Şimdi Ara

Almanya ucuz diyenler. 1 haftalik aldiklarim ve fiyati 170 euro ! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
8
Favori
25.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bluedevil866

Turkiye de arabalar pahali zeki insan. benim dedigim sizin sandiginiz gibi 10 yillik merco e kasalar 5000 euro vs degil ... sizin sandiginiz burada biz para siciyoruz herhalde veya merco bwm perminum araba almayanlari dovuyorlar vs...

Alıntıları Göster
    türkiyede döviz kurundan dolayı pahalı. yoksa pahalı sayılmaz. yiyecek içecek özellikle çok ucuz. evler zaten ucuz. giyim de ucuz.
  • bluedevil866 B kullanıcısına yanıt
    Dikkat ettiysen ben ayağını yerden kesecek bir araba demişim. Mercedes e class dan bahsetmiyorum. Ortalama ayağını yerden kesecek arabadan kastım 2012 2013 jetta ayarında arabalar. 5000 euroya bulunur yanlışsam düzeltebilirsin. Orda halk arabası olarak geçiyor burda insanlar vw e binmek için kaç ay uğraşıyor lüks birşeymiş gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam dostum evde 4 kişiyiz diyorsun, 2300 değil 3 bin tl alan adam türkiyede 4 kişiyi senin kadar iyi gecindirebilir mi? Et yiyebilir mi? 4 kişilik aileni 2300 euro ya hallediyorsun bak cok sükür

Bak adamlar aciklamis alım gücümüz düsük kardesim düsük hesaplaniyor bunlar

Almanya ucuz diyenler. 1 haftalik aldiklarim ve fiyati 170 euro !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inferno10 -- 13 Temmuz 2019; 12:3:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Corleone_

Dikkat ettiysen ben ayağını yerden kesecek bir araba demişim. Mercedes e class dan bahsetmiyorum. Ortalama ayağını yerden kesecek arabadan kastım 2012 2013 jetta ayarında arabalar. 5000 euroya bulunur yanlışsam düzeltebilirsin. Orda halk arabası olarak geçiyor burda insanlar vw e binmek için kaç ay uğraşıyor lüks birşeymiş gibi.
    yani o sekilde 10 yillik fordlar vs ucuzlar. ford ka lar mesela 1000 euro alti ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inferno10

Tamam dostum evde 4 kişiyiz diyorsun, 2300 değil 3 bin tl alan adam türkiyede 4 kişiyi senin kadar iyi gecindirebilir mi? Et yiyebilir mi? 4 kişilik aileni 2300 euro ya hallediyorsun bak cok sükür

Bak adamlar aciklamis alım gücümüz düsük kardesim düsük hesaplaniyor bunlar

baka bulgaristan ve yazilimcilik konusu actim.

bulgaristan artik avrupanin yazilim ussu haline geliyor. IBM den tut SAP sistemlere kadar bir cok urun artik orada uretiliyor.

ortalama bir 4 5 yillik yazilimci maasi 6000 leva. 3050 euro yapiyor.

yani sofya da 4 5 yillik bir yazilimci ortalama net 19.900 lira aliyor aylik.

almanya da ben bilg muh diyelim. 45.000 euro veriyor burut maasin. peki sence eline ne kaliyor vergiler dusunce ?

Almanya ucuz diyenler. 1 haftalik aldiklarim ve fiyati 170 euro !

aylik 2345 euro . senelik 28.900 euro kaliyor Net olarak!

peki bu para devlete gidiyorsa nasil alman devletinin hala 500 milyar dolar borcu var.

parayi Merkel yahudisi kimlere veriyor bakalim

bak iste benim vergim, merkel yahudisi sag olsun bu adamlara gidiyor. suriyeliler de var tabi. ben sabah 6 da isime giderken bu 35 40 yasinda adamlari ayyas sekilde trenlerde evlerine donerken goruyorum! cunku calismiyorlar! job center paraya boguyor bunlari! goruyorsun ben 2350 euro net alirken bigl muhyim vs vs. o kadar sene okumusum.

2 cocuklu bir refugee yani multeci , 300 euro cocuk parasi 170 euro ek bakim parasi, 960 euro aile yardimi, 600 euro kira yardimi aliyor.

2 cocuklu bu refugeenin net aldigi para 2800 euro oluyor!

bu adam tabi altinda merso ile gezecek! cunku parasi her ay vaktin takir takir yatiyor!

iste sizin bilmek istemedikleriniz!!!

• Elin oğlu 500 Euro bile 2000 model arabaya biner su araba ÖTV muhabbet inden sonra 4000 TL ye satıldı şaka gibi ama gerçek
    hakan abibeyoutube
    bu fiyata araba !
    https://youtu.be/kFsqgRuCj-0

Tamam dostum dönebilirsin o zaman geri veya başka bir ülkeye taşın madem sevmiyorsun.

• Yaptığın alışverişi Türk Lirasına çevireceğine asgari ücreti Euroya çevirip kıyaslamayı dene bir de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahini ironi yapmıyorsa derhal banlanmali yaş kac diye sorucamda neyse annesine babasina acıdım evladim olsa red ederim tereddut etmem:/

• Oha ironi yapmıyor muş beyler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Inferno10

Tamam dostum dönebilirsin o zaman geri veya başka bir ülkeye taşın madem sevmiyorsun.
    Neden doneyim?

Bende veergi sisteminin bir parcasiyim... Elestirmek benim de hakkim.

Eleştirmeye tabi ki hakkın var ama bu kadar korkunç şiddetli laflardan sonra hala orada yasiyorsan demek ki yeterince dürüst değilsin dostum

• Sen sanki ingilterede de yaşamıştın. İngiltere vs almanya şeklinde bir konu açabilir misin? Olumlu-olumsuz yönlerini karşılaştıracak şekilde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Aylık net maaşı düşük gösterecek şekilde seçenekler seçmişsin ve
    www.brutto-netto-rechner.info
    Brutto Netto Rechner 2019 2018 Gehaltsrechner 2019 2018 Lohnrechner Gehalt
    https://www.brutto-netto-rechner.info
    'a göre geliri vergisini de yüksek çıkartmışsın.

Emeklilik sigortası (Rentenversicherung) bir kere zorunlu değil yani oradan çek €348 (
    emeklilik sigortasına ödenen para emekli olunca geri ödendiği için zorunlu bir kayıp sayılmaz, yani sağlık sigortası ile aynı kapsamda degerlendirilemez.) İşsizlik sigortası aynı sekilde zorunlu değil, bir €46 daha çek. En önemlisi aylık €3750 brüt gelir vergisi €617 değil, €398;
    www.brutto-netto-rechner.info
    Brutto Netto Rechner 2019 2018 Gehaltsrechner 2019 2018 Lohnrechner Gehalt
    https://www.brutto-netto-rechner.info
    'da senelik brüt €45.000 girince aylık vergi €398, bekarlık kesintisi (Solidaritätszuschlag) ise €33 değil, €21 ile sonuç olarak aylık net maaş €2973 çıkıyor.

• helal üstad her konuda MAT ediosun milleti ölü taklidi yapıyor baksana xd

• Ucuz işte U C U Z !! Ne kendini paralıyosun! Biz bi markete girip çıkıyoruz 200 lira tutuyo! Ne eti var ne sütü!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • biz evimiz kira olmadığı halde asgari ücretle gecinemiyoruz etin yüzünü dahi göremiyoruz ucuz almanya
  • Konu sahibi trol ,fazla takılmayın . Kendi kafasını yaşıyor
  • since2002 kullanıcısına yanıt
    Almanya'^da kiralar yüksek iddiası vardır bir de... daha bugün birisi dedi. Ona verdiğim yanıt:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/139127262
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.