Şimdi Ara

almanya vizesinden red yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yardimlarınızı rica ediyorum bu vize konusunda ilk deneyimimdi
    kendi bilgilerimi şöyle size belirtmek istiyorum

ben 27 yaşındayım ve almanya turistik vize için baş vurudabulundum turizim sektorunde çalıstıgım için bu mevsimde çalışmıyorum istifa ediyoruz otelden
    başvuruda bulundugum belgeler ise
    kendi ssk hizmet dökümüm 4 aylık maaş bodrom ve işe giriş belgemdi
    + işten istifa ettigime dair sezonluk çalıştıgıma dair belge
    +uçak biletleri ve kalacagım otel rezervasyonu
    + seyehat planı leipzig berlin ve halleye gideceğimi belirttim ve turistik kültürel gezi ve arkadaş ziyaretinde bulunacağımı belirttim
    + kendi hesap dökümümde 5100tl nakit param ve babam polis memuru onun maaş bodroları ve hesap özeti 6200tl de onun hesabında vardı 4200tl de net maaşı bulunmakta
    + babamın üzerine ev tapusu
    + ikametgah ve sabıka kayıtlarımı sundum ve fotokopiler kimlik vs.

2/9 maddeden red yedim ve arkadaki bazı şıkları işaretlemişler kagıt almanca
    yalnız ben ilk çalışmadıgım için kendi belgelerımı sunmamıstım konsolosluktan bana telefon gelmişti
    çalıştıgınıza dair geçmişte dosyalarınızı gönderin ve ne yapacagınızı yazın demıslerdi
    liepzig ve halle berlinde turistik gezi ve arkadas ziyaretinde bulnacagıma dair dilekceyi ve eski maaş bodrolarımı sonradan gönderdim.

şimdi itiraz etmek istiyorum çünkü yıl başında almanyada eglenip zaman geçirmek istiyorum otelde tanıştıgım yabancı arkadaslarımda var orda onların yanına gidip ülkelerini gezecektim tek amacım buydu

yeni itiraz dilekcem nasıl olmalı ve nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen resmen çöktüm şuan keşke şansımı başka ülkeden deneseydim ama çalışmıyor oldugum için sanırım bütün bunlar başıma geliyor

• ayrıca şuan kendime ait 4000 euro param bulunmakta yaklaşık ama annemın uzerıne olan bir hesapta annemde ev hanımı oldugu için bu parayı aktarmamıştım ani hesap degişimi olmaması için şuan itirazda bunuda belirtmelimiyim yada nasıl bir yol izlemeliyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.