Şimdi Ara

Almanya ucuz diyenler. 1 haftalik aldiklarim ve fiyati 170 euro ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
420
Cevap
8
Favori
25.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almanyanın çomarı da çekilmiyor be migrostan kıyma linki atmış birde
  • Olm bizimle kafa bulma seni pis döverim ha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu almanya iyi değil konularını anlamıyorum. Kötüyse buraya bekleriz bro. İyiyse oraya gidin. Durduğunuz hata. Konu açıp 55587 tane entry atmanın anlamı ne ki? Ne gurbetçi kardeşlerimi tr gelir (bu entrilery okuyup) ne bizim vatandaşımız gitmeyecekken bu enttry görüp oraya gider. Ne istiyorsunuz. Almanyadaki vatandaşlarımız da kötü durumda diyip dövünelim mi ? Ağıt mı yakalım? Gerçekten amacı anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 16 Haziran 2019; 15:26:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

Konu fotoları ve alışveriş kendisine ait değil. Daha önce bir gurbetçi bu fotolarla yaptığı alışverişi paylaşıp Almanya da yaşam standartları yüksek tarzı konu açmıştı. Onun fotolarını alıp ironi yaparak dalga geçmiş aklınca.

İşin özeti : Türkiye ye göre Almanya nin yaşam standartları 3-4 kat daha yüksek.
    Almanya ucuz diyenler. 1 haftalik aldiklarim ve fiyati 170 euro !

iftira atmaya hala kararli misin? al simdi baska bir ispat. soslayip dinlenmeye yatirdim...

• Bunların dertleri başka arkadaşlar, orada kendilerini çok güç şartlarda yaşıyor gibi göstermeye çalışıp her yıl en pahalı otellerde villalarda gelip tatil yapıp gidiyorlar.

Almanya nın ekonomik gücünü bizden kötü gibi göstermeye çalışan bi insanın hiç bir sözüne güvenilmez ,dünyanın düz olduğunu iddia eden kafadan farksızdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Acidim la garibe. Bimde 170€ ya bundan fazlasini alirsin. Hemen vatanina geri dön kardes.
    Bir de herşeye zam geldi derler inanmayın, az önce bim tost ekmeği aldım, 1.80 di, 3.60 olmuş, güncelleme olmuş yani, zam yok, fiyatlar çok uygun.

• Sadece 7.5 kg et ve biz burada tavuk eti olarak alsak kg fiyatı 25ten 175tl yapıyor.

• Türkiyede adam aldığı paradan bırak köşeye koymayı 2020 lira alıyorsa 2500 3000 civarı gideri oluyor. Et denilen o gıdayı senede 1 kere kurban bayramından kurban bayramına ya görüyor ya görmüyor. Hakikaten takdir ediyorum seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wholtran -- 16 Haziran 2019; 16:8:15 >
  • 20 yıl Turkiyede 11 yıl Almanyada yaşayan biri olarak soyluyorum bu nankörleri almanya olsam direk yurtdisi ederim yedikleri kaba pisliyorlar.Almanyayi beğenmiyorlar gitmiyorlarda .Ben Türkiyeli çok seviyorum ama yaşamak için standartlar çok düşük.Tabiki Alamanya bizi gıskaniyaaaahh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OT_MARİ -- 16 Haziran 2019; 16:21:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluedevil866

iftira atmaya hala kararli misin? al simdi baska bir ispat. soslayip dinlenmeye yatirdim...

Alıntıları Göster
    İyi troll Luk yapıyorsun helal. :)

• tipik almancı konusu.
  • ya senin olmayan .. daha ne alacan her hafta 2.5 kg et mi yiyosun her hafta litrelik yağ mı bitiriyosun bi de 4 haftayla çarpmışsın. baya sövdüm ama burdan yazmıyorum anladın sen onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: OT_MARİ

20 yıl Turkiyede 11 yıl Almanyada yaşayan biri olarak soyluyorum bu nankörleri almanya olsam direk yurtdisi ederim yedikleri kaba pisliyorlar.Almanyayi beğenmiyorlar gitmiyorlarda .Ben Türkiyeli çok seviyorum ama yaşamak için standartlar çok düşük.Tabiki Alamanya bizi gıskaniyaaaahh
    adam herhafta 2.5 kg et alıyo galiba bi de 4 ile çarpmış aylık masrafım 500-600 euro diyo..

kıyma kilosu 40 lira falan 2.5 kilo 100 lira yapıyo sadece adam dünyaları almış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tar Goroth

adam herhafta 2.5 kg et alıyo galiba bi de 4 ile çarpmış aylık masrafım 500-600 euro diyo..

kıyma kilosu 40 lira falan 2.5 kilo 100 lira yapıyo sadece adam dünyaları almış

Alıntıları Göster
    yukaruida resmi koydum. az sonra 2,5 kg olani yiyecegiz.

carsamba da digerini yapicaz. diger gunlerde de tavuk ve kiymayi yiyecegiz.

ne var 7,5 kg et bu kime yeter 1 hafta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedevil866 -- 16 Haziran 2019; 16:37:26 >

• Sen buraya gel. Bu fistekileri 2 kez alirsin. Ve asgari ucretin biter...

• Et konusu hemşeri hemşerisini lafını hatırlattı.bi allah demek boyle farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

İyi troll Luk yapıyorsun helal. :)

Alıntıları Göster
    trollukle alakasi yok. adamlar iftira atmaya basladi.
  • Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 16 Haziran 2019; 16:46:18 >
  • almanya'da ağlıyorsan burada intihar edersin sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.