlerde o sorunu yasamazsin. Psn hesabıyla ilgili olarak şöyle bir örnekle anlatayim. Benim konsolum pal elimdeki oyun pal ama psn hesabim us bundan dolayi dlc indiremem bir ise yaramaz. Us psn pal yerine ntsc olarak gectigi icin dlc alacagim oyunlar ntsc olmali. Bunun disinda hic bir durum yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Çok teşekkür ederim hocam.
Hayırlı olsun bende Almanyadan aldım. Makine Türkiyede satılanla birebir aynı sadece garantisi geçmiyormuş. Pal olduğu için oyunlar filan sorunsuz çalışır. Sadece bozulursa sıkıntı.
Artık onu göze alacağım hocam, 2 kol LBP 3 ve kamera dahil 1.250 TL'ye mal oldu... Bozulursa da parası neyse vereceğim artık :) Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme