Şimdi Ara

Almanya ucuz diyenler. 1 haftalik aldiklarim ve fiyati 170 euro ! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
420
Cevap
8
Favori
25.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta Santorini de denize sıfır restorant da kol kadar kalamar , salata , iki büyük bir küçük biraya 33 para (euro) verdim. Sakın cevirmeye kalkmayın. Yada isteyen cevirsin o haliyle bile ucuz.
    Memlekette bizi öpüyorlar ( devlette, özel sektörde )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mulina kullanıcısına yanıt
    yorum yok böyle aptal çok ulkemizde geçen Euro TV izliyoruz türk markaları orda satılıyor ya orospu çocuğu arkadaşım peynir fiyatı 1.50 Euro du Türk parasına çevirdi ve fiyat aynı dedi AMK siktir git dedim aptal a bir saat anlattım ada. Da 70 para birimi alıyor günlük sende diye kafasına sokana kadar kafayi siyiriyordum tam bir akkoyun kendisi . Keşke olseler AMK .iş arkadaşı

• Sen maaşından artan 700 euro ile kaç ayda araba alabilirsin? Ortalama ayağını kesebilecek 2. El bir araca 6-7 ayda sahip olabilecekken tr de 700 lira artıran aile aynı araca sahip olması için yıllara kenara para atması gerekiyor. Neyse çok uzun yazmaya gerek yok.

• Slm_as S kullanıcısına yanıt
    Vallahi dostum böyleleri çok var. istiyorlar oraya kimse gelmesin rekabet artmasın, azınlıklar hep güçlüdür avrupada çünkü.
  • "yarim kilo kiyma 16 lira. yani 3.3 euro. kilosu 6.6 euro Turkyie de. Burada 5.79. aradaki fark 1 euro bile yok! " Gelmis birde turk lirasina cevirim yok diyor ya,millet burda euro kazaniyor tabi!

• Marketi almışsın resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Corleone_

Sen maaşından artan 700 euro ile kaç ayda araba alabilirsin? Ortalama ayağını kesebilecek 2. El bir araca 6-7 ayda sahip olabilecekken tr de 700 lira artıran aile aynı araca sahip olması için yıllara kenara para atması gerekiyor. Neyse çok uzun yazmaya gerek yok.
    mercedes e classlar 10 yillik. 5000 euro diye sallayan biri vardi otomobil bolumunde.

bmwyi 10.000 euro saniyordu.

size davulun sesi uzaktan hos geliyor.

gir mobile.de den bana 200.000 alti E class 10 yillik merco bul kazasiz hasarsiz 5000 euroya.
  • Birde bunlar seçim zamanı oy kullanıyor ya illet oluyorum yeminle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

Birde bunlar seçim zamanı oy kullanıyor ya illet oluyorum yeminle.
    hakki varsa kullanacak.
  • bluedevil866 B kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki var öyle bir hak

• quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

Ne yazık ki var öyle bir hak
    es ist demokratie
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluedevil866

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tamam bak bu sefer ciddi soruyorum. Burada kıymanın kilosunu 32 liraya alıyorsun ya işte bunu 32 birim olarak düşün. Almanya'da kıymanın kilosunu 6 euro'ya alıyorsun bunu da 6 birim olarak düşün. Farkı anladın mı şimdi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluedevil866 B kullanıcısına yanıt
    5000 euroya mercedes mi olur, bunu diyen iyice saçmalamış. yani, türkiyede var ama almanyada olmaz. türkiyede dediğin özellikte araçlar 30.000-40.000 tl, o da 5000-6000 euro yapar. bence almanyada sürünme. gel sana burda bi iş bulalım kral gibi yaşarsın. bugün gel, yarın işin hazır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

5000 euroya mercedes mi olur, bunu diyen iyice saçmalamış. yani, türkiyede var ama almanyada olmaz. türkiyede dediğin özellikte araçlar 30.000-40.000 tl, o da 5000-6000 euro yapar. bence almanyada sürünme. gel sana burda bi iş bulalım kral gibi yaşarsın. bugün gel, yarın işin hazır.
    Turkiye de arabalar pahali zeki insan. benim dedigim sizin sandiginiz gibi 10 yillik merco e kasalar 5000 euro vs degil ... sizin sandiginiz burada biz para siciyoruz herhalde veya merco bwm perminum araba almayanlari dovuyorlar vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedevil866 -- 12 Temmuz 2019; 12:13:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Tamam bak bu sefer ciddi soruyorum. Burada kıymanın kilosunu 32 liraya alıyorsun ya işte bunu 32 birim olarak düşün. Almanya'da kıymanın kilosunu 6 euro'ya alıyorsun bunu da 6 birim olarak düşün. Farkı anladın mı şimdi?

Alıntıları Göster
    ben de biliyorum birim bakimindan farki.

ben o mesajda yazdigimi algilamamis aklin. Euro^nun asiri degerli veya Tl nin degersiz olmasindan dolayi oyle bir hesap ortaya cikiyor. TL duserse fiyatlar daha da dusecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluedevil866

ben de biliyorum birim bakimindan farki.

ben o mesajda yazdigimi algilamamis aklin. Euro^nun asiri degerli veya Tl nin degersiz olmasindan dolayi oyle bir hesap ortaya cikiyor. TL duserse fiyatlar daha da dusecektir.

Alıntıları Göster
    Ok sorry knk seni de diğer almancılar gibi tl fiyatını 7'ye bölüp öyle hesaplayanlar gibi sandım no problem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Ok sorry knk seni de diğer almancılar gibi tl fiyatını 7'ye bölüp öyle hesaplayanlar gibi sandım no problem

Alıntıları Göster
    almanya hakkinda bilinmeyen cok sey var.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.