|
Almanya, yalnızca BioNTech aşısının 30 yaş altı için kullanılmasını önerdi
-
-
Haberin başlığı : Almanya, yalnızca BioNTech aşısının 30 yaş altı için kullanılmasını önerdi
Haberin ilk cümlesi: Almanya aşı danışma komitesi (STIKO), 30 yaş altı vatandaşların yalnızca Pfizer/BioNtech COVID-19 aşısı olması tavsiye ettiğini açıkladı.
Habere bak hizaya gel...
-
İki cümle de aynı şeyi anlatıyor. Başlıkta 30 yaş altı insanlara "yalnız biontech" vurulmasının önerildiği yazılıyor.
Eğer, "Biontech aşısının yalnızca 30 yaş altı için kullanılmasını önerdi" deseydi serzenişiniz doğru olurdu.
DH haberlerinin genelinde falsolar olduğu düşünülürse size de bir şey diyemiyorum tabi insan şartlanıyor ister istemez.
-
Yahu bir an aklım gitti 30 yaş altı tavsiye ediliyor ama 30 yaş üstündekilerde sakıncalı makıncalı yazacak diye. tobeeestağfurullah
Editörü istifaya davet ediyorum!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 11 Kasım 2021; 11:36:29 >
-
30 yaş üstü biontech olanlar düşünsün şimdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 2. doz biontech aşısını aylar önce oldum, hala yan etki yaşıyorum. Ellerimde sürekli karıncalanmalar var, vücudumda vızıltılar var, bacaklarımda yorgunluk hissediyorum. Rastgele kramplar giriyor. Aşıdan önce hiç bir şikayetim yoktu. Nörolojik muayeneden geçtim, sorun gözükmüyor ama aşı yan etkisi olması çok muhtemel.
-
Bu işler hep böyledir. Amerika, Avrupa ilaçlarını sınırlandırır. Avrupa, Amerika ilaçlarını sınırlandırır.,
-
İşte bunları sağlık bakanlığı araştırmıyor, ölenlerin kaçı asılı, kaçı hangi aşı, kaçı asisiz. Kalp krizinden ölenlere otopsi yapılmıyor. Koymuşlar bakan diye birini, Dünya sağlık örgütü ne derse onu yapıyor. Sorgulama yok hiç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 24 Haziran 2023; 21:39:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaşıyor musun, durumlar nedir?
-
Elhamdülillah. Çin di benimki zaten. Biontek götüruyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence de şüphe bıraktı biontech..
-
Biontech'in veya aşıların gençlerde kalp hastalığı yaptığını iddia eden cahiller için gelsin, ABD'deki oranlarda hiçbir değişiklik yok.
Truth In Numbers (Daniel)twitter“Followup on yesterday's tweet regarding cardiac arrest deaths among the young. Hopefully this answers a few questions. All cardiovascular deaths, under age 30.”https://twitter.com/Truth_in_Number/status/1684215651097886727/photo/1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 29 Temmuz 2023; 3:58:58 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Haberin başlığı : Almanya, yalnızca BioNTech aşısının 30 yaş altı için kullanılmasını önerdi
Haberin ilk cümlesi: Almanya aşı danışma komitesi (STIKO), 30 yaş altı vatandaşların yalnızca Pfizer/BioNtech COVID-19 aşısı olması tavsiye ettiğini açıkladı. Habere bak hizaya gel... |
Ben 2. doz biontech aşısını aylar önce oldum, hala yan etki yaşıyorum. Ellerimde sürekli karıncalanmalar var, vücudumda vızıltılar var, bacaklarımda yorgunluk hissediyorum. Rastgele kramplar giriyor. Aşıdan önce hiç bir şikayetim yoktu. Nörolojik muayeneden geçtim, sorun gözükmüyor ama aşı yan etkisi olması çok muhtemel. |
İki cümle de aynı şeyi anlatıyor. Başlıkta 30 yaş altı insanlara "yalnız biontech" vurulmasının önerildiği yazılıyor.
Eğer, "Biontech aşısının yalnızca 30 yaş altı için kullanılmasını önerdi" deseydi serzenişiniz doğru olurdu. DH haberlerinin genelinde falsolar olduğu düşünülürse size de bir şey diyemiyorum tabi insan şartlanıyor ister istemez. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X